• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bence evet , hatta aynı markayla yap, koyulaşıyormu görelim
Bu sabah ucuz kaset test ile yine yaptım negatif çıktı. 9ncu gün de ucuz testle negatif çıkmıştı. Ama 11nci gün erken gebelik testiyle silik hemen çıktı. Ignenin etkisi olsa ucuz testlerde de illaki silik çıkmaz miydi yaaaa

Bu sabah ucuz kaset test ile yine yaptım negatif çıktı. 9ncu gün de ucuz testle negatif çıkmıştı. Ama 11nci gün erken gebelik testiyle silik hemen çıktı. Ignenin etkisi olsa ucuz testlerde de illaki silik çıkmaz miydi yaaaa
İnşallah iğnenin etkisi değildir canim, bence değil ya , erken gebelik testi varsa yarin bidaha yap , iğne etkisi olsa artık oda negatif çıkıcak, ama hamilelikse biraz daha koyulaşmış olmalı

İnşallah iğnenin etkisi değildir canim, bence değil ya , erken gebelik testi varsa yarin bidaha yap , iğne etkisi olsa artık oda negatif çıkıcak, ama hamilelikse biraz daha koyulaşmış olmalı
Ayni markanın erken gebelik testinden 1 tane daha aldım. Yarin sabah ilk idrarla tekrar edicem. İnşallah daha da koyulaşır ya

Tuhay hayırlısı olsunn 🤲🏽🧿 nasıl belirtilerin var? Adet günüm çarşamba günü, bugün iğnenin 14.günü hiçç belirti yok 🥲
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Rabbım isteyen herkese versin. Adet günüm yarın. Ben bir kaç belirtiyle şüphelendim. İlk hamileligimdede öyle olmuştu çünkü. Afedersin ama sanki normalin üstünde gazim vardı, şiddetli de bel ağrım. Birde geceleri acıkıyordum. 2.6 betayı görünce yanıldım dedim heralde ama ertesi günü karın batması ve bel ağrısına dayanamadım bir beta daha aldılar 5.37 ben şok. Bugün 2 gün geçti tekrar kan vericem değer katladı mi diye 😅

Eklentiler

• 20211205_120615.jpg
    20211205_120615.jpg
    80,9 KB · Görüntüleme: 51
Teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Rabbım isteyen herkese versin. Adet günüm yarın. Ben bir kaç belirtiyle şüphelendim. İlk hamileligimdede öyle olmuştu çünkü. Afedersin ama sanki normalin üstünde gazim vardı, şiddetli de bel ağrım. Birde geceleri acıkıyordum. 2.6 betayı görünce yanıldım dedim heralde ama ertesi günü karın batması ve bel ağrısına dayanamadım bir beta daha aldılar 5.37 ben şok. Bugün 2 gün geçti tekrar kan vericem değer katladı mi diye 😅
Benim önceki 2 hamileligimi göğüs agrisiyla ögrenmiştim, hatta adetim gecikdiginde göğüs agrim yoksa test yapmadan hamile olmadığımı kesin biliyordum, bu ay yine var göğüs agrisi, yani qaliba hamileyim, ama devamı gelicekmi bebek tutuna bilicekmi bilmiyorum, grip olmuşum koronada ola bilir yani bilmiyorum😕

Back