- 3 Kasım 2020
- 79
- 50
- 8
- 41
İnşallah ama diğer zamanlarda normal çıkıyordu budefa çok yüksek çıktı nedenseProlaktini hiç takma ilacı var düşürüyor sıkıntı olmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah ama diğer zamanlarda normal çıkıyordu budefa çok yüksek çıktı nedenseProlaktini hiç takma ilacı var düşürüyor sıkıntı olmaz
Ben normal ucuz kaset testlerden yapıyorumErken gebelik testimi yoksa normal kaset test hangisiyle yapiyorsun canim?
Ucuz kaset testle yapıyorum aşırı silik çıkıyor. Erken gebelik kızarıyor amaErken gebelik testimi yoksa normal kaset test hangisiyle yapiyorsun canım?
Canım korkulacak birsey yok. Doktorun sana bi ilaç verir düzene sokarlar onu. Bide çok stres yapıyorsan da olur.İnşallah ama diğer zamanlarda normal çıkıyordu budefa çok yüksek çıktı nedense
Bende oyle, senin teste noldu hayalet mayalet cikmadimi biseyler ?Ben normal ucuz kaset testlerden yapıyorum
Anladim canimUcuz kaset testle yapıyorum aşırı silik çıkıyor. Erken gebelik kızarıyor ama
Bendede sonradan hayalet cizgi cikti, suya tutdum siliniyormu diye, bozuldubende atdim testi , bi kac gun test yapmicam bu nedir ya deliriyor insan gozlerim kor oldu teste bakmaktanÇok hayalet akşama az çıkar dün gibi sanırım, senin ki nasıl ?
Bencede boyle bariz cizgi cikmazdi olmasaydi, henuz deger cok kucuk bence o yuzden boyle cikiyor, insallahki oyledir15.gün 16.gün, az görebiliyorum resimde tam çıkmadı ama dünde böyleydi akşama tam çıkmıştı , geçen ay 11. Ve 16.gün yapmıştım hiç silik de yoktu, benim 2.ay femara denemem
Bu arada bu ay takviye olarak tekrar hayıt suyuna başladım akşamdan akşama. Gynositol folik aside ara vermiştim ona başladım. Pregnacare takviyesini eşimle birlikte kullanıyoruz ve son olarak reglden sonra yumurtlama masajı yapıcam. E ben artık napiyim yumurta oluşsun diyeBen geçen ay ilk kez femara kullandım. Ama reglin 6. Günü doktora gittiğim için o gün alıp hemen başlamamı normalde 5. Günden itibaren başlandığını söyledi. 5 gün sabah akşam kullandıktan sonra gel dedi. Gittiğimde hiç yumurtam oluşmadığını gördük. Şimdi 3 gün önce regl oldum ve baktım burda nerdeyse çoğu kişi reglin 3. Günü başlamış. Bu yüzden ben de doktoruma sordum ne zaman başliyim diye ve yine 5. Gün içmeye başla ve bu kez 15. Gün gel dedi. Geç kalmış olmuyorumdur umarım. Polikistiğim acaba o yüzden mi bana geç başlatıyor? Benim gibi 5. Gün başlayanlar var mı ve kaçıncı gün yumurta görmeye gittiniz?
2 katı artmamış ama artmaya devam ediyor, doktora git tutunması için düşük olmaması için ilaç verecektir, bence bekleme daha bi baktırKızlar 2 gün önce kan testim 20.45 çıkmıştı. Bugün kan testim 29.54 çıkmış. Bu ne demek şimdi yaaaa
Geçen ay 16 tane femara içtim az gelişti bu ay 10 tane içtim iyi gelişti, her ay farklı yumurtluyoruz bazen hiç yumurtlamıyoruz, hiç olmayacak gibi düşünme bi şekilde olacaktır, 3.gün başlatan doktorum oldu 5.gün başlatan oldu o kadar fark etmiyorBen geçen ay ilk kez femara kullandım. Ama reglin 6. Günü doktora gittiğim için o gün alıp hemen başlamamı normalde 5. Günden itibaren başlandığını söyledi. 5 gün sabah akşam kullandıktan sonra gel dedi. Gittiğimde hiç yumurtam oluşmadığını gördük. Şimdi 3 gün önce regl oldum ve baktım burda nerdeyse çoğu kişi reglin 3. Günü başlamış. Bu yüzden ben de doktoruma sordum ne zaman başliyim diye ve yine 5. Gün içmeye başla ve bu kez 15. Gün gel dedi. Geç kalmış olmuyorumdur umarım. Polikistiğim acaba o yüzden mi bana geç başlatıyor? Benim gibi 5. Gün başlayanlar var mı ve kaçıncı gün yumurta görmeye gittiniz?
Zaten progestan fitil kullanıyorum2 katı artmamış ama artmaya devam ediyor, doktora git tutunması için düşük olmaması için ilaç verecektir, bence bekleme daha bi baktır