Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dersin iğne ile deneyelim Bir kere de diye

Bir oğlum var Klomenle 8 sene önce oldu bir daha da 7 senedir hamile kalamadım küçükken çok takmıyordum ama okula başlayınca kardeş nedir anladı ve yalvarıyor çok istiyor, ikizini kaybettim onuda biliyor ve hergün hatırlatıyor keşke yaşasaydı kardeşimle neler yapardık anlatıyor ..

Ben beklemedeyim canim, sabrli olup boyle bekleyip bekleyip bi kac gun sonra yapsak şak diye 2ci cizgi çıksa ne güzel olur dimi, ama işte kim beklesin gözümüz kör olana kadar hayalet cizgi arıycaz
Günaydınn bugün kaset test yapmıyorum, fırsatım olursa kan veririm, adet olmazsam yarın sabah test yaparım evde olmayacam bugün çantamda test kontrol etmek istemem akşama kadar bende bi sivilceler çıktı 3-4 gündür ağrılı çok kötü görünüyorum

Kızlar az önce kan sonucum çıktı:) 42.71 :) tamamen hastane laboratuvarlarindan kaynakliymis :)
Ya söylemistim fakrlı yerlerde öyle oluyorcok sevindimm canim, dün 29 okunuyunca aynı yerde öyle çıkmış sandım ve cok üzüldüm seni korkutmamak için başka bişey demedim, ama cok şükür sonuclar qayet iyi bence, bundan sonra aynı yerde ver canim

Günaydin canim , en iyisi kan vermek verirsen bizede haber ver mutlaka, ben bugun bisey yapmicam beklemedeyimm..

Saol canım:) dün bende çok korktum acaba dış gebelik falan mı yine mi kürtaj olmak zorunda kalacağın vs diye kafayı yediğim doğrudur. Şükür ki feraha erdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…