- 20 Kasım 2020
- 645
- 380
- 53
- 25
Ama adet olmadınya bugun dimi? Belki gec döllenme falan olmuştur, senin bi cocuğun var yanılmıyorsam ona nasil hamile kalmıştın canim tedaviylemi?İnşallahAma olsaydı bugün belli olurdu adet günüm az da olsa 5 üzerinde olurdu, kesin yok olsun bir ay daha denicez femara yı sonra da tüp bebek demişti doktor, anestezi korkum var, bi şekilde olucak inşallah Eve yeni geldim elti görümceyle gezdik iyi oldu keyifsizdim belli etmemeye çalıştım, miskokulu tuhayy nasıl hissediyorsunuz
Evet klomenle oldu, ilk klomenle kendiliğinden çatlamıştı tek yumurta ikiziydi, oğlum 7 yaşında ikinciyi istedim olmadı, çok kez klomen denedim bir iğne tedavisi puregon, birde gonalf aşılama, 2femara 6 senede 10 hastane gitmişimdir, tutmuyorAma adet olmadınya bugun dimi? Belki gec döllenme falan olmuştur, senin bi cocuğun var yanılmıyorsam ona nasil hamile kalmıştın canim tedaviylemi?
Varsa fazladan testin sabah yapabilirsinBen beklemedeyim hicbisey yapmiyorum, ama fena göğüs agrım var
Peki sorun neymiş canim bilmiyormu doktorlar? Birde özür dileyerek soruyorum ikizlerden birini hamileykenmi kaybetdin?Evet klomenle oldu, ilk klomenle kendiliğinden çatlamıştı tek yumurta ikiziydi, oğlum 7 yaşında ikinciyi istedim olmadı, çok kez klomen denedim bir iğne tedavisi puregon, birde gonalf aşılama, 2femara 6 senede 10 hastane gitmişimdir, tutmuyor
Aslında ben cok istiyorum test yapmayı sabırsızlaniyorum , eşim izin vermiyor çıkmayinca üzülüyorum diyeVarsa fazladan testin sabah yapabilirsin
Bende agir pcoyum, ilaçlara çabuk tepki veriyorum ama , ilaçsız adet olmuyorum asla, pconun tüm belirtileri bende var doktorlar hep asıl pco vakası diyor bana, 2.5 yildir cocuk istiyoruz birini 2 aylik digerini 4 aylik kaybetdim, bende esim cok üzülmesin diye kendimi tutuyorum ben deli gibi test yapinca bebek deyip durunca o daha cok üzülüyor, oda ben üzülmeyim deye istegini bastiriyor , şimdide test yapmak istegimi zorla basdiriyorum, insallah rabbim en kisa zamanda hayirli sağlıklı evlatlar nasip eder bizeEşime hiç anlatmıyorum eskiden anlatıyordum çok takıyorsun çok takıyorsun diyordu sonra benden çok o üzülüyordu, hep hamile gözüyle bakıyor bana benden çok üzülüyor adet olunca….ne test yaptığımı ne kan verdiğimi anlatmadımpko var ama kilom normal adetim 40 günü geçmiyor, bazı doktorlar hiç pko yok diyor, bazen solda var bazen sağda var pko,nasıl değişiyor bilmiyorum pko ya var ya yok sanıyordum ama benimki değişiyor, olması gerekiyor kendiliğinden diyorlar o yüzden tğpbebek erteliyorlar
Yaa kurban olurum onun minicik kalbine , cennetdedir şimdi21 haftalık kalbi durdu, 28 haftalık doğum yaptım, 7 hafta cansız taşıdım çok çok zordu biri hareket ediyor biri orda cansız duruyor..62gün oğlum küvezde kaldı, ikizinin de minicik mezarlığı var
İlki gelişmedi canim , ikincide rahim ağzı yetmezligi yuzunden kaybetdimAmin inşş senin tutuyor arada yine tutacaktır ama sonrası neden düşük oluyor belli mi? Bende öyle duymuştum ama doktorum zehirlemez dedi gerçekten de hiç zarar vermedi
Anladımm ona göre ilaç verirler hamile kaldığında, aynı belirtileri hissediyorsan kan ver bence artıkİlki gelişmedi canim , ikincide rahim ağzı yetmezligi yuzunden kaybetdim
Ama ben tek başladım öyle devam edeyim değilmiSabah akşam 5 gün kullanılıyor sonra kontrole gidiyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?