- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 123
- 39
Kan verdin mi10cu günden sonra siliniyor qaliba, inşallah yeniden koyulaşır
Ben senden hala umudu kesmemiştim , ama nasip kismet napalim inşallah 3cu denemede tutar , vardir bundada bir hayir , ben bugun test yapmicam bekliyorum bendede ne sabr varmışBenim 16.gün silikti biliyorsunuzbugün adet oldum, ilk günü doktor bakıyormu yoksa pzartesi gününü mü bekleyeyim ama o zaman 4.gün oluyor ?
Gerçekten öyle çamur gibi de gelmiyor tertemiz kırmızı kan, evde var pazar günü başlarım öyle giderim pazartesiEvet canım bende hep 3 günü başlıyorum genelde 3-4 denemeden sonra gebe kalan çok olmuş kistte yapmıyor klomen gibi
İnşallah canimGerçekten öyle çamur gibi de gelmiyor tertemiz kırmızı kan, evde var pazar günü başlarım öyle giderim pazartesiAynen miskokulu benimde umudum vardı ama hayırlısı zamanı gelecek inşş ve senin sabrına ben şokk
Ne zaman kan vermeyi düşünüyorsun ? Tuhayy sen ne yaptın kan verdin mi ? Gitsen keseyi görebilirsin belki sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ?İnşallah canimvalla düşününce bende kendime inanamıyorum, nasil sabırlı ola biliyorum diye
Canim ben yarin bidaha test yapip sonra kan vermeyi düşünüyorumNe zaman kan vermeyi düşünüyorsun ? Tuhayy sen ne yaptın kan verdin mi ? Gitsen keseyi görebilirsin belki sen ne zaman gitmeyi düşünüyorsun ?
Belirtilerin nasıl aynı devam ediyormu ?Canim ben yarin bidaha test yapip sonra kan vermeyi düşünüyorum
Evet göğüs agrim devam ediyor halaBelirtilerin nasıl aynı devam ediyormu ?
Yok canim ben baktırmadımKızlar siz progesteron baktirdiniz mı hiç
Bende baktırmadımKızlar siz progesteron baktirdiniz mı hiç
Canim ben bu sabah yine test yaptim ilk bi kaç dakka hiçbişey çıkmadı, sonra yine gölge gibi çıktı, varsa koyulaşmalıydı azda olsa, ama bende hiç koyulaşmıyor, ya hamile diilim, ya da sağlıksız gebelik, hcg artmiyor , kan vericektim hastaneler çalışmıyor hafta sonu, kaldı pazartesiye, dün adet olucak gibi agrım vardı, yani bilmiyorum neler oluyorNe yaptınız kızlarr
Çok hafif daha koyu sankiBak canım bugunki daha koyu olmalı diilmi? Ama aynı
İgneden 18 gün sonra böyle hafif cizgiyle hamile olmam mümkünmü sence?Çok hafif daha koyu sanki
Canım yumurta hemen dollenip rahme yerlesmiyor ki bir hafta sürüyor mesela rahme gelip tutunmasi pazartesiye kadar kendini oyalayacak bir şeyler bulİgneden 18 gün sonra böyle hafif cizgiyle hamile olmam mümkünmü sence?igneden en gec 2 gun sonra yumurta catlamis oluyor oyle sayarsak 16 gun gecmis cok daha belli olmaliydi bence
Tamam canim tesekkur ederimCanım yumurta hemen dollenip rahme yerlesmiyor ki bir hafta sürüyor mesela rahme gelip tutunmasi pazartesiye kadar kendini oyalayacak bir şeyler bul
Meraba canim, nasılsın? Tedaviye tekrar başladınmı? Ben hamile değilmişim canim belkide döllenmişti, ama tutunamadı testler o yuzden silik çıkıyodu, bugun test yaptim yok bişey, belirtilerde gitdi göğüs agrim vardıya bu sabahtan kayboldu, adetim gelince tedaviye başlicam yeniden Allahin izniyleÇok hafif daha koyu sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?