• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Akşam alt karnıma ağrı girdi adet olacakmışım gibi göğüslerim de sızları, nasıl canım sıkıldı uyku tutmadı 😟 bu sabah hiç ağrım yok, adet günüm çarşamba günü 💔🥲

Merhaba kızlar yazılarınızı okudum bende bi ümitlendim ama adam gbi bi doktor bulamadım tedavi görmek için.ben 38 yaşındayım 1 yılı geçti bebek için uğraşıyoruz ama hiç bişey yok.bi ara doktora gittik eşimde bende testler temiz bişey yok ama çocukta yok.bi doktora gittim bi kaç ay önce bana klomen verdi olmadı bidaha aldık yine olmadı sonra gitmedim çok ilgisizdi geçen ay duphaston kullandım kendim aldım tutunur belki diye ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ettim yine adet oldum bu ay 😔ayrıca çamur gbi değişim parçalar geliyor adet olunca anlam veremedim.yarın adetimin 4. Günü cuma akşam oldum adet.yarın doktora gidicem acaba ilaç verirmi yumurta geliştirici ya gerçekten artık çok üzülmeye başladım😔yaşım geçiyor napıcam bilemedm çaresizlik çok kötü bişey rabbim bizede hayırlı evlat verir inşallah 🙏🏻 🙏🏻
Canım sana femara tavsiye ederim benim de yaşım 36 klomen bende de hiç bir işe yaramıyor Ama femara ile en azından bir tane kaliteli yumurta oluşumu oluyor canım

Eklentiler

• EC83D2BE-A4FE-4860-91E8-12E307519EAD.jpeg
    EC83D2BE-A4FE-4860-91E8-12E307519EAD.jpeg
    148,1 KB · Görüntüleme: 43
  • 2C4C5231-6B4A-430F-AF85-C52E817912C7.jpeg
    2C4C5231-6B4A-430F-AF85-C52E817912C7.jpeg
    48,5 KB · Görüntüleme: 36
Geçen ay da femara ve ovitrelle kullandım 2 test yaptım tek çizgiydi sakladım baktım tekrar tekrar hiç yoktu ikinci, 15-16.gün için iyiii gibi 😬 çok heyecan yaptım 😬

Back