- 24 Ekim 2019
- 1.597
- 1.410
-
- Konu Sahibi Flowers001
İnşallah sen de düşersin canımmAyyyy ne guzelll hayalimdeki kilo
Ayy valla duba gibi olcam ben kesinİnşallah sen de düşersin canımmama inşallah düşmez de minnak minnak almaya devam edersin 9 ay adet olmadan
Merhaba femarayı ne kadara aldınız acabaAyy valla duba gibi olcam ben kesin
ben cevap vereyimMerhaba femarayı ne kadara aldınız acaba
145 mi neydi kuzucum oyle hayirliyorumMerhaba femarayı ne kadara aldınız acaba
Canim bugün gittim kontrole bende tek yumurtayla dewam ediyorum 18mm olmus bugün 6 da ovitrelle çatlama ignesi vurucam bakalim yarin sabah 6 da iliski onerdiKızlar bu arada ne durumdasınız? Benim adetime 10 gün kaldı ve olağan dışı birşey hissetmiyorum
Hadi bakalim kuzum hayirli haberler al insallah sendeHadi inşallah tutar. ❤ Zaman daraldıkça bende geriliyorum
Bu ay hepimizin bebiş haberi gelir insallahBen de bugün 6. İlacımı içtim. Kaldı son 2 gün
AmiiiinnnnBende catlatma igne mi oldumm bekliyorummm artik kizlarr 36 saat sonraSınıilk igne denemem kendide catliyordu ama garantilemek istedim bu ay ins bu igne bana şanslı geliir hamilelerr bizlere dualarinizi eksik etmeyin nolur
Canım bugün kontrolün vardı sanırım gittin miBende gunde iki kez kullandim canim ssdece 6. Gunde kullanio biraktim benins kocaman yumurtalarin olur yaninda kullandigin sey ne canim onu anlayamadim
Gittim kuzum sol tarafta 18mm yumurta var bitane doktor bi agzimi yokladi igne yapalimmi diye bende hemen kabul ettim zaten o demese ben istiycektim oda kendi catliyo yumurtan ama biz garantiye alalim dedi iliski saatini kacirmamak icin bakalim saat 6 gibi kendim vurdum igneyi artik sonuc bekliycem bakalim 36 saat sonra iliski dedi sabah saatlerinde sabah 6 gibi diger gunde sabah 6 sonra gunubirlik iliskiyle devam edebilirsiniz dedi artik herseyin hayirlisi bakalim ayin 15.indede progesteron testi vermeye gisecem hastaneye ,Canım bugün kontrolün vardı sanırım gittin mi
Sende durumlar nasil seninde bugündu kontrolun kuzumCanım bugün kontrolün vardı sanırım gittin mi
Adetten sonra kacinci gundu bugun kuzum kac mm olmus yumurtanAynen canım bende gittim benimde sağ da tek yumurta büyümüş iğneyi oldum 9 'da yarın akşam ve sonrasında her gün ilişki dedi. Inşallah 15 gün sonra hamile olduğumuzu öğreniriz canım