• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnş çol tşkler🙏🏻 Bnm hamile kaldıktan sonra sıkıntı başlıyo malesef. Bebek rahmin üstüne yerleşiyo ve kalbi duruyo🙈
Insallah bu defa dogru yerini bulur yumoslarin😂 , bendede rahim agzi yetmezligi oldugundan hamilelik olursa cok dikatli olmaliyim, 9 ayi yatakda gecire bilirim artik duruma bakicaz insallah

Insallah bu defa dogru yerini bulur yumoslarin😂 , bendede rahim agzi yetmezligi oldugundan hamilelik olursa cok dikatli olmaliyim, 9 ayi yatakda gecire bilirim artik duruma bakicaz insallah
Allah yardımcımız olsun🙏🏻 Sağ salim kucağımıza alırız inş🙏🏻

Kızlar az önce predoctor erken gebelik testi yaptım anında silik çizgi çıktı. İğneyi yapalı 11 gün oldu. Şimdi kan vermeye gidiyorum. 2 gün önce kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı. Sizce hamile olabilir miyim. Görüntüyü siteden bir türlü yükleyemedim

Kızlar az önce predoctor erken gebelik testi yaptım anında silik çizgi çıktı. İğneyi yapalı 11 gün oldu. Şimdi kan vermeye gidiyorum. 2 gün önce kaset test yapmıştım negatif çıkmıştı. Sizce hamile olabilir miyim. Görüntüyü siteden bir türlü yükleyemedim
2 gün önce negatif çıkmışsa büyük ehtimal hamilesin canim😍😍😍görüntüyü yükleye bilseydin cok guzel olurdu ama

Kan verdinmi sonuç ne zaman çıkar?

2 gün önce negatif çıkmışsa büyük ehtimal hamilesin canim😍😍😍görüntüyü yükleye bilseydin cok guzel olurdu ama
Bir türlü yuklemedi site ya. Silik çizgi gözle görülüyor anında belirdi 😍 2 gün önce kaset testte çıkmadı bugünkü erken gebelik testi. İğnenin etkisi geçmiştir çoktan dimi

2.60 çıkmış canım sonuç. Arada bir değer 4 gün sonra tekrar bakalım dediler
O zaman erken gebelik testindeki silik cizgi acaba iğnenin sadece idrarda kalan etkisimiymiş , normal kaset test göstermemiş erken gebelik cok hassas olduğu için göstermiş ola bilir bu bir ihtimal, diğer ihtimalda yükselmeye şimdi başlamış, inşallah bu ihtimal doğrudur🤲🤲

İnşallah 4 gün sonra pozitif olur , ben baktımda gecen sene iğneden 10 gün sonra bende negatif çıkmıştı, 13 günde cok silik pozitif oldu , sende 11 gün, 1.2 güne yükselir inşallah

İnşallah 4 gün sonra pozitif olur , ben baktımda gecen sene iğneden 10 gün sonra bende negatif çıkmıştı, 13 günde cok silik pozitif oldu , sende 11 gün, 1.2 güne yükselir inşallah
Insallah canım valla şimdi en ahatsiz edici bekleyiş kaldı 🤦🏼‍♀️ 4 güne kadar hayatta sabredemem ben 2 gün sonra yine buradayım kesin

Back