• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün test yaptırdım kan verdim proloktin çok yüksek çıktı moralim çok bozuldu acaba neden olur internetten baktım kötü şeyler yazıyor 😔yarın muayneye gidicem bakalım ne diyecek doktor 😔

Meraba canim, iyi bi doktor bul once, bazen oyle kucuk biseyi kaciriyoruz ki, sonrada neden olmuyor diyoruz, doktor takipinde hersey goz onunde oluyor insallah sorun neyse bulunur ve cozulur canim, bendede 1 yil olmadi ama sonra doktor takipiyle hamile kala biliyorum cok sukur , sabirli ol rabbim yuzunu guldurur insallah
Çok sağol canım bu akşam kan tahlili verdim bi doktor bulduk yarın kontrola gidicem netten sonuçlara baktım.proloktin yüksek çıktı baya.süt hormonu moralim çok bozuldu bakalım yarın doktora gidicem nediyecek 😔

Çok sağol canım bu akşam kan tahlili verdim bi doktor bulduk yarın kontrola gidicem netten sonuçlara baktım.proloktin yüksek çıktı baya.süt hormonu moralim çok bozuldu bakalım yarın doktora gidicem nediyecek 😔
Moralini hiç bozma canim, bende prolaktin için ilaç kullandım, dostinex cok cok etkili bi ilaç, doktorun da onu tavsiye edicek buyuk ihtimal, yani kolay halledilecek sorundur merak etme

Geçen ay da femara ve ovitrelle kullandım 2 test yaptım tek çizgiydi sakladım baktım tekrar tekrar hiç yoktu ikinci, 15-16.gün için iyiii gibi 😬 çok heyecan yaptım 😬
Gunaydin canim, test yaptinmi? Ben az önce yaptim yine cok hayalet çıktı , ben artık biraz belli olur demiştim ama yok gözlerim kör oldu bakmaktan😂

Moralini hiç bozma canim, bende prolaktin için ilaç kullandım, dostinex cok cok etkili bi ilaç, doktorun da onu tavsiye edicek buyuk ihtimal, yani kolay halledilecek sorundur merak etme
İnşallah canım yaaa artık gerçekten çok üzülüyorum herkes bebek yokmu yap artık bilmem ne sanki oluyorda ben yapmıyorum

Gunaydin canim, test yaptinmi? Ben az önce yaptim yine cok hayalet çıktı , ben artık biraz belli olur demiştim ama yok gözlerim kör oldu bakmaktan😂
Günaydınn bende yaptım tek çizgi şimdilik, senin hayalet hemen çıkıyor en azından, ilk idrarı yapamadım unuttum su içtim öyle yaptım 🙃 iğneyi hangi gün vurundun sen ? Ben pazar günü.kan mı versekk ?? 15.gün pozitif etki yapar mı ovitrelle

Günaydınn bende yaptım tek çizgi şimdilik, senin hayalet hemen çıkıyor en azından, ilk idrarı yapamadım unuttum su içtim öyle yaptım 🙃 iğneyi hangi gün vurundun sen ? Ben pazar günü.kan mı versekk ?? 15.gün pozitif etki yapar mı ovitrelle
Benim değer 80 lerce bende bile silik çizgi sonradan zor çıkıyor. İğne etkisi en güzel 13-14 gün bitiyor. Kac gün var bat a

Belirti olsa şüphem olmaz ama karın bel ağrısı hariç göğüslerde bişey yok kafa karıştırıcı çok, ne güzel burda içimizi dökebiliyoruz, kimse anlamaz 🤪 en iyisini sen yaptın kanda kesin sonuç aldın

Öyle bişeyi unutmak olurmu ya 😂 ilk idrarla yapsan bence çıkardı, bendeki hayalet cizgide kayboldu , zaten bakinca uyduruyormuyum diyordum kendi kendime , bak canim bembeyaz

Eklentiler

• 20211207_101604.jpg
    20211207_101604.jpg
    92 KB · Görüntüleme: 41
Belirti olsa şüphem olmaz ama karın bel ağrısı hariç göğüslerde bişey yok kafa karıştırıcı çok, ne güzel burda içimizi dökebiliyoruz, kimse anlamaz 🤪 en iyisini sen yaptın kanda kesin sonuç aldın
Göğüslerde bişey olması şart diilki canim, bünyeyle bağlı bişey, benim tüm hamileliği boyunca hiç göğüs agrisi yaşamayan arkadaşlarım var, yani olmayada bilir

Bende de hiç gogus ağrısı yok. Sadece belim kopacak gibi ağrıyor. Bide bugün gece ve gündüz aşırı bulantim oldu. Onun dışında hersey normal çok şükür:)

Benimde aynen bel ağrısı kötü, uyurken kopacak gibi çok rahatsız ediyor 🤲🏽 Birazdan teste tekrar bakarım silik çıkarsa dün gibi kan vercem

Back