• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
15.gün 16.gün, az görebiliyorum resimde tam çıkmadı ama dünde böyleydi akşama tam çıkmıştı , geçen ay 11. Ve 16.gün yapmıştım hiç silik de yoktu, benim 2.ay femara denemem

Eklentiler

• 3228F3C7-B9C6-4FC2-B55F-32A3FCB8615F.jpeg
    3228F3C7-B9C6-4FC2-B55F-32A3FCB8615F.jpeg
    47,8 KB · Görüntüleme: 56
Bu ay olmazsa gelecek ay belirtim olursa 14.gün kan veririm belirti yoksa da adet günümü beklerim, bu testler çok kafa karıştırıcı 🧐

15.gün 16.gün, az görebiliyorum resimde tam çıkmadı ama dünde böyleydi akşama tam çıkmıştı , geçen ay 11. Ve 16.gün yapmıştım hiç silik de yoktu, benim 2.ay femara denemem
Bencede boyle bariz cizgi cikmazdi olmasaydi, henuz deger cok kucuk bence o yuzden boyle cikiyor, insallahki oyledir🤲

Ben geçen ay ilk kez femara kullandım. Ama reglin 6. Günü doktora gittiğim için o gün alıp hemen başlamamı normalde 5. Günden itibaren başlandığını söyledi. 5 gün sabah akşam kullandıktan sonra gel dedi. Gittiğimde hiç yumurtam oluşmadığını gördük. Şimdi 3 gün önce regl oldum ve baktım burda nerdeyse çoğu kişi reglin 3. Günü başlamış. Bu yüzden ben de doktoruma sordum ne zaman başliyim diye ve yine 5. Gün içmeye başla ve bu kez 15. Gün gel dedi. Geç kalmış olmuyorumdur umarım. Polikistiğim acaba o yüzden mi bana geç başlatıyor? Benim gibi 5. Gün başlayanlar var mı ve kaçıncı gün yumurta görmeye gittiniz?

Ben geçen ay ilk kez femara kullandım. Ama reglin 6. Günü doktora gittiğim için o gün alıp hemen başlamamı normalde 5. Günden itibaren başlandığını söyledi. 5 gün sabah akşam kullandıktan sonra gel dedi. Gittiğimde hiç yumurtam oluşmadığını gördük. Şimdi 3 gün önce regl oldum ve baktım burda nerdeyse çoğu kişi reglin 3. Günü başlamış. Bu yüzden ben de doktoruma sordum ne zaman başliyim diye ve yine 5. Gün içmeye başla ve bu kez 15. Gün gel dedi. Geç kalmış olmuyorumdur umarım. Polikistiğim acaba o yüzden mi bana geç başlatıyor? Benim gibi 5. Gün başlayanlar var mı ve kaçıncı gün yumurta görmeye gittiniz?
Bu arada bu ay takviye olarak tekrar hayıt suyuna başladım akşamdan akşama. Gynositol folik aside ara vermiştim ona başladım. Pregnacare takviyesini eşimle birlikte kullanıyoruz ve son olarak reglden sonra yumurtlama masajı yapıcam. E ben artık napiyim yumurta oluşsun diye😏

Geçen ay 16 tane femara içtim az gelişti bu ay 10 tane içtim iyi gelişti, her ay farklı yumurtluyoruz bazen hiç yumurtlamıyoruz, hiç olmayacak gibi düşünme bi şekilde olacaktır, 3.gün başlatan doktorum oldu 5.gün başlatan oldu o kadar fark etmiyor

Back