Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar gelebilir mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kaçıncı femara kullanımında hamile kaldınız ?

• İlk denemede hamile kaldım.

OY: 9 9,8%
  • İkinci denemede hamile kaldım

OY: 7 7,6%
  • Üçüncü denemede hamile kaldım

OY: 2 2,2%
  • Hamile kalamadım

OY: 20 21,7%
  • Hala denemekteyiz sonuç bekliyorum

OY: 54 58,7%

• Ankete Katılan
    92
Bende catlatma igne mi oldumm bekliyorummm artik kizlarr 36 saat sonraSını 🙏 ilk igne denemem kendide catliyordu ama garantilemek istedim bu ay ins bu igne bana şanslı geliir hamilelerr bizlere dualarinizi eksik etmeyin nolur ♥️♥️♥️♥️♥️♥️

Canım bugün kontrolün vardı sanırım gittin mi
Gittim kuzum sol tarafta 18mm yumurta var bitane doktor bi agzimi yokladi igne yapalimmi diye bende hemen kabul ettim zaten o demese ben istiycektim oda kendi catliyo yumurtan ama biz garantiye alalim dedi iliski saatini kacirmamak icin bakalim saat 6 gibi kendim vurdum igneyi artik sonuc bekliycem bakalim 36 saat sonra iliski dedi sabah saatlerinde sabah 6 gibi diger gunde sabah 6 sonra gunubirlik iliskiyle devam edebilirsiniz dedi artik herseyin hayirlisi bakalim ayin 15.indede progesteron testi vermeye gisecem hastaneye ,🤲♥️

Aynen canım bende gittim benimde sağ da tek yumurta büyümüş iğneyi oldum 9 'da yarın akşam ve sonrasında her gün ilişki dedi. Inşallah 15 gün sonra hamile olduğumuzu öğreniriz canım 😍

Aynen canım bende gittim benimde sağ da tek yumurta büyümüş iğneyi oldum 9 'da yarın akşam ve sonrasında her gün ilişki dedi. Inşallah 15 gün sonra hamile olduğumuzu öğreniriz canım 😍
Adetten sonra kacinci gundu bugun kuzum kac mm olmus yumurtan 🥰 birde bana o sekilde demedi doktor ya niyeki 😂😂 36 s sonra sabah 6 da iliski olsun dedi ertesi gun tekrar sabah 6 da iliski daha sonra bir gun arayla dewam dedi vardir bi bildikleri baktlim ne olacak 😊

X