- 20 Kasım 2020
- 645
- 380
- 53
- 25
Bugun iğnenin 13cu günü canimKaçıncı günün bugün canım
Benimde bugün 13ncü günüm ama bende bu ucuz testlerde hala tek çizgi çıkıyor. Erken gebelikte öğrendim ben. Geç döllenme olabilir belkide. 5.37 gayet iyi bi değer yoksa dimi?Bugun iğnenin 13cu günü canim
Çokkk iyiiiiiiEvet canim yaptim, hayalet bi cizgi çıktı, kuruduktan sonra belirginleşti biraz, 1.2 gün sonra tekrar yapicam, şimdiki hali böyle
Bence qayet iyii canim, bendekide cok hayalet gibi çıkmıştı, ilk halini atarim şimdi cok zor görünüyoduBenimde bugün 13ncü günüm ama bende bu ucuz testlerde hala tek çizgi çıkıyor. Erken gebelikte öğrendim ben. Geç döllenme olabilir belkide. 5.37 gayet iyi bi değer yoksa dimi?
Sen test yapmadinmi hala canim?Çokkk iyiiiiii
Bende silik bile çıkmıyor kan verdim sonuç bekliyorum şimdi. İnşallah ikiye katlar yaBence qayet iyii canim, bendekide cok hayalet gibi çıkmıştı, ilk halini atarim şimdi cok zor görünüyodu
İnşallah canimm haber verirsinBende silik bile çıkmıyor kan verdim sonuç bekliyorum şimdi. İnşallah ikiye katlar ya
Sağlıkla ilerler inşallahKızlar sonuç çıktı2 gün önce 5.37 olan değer şimdi 20.45 olmuş
Kızlar sonuç çıktı2 gün önce 5.37 olan değer şimdi 20.45 olmuş
Yaa cok guzel ilerlemişş rabbim devamınıda getirsin inşallahKızlar sonuç çıktı2 gün önce 5.37 olan değer şimdi 20.45 olmuş
Yok bende hala kaset teste düşmediYaa cok guzel ilerlemişş rabbim devamınıda getirsin inşallah20 ile kaset testde çıkmıyomu?
Ya test bozuktur, ya da bende değer 20den yüksek o yuzden cok silikte olsa çıkıyorYok bende hala kaset teste düşmediyani silik çizgi bile düşmedi. Test mi bozuk ki acaba
Düzenli olarak bir iki sabah dediysem zatenYa test bozuktur, ya da bende değer 20den yüksek o yuzden cok silikte olsa çıkıyor
Normal kaset testlerden yapcanmi yine?Düzenli olarak bir iki sabah dediysem zaten
Meraba canim, iyi bi doktor bul once, bazen oyle kucuk biseyi kaciriyoruz ki, sonrada neden olmuyor diyoruz, doktor takipinde hersey goz onunde oluyor insallah sorun neyse bulunur ve cozulur canim, bendede 1 yil olmadi ama sonra doktor takipiyle hamile kala biliyorum cok sukur , sabirli ol rabbim yuzunu guldurur insallahMerhaba kızlar yazılarınızı okudum bende bi ümitlendim ama adam gbi bi doktor bulamadım tedavi görmek için.ben 38 yaşındayım 1 yılı geçti bebek için uğraşıyoruz ama hiç bişey yok.bi ara doktora gittik eşimde bende testler temiz bişey yok ama çocukta yok.bi doktora gittim bi kaç ay önce bana klomen verdi olmadı bidaha aldık yine olmadı sonra gitmedim çok ilgisizdi geçen ay duphaston kullandım kendim aldım tutunur belki diye ovulasyon testi ile yumurtlamayı takip ettim yine adet oldum bu ayayrıca çamur gbi değişim parçalar geliyor adet olunca anlam veremedim.yarın adetimin 4. Günü cuma akşam oldum adet.yarın doktora gidicem acaba ilaç verirmi yumurta geliştirici ya gerçekten artık çok üzülmeye başladım yaşım geçiyor napıcam bilemedm çaresizlik çok kötü bişey rabbim bizede hayırlı evlat verir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?