• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayni yerdemi verdin canim? Neden boyle olduki 2 kat artmasi lazimdi, doktoruna sordunmu? Keseyi gormek icin beta hcg 5000 uzeri olmali deye biliyorum ben
Sonuç geç geldi doktorumla irtibata geçemedim. Farklı hastane canım. Birazdan diğer hastaneye tekrar kan vermeye gidicem. Ayrıca keseyi geçen hamileligimde 1300 de görmüştüm ben.

Ben geçen ay ilk kez femara kullandım. Ama reglin 6. Günü doktora gittiğim için o gün alıp hemen başlamamı normalde 5. Günden itibaren başlandığını söyledi. 5 gün sabah akşam kullandıktan sonra gel dedi. Gittiğimde hiç yumurtam oluşmadığını gördük. Şimdi 3 gün önce regl oldum ve baktım burda nerdeyse çoğu kişi reglin 3. Günü başlamış. Bu yüzden ben de doktoruma sordum ne zaman başliyim diye ve yine 5. Gün içmeye başla ve bu kez 15. Gün gel dedi. Geç kalmış olmuyorumdur umarım. Polikistiğim acaba o yüzden mi bana geç başlatıyor? Benim gibi 5. Gün başlayanlar var mı ve kaçıncı gün yumurta görmeye gittiniz?
Canım benim de bu 3 ayım femara da 3 gününde başlarsam 12 günü yumurta büyümüş oluyor iğne olacak kadar 5 günü başladığımda 16 günü tam denk geliyor ama ben ya iki incirle prolaktin ile ilgili sıkıntı yoksa yada çörek otu bal tarçın ile destekliyorum canım

Geçen ay 16 tane femara içtim az gelişti bu ay 10 tane içtim iyi gelişti, her ay farklı yumurtluyoruz bazen hiç yumurtlamıyoruz, hiç olmayacak gibi düşünme bi şekilde olacaktır, 3.gün başlatan doktorum oldu 5.gün başlatan oldu
Canım benim de bu 3 ayım femara da 3 gününde başlarsam 12 günü yumurta büyümüş oluyor iğne olacak kadar 5 günü başladığımda 16 günü tam denk geliyor ama ben ya iki incirle prolaktin ile ilgili sıkıntı yoksa yada çörek otu bal tarçın ile destekliyorum canım
Çörek otu bal tarçını bir sefer denedim ve ara kanama yaptığı için korkup bıraktım. Doktor çatlatma iğnesi vermicem demişti. İnatla vermiyor niyeyse. Ama bu sefer gelişirse olması gereken gibi iğne isticem.

Sonuç geç geldi doktorumla irtibata geçemedim. Farklı hastane canım. Birazdan diğer hastaneye tekrar kan vermeye gidicem. Ayrıca keseyi geçen hamileligimde 1300 de görmüştüm ben.
O zaman bence sikinti yok ya , farkli hastaneler farkli sonuclar cikariyor, ayni yerde ver canim takip etmek icin, 1300de vaginalmi baktiniz? Ben dedigim qaliba karindan gorunmesi icindi, vaginal ultrasonda daha erken gorunuyor

🧐🧐

Eklentiler

• 651B588E-AE58-4EEF-983D-488BAA2FC822.jpeg
    651B588E-AE58-4EEF-983D-488BAA2FC822.jpeg
    103,8 KB · Görüntüleme: 42
Haha sabah başka akşam başka 😂 ama geçen ay böyle olmadı çizgi hiç olmadı, yarın kan vermek istiyorum ama avmye gidicez elti görümceyle erkenden 😬😅 sen ne yapıcaksın

Haha sabah başka akşam başka 😂 ama geçen ay böyle olmadı çizgi hiç olmadı, yarın kan vermek istiyorum ama avmye gidicez elti görümceyle erkenden 😬😅 sen ne yapıcaksın
Ben beklemedeyim canim, sabrli olup boyle bekleyip bekleyip bi kac gun sonra yapsak şak diye 2ci cizgi çıksa ne güzel olur dimi, ama işte kim beklesin gözümüz kör olana kadar hayalet cizgi arıycaz😂

Çörek otu bal tarçını bir sefer denedim ve ara kanama yaptığı için korkup bıraktım. Doktor çatlatma iğnesi vermicem demişti. İnatla vermiyor niyeyse. Ama bu sefer gelişirse olması gereken gibi iğne isticem.
Bende de yapmıştı bende bu sefer sadece bir tatlı kaşığı çörek otu 1 çay kaşığı tarçın 2-3 çorba kaşığı bal koydum gün aşırı yedim

Back