- 20 Kasım 2020
- 645
- 380
- 53
- 25
Artik evdede testle takip ede bilirsin bence, tutmuşsa cizgi koyulaşıcak zatenInsallah canım valla şimdi en ahatsiz edici bekleyiş kaldı 4 güne kadar hayatta sabredemem ben 2 gün sonra yine buradayım kesin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Artik evdede testle takip ede bilirsin bence, tutmuşsa cizgi koyulaşıcak zatenInsallah canım valla şimdi en ahatsiz edici bekleyiş kaldı 4 güne kadar hayatta sabredemem ben 2 gün sonra yine buradayım kesin
Erken gebelik testleriyle mi takip edeyim senceArtik evdede testle takip ede bilirsin bence, tutmuşsa cizgi koyulaşıcak zaten
Bence evet , hatta aynı markayla yap, koyulaşıyormu görelimErken gebelik testleriyle mi takip edeyim sence
Bu sabah ucuz kaset test ile yine yaptım negatif çıktı. 9ncu gün de ucuz testle negatif çıkmıştı. Ama 11nci gün erken gebelik testiyle silik hemen çıktı. Ignenin etkisi olsa ucuz testlerde de illaki silik çıkmaz miydi yaaaaBence evet , hatta aynı markayla yap, koyulaşıyormu görelim
İnşallah iğnenin etkisi değildir canim, bence değil ya , erken gebelik testi varsa yarin bidaha yap , iğne etkisi olsa artık oda negatif çıkıcak, ama hamilelikse biraz daha koyulaşmış olmalıBu sabah ucuz kaset test ile yine yaptım negatif çıktı. 9ncu gün de ucuz testle negatif çıkmıştı. Ama 11nci gün erken gebelik testiyle silik hemen çıktı. Ignenin etkisi olsa ucuz testlerde de illaki silik çıkmaz miydi yaaaa
Ayni markanın erken gebelik testinden 1 tane daha aldım. Yarin sabah ilk idrarla tekrar edicem. İnşallah daha da koyulaşır yaİnşallah iğnenin etkisi değildir canim, bence değil ya , erken gebelik testi varsa yarin bidaha yap , iğne etkisi olsa artık oda negatif çıkıcak, ama hamilelikse biraz daha koyulaşmış olmalı
İnşallah canim, haber ver mutlakaAyni markanın erken gebelik testinden 1 tane daha aldım. Yarin sabah ilk idrarla tekrar edicem. İnşallah daha da koyulaşır ya
Canım ben bugün akşam şiddetli karın batması ve bel ağrısından hastaneye gittim. Dün kan değerim 2.6 çıkmıştı bugün akşam 5.37 çıktı çok şükür hamileyiiiimmmmmİnşallah canim, haber ver mutlaka
Yaa tebrik ediyorumm canim cok mutlu oldum rabbim sağ salim kucağina almayida nasip etsin inşallahCanım ben bugün akşam şiddetli karın batması ve bel ağrısından hastaneye gittim. Dün kan değerim 2.6 çıkmıştı bugün akşam 5.37 çıktı çok şükür hamileyiiiimmmmm
Teşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. İnşallah burdan herkesin güzel haberlerini alırımYaa tebrik ediyorumm canim cok mutlu oldum rabbim sağ salim kucağina almayida nasip etsin inşallah
Amin canimm inşAllahbende bi kaç güne test yapicam, bugun ignenin 12ci günüTeşekkür ederim canım Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun. İnşallah burdan herkesin güzel haberlerini alırım
Yapsan çıkabilir aslındaAmin canimm inşAllahbende bi kaç güne test yapicam, bugun ignenin 12ci günü
İnşallah canim yarin yaparim bi taneYapsan çıkabilir aslında
Tuhay hayırlısı olsunn nasıl belirtilerin var? Adet günüm çarşamba günü, bugün iğnenin 14.günü hiçç belirti yokYapsan çıkabilir aslında
Test yaptınmıİnşallah canim yarin yaparim bi tane
Mayaa nasılsın ??Kilo vermeye çalışıyorum. Geçen perşembe günü akupunktur yaptırdım. Ertesi gün kanamam oldu. 4 günde bir kilo kadar verdim. Verebildigim kadar vereceğim sonra bebek için ugrasacam. Sen naptın ?
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Rabbım isteyen herkese versin. Adet günüm yarın. Ben bir kaç belirtiyle şüphelendim. İlk hamileligimdede öyle olmuştu çünkü. Afedersin ama sanki normalin üstünde gazim vardı, şiddetli de bel ağrım. Birde geceleri acıkıyordum. 2.6 betayı görünce yanıldım dedim heralde ama ertesi günü karın batması ve bel ağrısına dayanamadım bir beta daha aldılar 5.37 ben şok. Bugün 2 gün geçti tekrar kan vericem değer katladı mi diyeTuhay hayırlısı olsunn nasıl belirtilerin var? Adet günüm çarşamba günü, bugün iğnenin 14.günü hiçç belirti yok
Evet canim yaptim, hayalet bi cizgi çıktı, kuruduktan sonra belirginleşti biraz, 1.2 gün sonra tekrar yapicam, şimdiki hali böyleTest yaptınmı
Kaçıncı günün bugün canımEvet canim yaptim, hayalet bi cizgi çıktı, kuruduktan sonra belirginleşti biraz, 1.2 gün sonra tekrar yapicam, şimdiki hali böyle
Benim önceki 2 hamileligimi göğüs agrisiyla ögrenmiştim, hatta adetim gecikdiginde göğüs agrim yoksa test yapmadan hamile olmadığımı kesin biliyordum, bu ay yine var göğüs agrisi, yani qaliba hamileyim, ama devamı gelicekmi bebek tutuna bilicekmi bilmiyorum, grip olmuşum koronada ola bilir yani bilmiyorumTeşekkür ederim canım Allah razı olsun. Rabbım isteyen herkese versin. Adet günüm yarın. Ben bir kaç belirtiyle şüphelendim. İlk hamileligimdede öyle olmuştu çünkü. Afedersin ama sanki normalin üstünde gazim vardı, şiddetli de bel ağrım. Birde geceleri acıkıyordum. 2.6 betayı görünce yanıldım dedim heralde ama ertesi günü karın batması ve bel ağrısına dayanamadım bir beta daha aldılar 5.37 ben şok. Bugün 2 gün geçti tekrar kan vericem değer katladı mi diye