- 7 Şubat 2021
- 690
- 793
- 33
Canimmmmm tebrik ederimmmmmm. Ama eger hayalet çizgiden korkuyorsan teste şu tut 5 sn. Eğer çizgi gitmezse hayalet falan değil bariz bebiştirHayalimidir, geç oldu bozukmudur bilmiyorum, yarın sabah ilk idrarla yaparım daha hızlı hayali bişey çıkarsa kan veririm
Çok sağol canım bu akşam kan tahlili verdim bi doktor bulduk yarın kontrola gidicem netten sonuçlara baktım.proloktin yüksek çıktı baya.süt hormonu moralim çok bozuldu bakalım yarın doktora gidicem nediyecekMeraba canim, iyi bi doktor bul once, bazen oyle kucuk biseyi kaciriyoruz ki, sonrada neden olmuyor diyoruz, doktor takipinde hersey goz onunde oluyor insallah sorun neyse bulunur ve cozulur canim, bendede 1 yil olmadi ama sonra doktor takipiyle hamile kala biliyorum cok sukur , sabirli ol rabbim yuzunu guldurur insallah
Moralini hiç bozma canim, bende prolaktin için ilaç kullandım, dostinex cok cok etkili bi ilaç, doktorun da onu tavsiye edicek buyuk ihtimal, yani kolay halledilecek sorundur merak etmeÇok sağol canım bu akşam kan tahlili verdim bi doktor bulduk yarın kontrola gidicem netten sonuçlara baktım.proloktin yüksek çıktı baya.süt hormonu moralim çok bozuldu bakalım yarın doktora gidicem nediyecek
Gunaydin canim, test yaptinmi? Ben az önce yaptim yine cok hayalet çıktı , ben artık biraz belli olur demiştim ama yok gözlerim kör oldu bakmaktanGeçen ay da femara ve ovitrelle kullandım 2 test yaptım tek çizgiydi sakladım baktım tekrar tekrar hiç yoktu ikinci, 15-16.gün için iyiii gibiçok heyecan yaptım
İnşallah canım yaaa artık gerçekten çok üzülüyorum herkes bebek yokmu yap artık bilmem ne sanki oluyorda ben yapmıyorumMoralini hiç bozma canim, bende prolaktin için ilaç kullandım, dostinex cok cok etkili bi ilaç, doktorun da onu tavsiye edicek buyuk ihtimal, yani kolay halledilecek sorundur merak etme
Günaydınn bende yaptım tek çizgi şimdilik, senin hayalet hemen çıkıyor en azından, ilk idrarı yapamadım unuttum su içtim öyle yaptımGunaydin canim, test yaptinmi? Ben az önce yaptim yine cok hayalet çıktı , ben artık biraz belli olur demiştim ama yok gözlerim kör oldu bakmaktan
Prolaktini hiç takma ilacı var düşürüyor sıkıntı olmazİnşallah canım yaaa artık gerçekten çok üzülüyorum herkes bebek yokmu yap artık bilmem ne sanki oluyorda ben yapmıyorum
Benim değer 80 lerce bende bile silik çizgi sonradan zor çıkıyor. İğne etkisi en güzel 13-14 gün bitiyor. Kac gün var bat aGünaydınn bende yaptım tek çizgi şimdilik, senin hayalet hemen çıkıyor en azından, ilk idrarı yapamadım unuttum su içtim öyle yaptımiğneyi hangi gün vurundun sen ? Ben pazar günü.kan mı versekk ?? 15.gün pozitif etki yapar mı ovitrelle
Adet günüm yarın, ne yapayım bilemedimBenim değer 80 lerce bende bile silik çizgi sonradan zor çıkıyor. İğne etkisi en güzel 13-14 gün bitiyor. Kac gün var bat a
Öyle bişeyi unutmak olurmu yaGünaydınn bende yaptım tek çizgi şimdilik, senin hayalet hemen çıkıyor en azından, ilk idrarı yapamadım unuttum su içtim öyle yaptımiğneyi hangi gün vurundun sen ? Ben pazar günü.kan mı versekk ?? 15.gün pozitif etki yapar mı ovitrelle
Göğüslerde bişey olması şart diilki canim, bünyeyle bağlı bişey, benim tüm hamileliği boyunca hiç göğüs agrisi yaşamayan arkadaşlarım var, yani olmayada bilirBelirti olsa şüphem olmaz ama karın bel ağrısı hariç göğüslerde bişey yok kafa karıştırıcı çok, ne güzel burda içimizi dökebiliyoruz, kimse anlamazen iyisini sen yaptın kanda kesin sonuç aldın
Men iğneyi salı ,kasım 23de vurundumGünaydınn bende yaptım tek çizgi şimdilik, senin hayalet hemen çıkıyor en azından, ilk idrarı yapamadım unuttum su içtim öyle yaptımiğneyi hangi gün vurundun sen ? Ben pazar günü.kan mı versekk ?? 15.gün pozitif etki yapar mı ovitrelle
Canim sen idrar testi yaptiysan resmini eklermisin nasıl çıkıyor merak etdimBenim değer 80 lerce bende bile silik çizgi sonradan zor çıkıyor. İğne etkisi en güzel 13-14 gün bitiyor. Kac gün var bat a
Yatın kan ver o zaman kesin çıkarAdet günüm yarın, ne yapayım bilemedim
Bende de hiç gogus ağrısı yok. Sadece belim kopacak gibi ağrıyor. Bide bugün gece ve gündüz aşırı bulantim oldu. Onun dışında hersey normal çok şükür:)Belirti olsa şüphem olmaz ama karın bel ağrısı hariç göğüslerde bişey yok kafa karıştırıcı çok, ne güzel burda içimizi dökebiliyoruz, kimse anlamazen iyisini sen yaptın kanda kesin sonuç aldın
Görüntüyü yukleyemiyorum ki bi türlü canim. Ama aşırı silik çizgi. Pembelesmiyor halaCanim sen idrar testi yaptiysan resmini eklermisin nasıl çıkıyor merak etdim
Erken gebelik testimi yoksa normal kaset test hangisiyle yapiyorsun canim?Görüntüyü yukleyemiyorum ki bi türlü canim. Ama aşırı silik çizgi. Pembelesmiyor hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?