Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bi test yapsana, ayni seyler banada oluyor, test yap belki tutmusturAkşam alt karnıma ağrı girdi adet olacakmışım gibi göğüslerim de sızları, nasıl canım sıkıldı uyku tutmadı bu sabah hiç ağrım yok, adet günüm çarşamba günü
Kacinci gunun canim bugun?Sabah test yapmadım ama az önce yaptım yok, tek çizgi
2 hafta önce pazar günü ovitrelle yaptım, adet günüm 2 gün sonraKacinci gunun canim bugun?
Sen ne yaptın test tekrarladın mı ? Kan verdin mi??Evet canim yaptim, hayalet bi cizgi çıktı, kuruduktan sonra belirginleşti biraz, 1.2 gün sonra tekrar yapicam, şimdiki hali böyle
Hayir canim yarin tekrarliycam testi yine cikarsa kan vericemSen ne yaptın test tekrarladın mı ? Kan verdin mi??
Canım sana femara tavsiye ederim benim de yaşım 36 klomen bende de hiç bir işe yaramıyor Ama femara ile en azından bir tane kaliteli yumurta oluşumu oluyor canımMerhaba kızlar yazılarınızı okudum bende bi ümitlendim ama adam gbi bi doktor bulamadım tedavi görmek için.ben 38 yaşındayım 1 yılı geçti bebek için uğraşıyoruz ama hiç bişey yok.bi ara doktora gittik eşimde bende testler temiz bişey yok ama çocukta yok.bi doktora gittim bi kaç ay önce bana klomen verdi olmadı bidaha aldık yine olmadı sonra gitmedim çok ilgisizdi geçen ay duphaston kullandım kendim aldım tutunur belki diye ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ettim yine adet oldum bu ay ayrıca çamur gbi değişim parçalar geliyor adet olunca anlam veremedim.yarın adetimin 4. Günü cuma akşam oldum adet.yarın doktora gidicem acaba ilaç verirmi yumurta geliştirici ya gerçekten artık çok üzülmeye başladımyaşım geçiyor napıcam bilemedm çaresizlik çok kötü bişey rabbim bizede hayırlı evlat verir inşallah
Bugün de kan verebilirdinn net silik çizgi çıkmış sendeHayir canim yarin tekrarliycam testi yine cikarsa kan vericem
Bi saattir testime bakıyorum gözlerimi zorluyorumm az silik çıksa koşarak giderdim kan vermeye ama yokHayir canim yarin tekrarliycam testi yine cikarsa kan vericem
Bende cok cok hayaletdi canim, ben atdigimda 4.5 saat gecmisti ustunden o yuzden net gozukuyodu yarin belli olur insallahBugün de kan verebilirdinn net silik çizgi çıkmış sende
Ya insallah cikar bidaha yapinca bariz belli bi cizgi gorursun insAllah, hic bi belirtin yokmu?Bi saattir testime bakıyorum gözlerimi zorluyorumm az silik çıksa koşarak giderdim kan vermeye ama yok
Umudumdan başka hiç ..Ya insallah cikar bidaha yapinca bariz belli bi cizgi gorursun insAllah, hic bi belirtin yokmu?
Oda yeter benceUmudumdan başka hiç ..
Öğlen yaptığım testOda yeter bence
Yaa cikmis istee, ayni benimki gibiÖğlen yaptığım test
Bence vardir ya , bende yarin yapicam haber verelim ne olsaHayalimidir, geç oldu bozukmudur bilmiyorum, yarın sabah ilk idrarla yaparım daha hızlı hayali bişey çıkarsa kan veririm