Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı femara kullanımında hamile kaldınız ?

• İlk denemede hamile kaldım.

OY: 9 9,8%
  • İkinci denemede hamile kaldım

OY: 7 7,6%
  • Üçüncü denemede hamile kaldım

OY: 2 2,2%
  • Hamile kalamadım

OY: 20 21,7%
  • Hala denemekteyiz sonuç bekliyorum

OY: 54 58,7%

• Ankete Katılan
    92
Aynen canım şöyle ki femara ve klomen ile büyümedi birkaç ay denedik, sonra gonalf ile büyüdü hep ama olmadı, aşılamadan önceki ay rahim filmi çekildim. Tüplerim açıkmış ama belki de hsg küçük filan bir şey varsa açmıştır. Ama açık dedi doktor. Dediğin gibi 2 yıl bu şekilde kalamadım

Anlarim kuzum ama sonunda mucizen kavustun bak cok sükür femarayla hicmi etki etmedi 4mm de kalfimi yumurtalarin ay bende bazen korkuyorum buyumicek 13.mm de kxlicak diye

Anlarim kuzum ama sonunda mucizen kavustun bak cok sükür femarayla hicmi etki etmedi 4mm de kalfimi yumurtalarin ay bende bazen korkuyorum buyumicek 13.mm de kxlicak diye
Kuzum hiç büyğmedi benim hep 9 mm sen kaldı her seferinde.. merak etme iğneyle patır patır büyüyorlar ve ben bir kere çok büyüdüğü için ohss oldum karnım su topladı bir anda 15 tane filan aşırı büyüdü Durdu Durdu da..

Hepsi kendi catladimi canim allah kotusun ya kiste fonusseydi
Bebeğim yarısı kist oluyor yarısı çatlıyor ultrasonla baktı sanki karnımın her tarafı yumurta gibi görünüyor hepsi de büyük büyük.. kan sulandırıcı filan vuruyorsun 2 güne bir gidip tahlil yaptırıyorsun.. daha da ağırlaşsaydı hastanede yatıracaklardı. Adet olunca yavaş yavaş sönüyor yumurtalıklar, küçülüyor, yumurtalığımın çapı normal boyunun 3 katına çıkmıştı, salak doktor ya bak aklıma geldi yine

Ayy cok feci bi durummus kuzum cidden ucuz atlatmissin ya cok gecmis olsun Ay birde bebek isterken bunla ugrasmak insani cok yipratir cidden ya nasil bi doktormus ooo benim bile sinirlerim oynadi

Ayy cok feci bi durummus kuzum cidden ucuz atlatmissin ya cok gecmis olsun Ay birde bebek isterken bunla ugrasmak insani cok yipratir cidden ya nasil bi doktormus ooo benim bile sinirlerim oynadi
İnşallah kuzum benim uğraştığım kadar uğraşmadan hamile kalırsın ve bebişini kucağına alırsın hamile kalınca heeepsi geride kalıyor İnan ki

Ben bir ay klomen bir ay da femara kullandım olmadı. Adet oldum dün sabah. Ama bu ay doktora gitmeyeceğim. Hem biraz dinlenmek istiyorum hem de Ramazan geliyor. İğneyle alttan muayeneyle uğraşmak istemiyorum Ramazan’da

Ben bir ay klomen bir ay da femara kullandım olmadı. Adet oldum dün sabah. Ama bu ay doktora gitmeyeceğim. Hem biraz dinlenmek istiyorum hem de Ramazan geliyor. İğneyle alttan muayeneyle uğraşmak istemiyorum Ramazan’da
Ben de öyle istiyordum eşim tedaviyi bırakmayalım dyordu covid olduk karantinadayız artk istese de gdemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…