Diğer renglini bekle canım bence çörek otu kürü yapsanaMerhaba kızlar
Ben bu hafta regl oldum doktora detaylı muayene için gitmek istiyorum gebelik oluşmuyor vs diye ama bu hafta randevular doluydu yumurtlama tarihinde mi gitsem yoksa diğer regli mi beklesem ? Ne önerirsiniz ?
Yada soğan suyu yap diğer rengline kadarMerhaba kızlar
Ben bu hafta regl oldum doktora detaylı muayene için gitmek istiyorum gebelik oluşmuyor vs diye ama bu hafta randevular doluydu yumurtlama tarihinde mi gitsem yoksa diğer regli mi beklesem ? Ne önerirsiniz ?
Çörek otu kürü prolaktin yüksektir mi ?Diğer renglini bekle canım bence çörek otu kürü yapsana
Bi da çörek otu kürü nasıl yapılıyor ?Diğer renglini bekle canım bence çörek otu kürü yapsana
Araştır tam bilmiyorum adetin 2. 3.günü gidilir zaten dene benceBi da çörek otu kürü nasıl yapılıyor ?
Zamanlama çok kötü oldu yaAraştır tam bilmiyorum adetin 2. 3.günü gidilir zaten dene bence
2.günü gitmen en iyisi oluyor. Sonrasında gitsende bir sonrakı regl dönemınde cagırır.Merhaba kızlar
Şimdi randevu aldım adet olunca mı gel diyecek yani2.günü gitmen en iyisi oluyor. Sonrasında gitsende bir sonrakı regl dönemınde cagırır.
Yüksek ihtimal evet ama aldıysan git erteleme burda sadece tecrubeye dayalı fıkır verebılıyoruz doktor daha ıyı yönlendırır yol harıtası belırlersınız.Şimdi randevu aldım adet olunca mı gel diyecek yani
Tüh ya aksilikYüksek ihtimal evet ama aldıysan git erteleme burda sadece tecrubeye dayalı fıkır verebılıyoruz doktor daha ıyı yönlendırır yol harıtası belırlersınız.
Vardır bi hayır elbet. Virüsün ne kadar süreceği belli değil hayatta beklemeye gelmıyor maalesef basla bakalım ne dıyecek. Her doktor farklı fıkre sahıp oluyorTüh ya aksilik
Virüs nedeniyle gitmeye de korkuyorum tek seferde ikisi de bitsin istemiştim
Bakalım ne diyecek merakla bekliyorumVardır bi hayır elbet. Virüsün ne kadar süreceği belli değil hayatta beklemeye gelmıyor maalesef basla bakalım ne dıyecek. Her doktor farklı fıkre sahıp oluyor
Gidince banada yaz sonucu bakalım nasıl bi yol izleyecekBakalım ne diyecek merakla bekliyorum
aynen öyle olacağı varya tek ilişkiyle bile olurOlacağı varsa tek ilişkiyle bile oluyor canım boşuna strese girme. Başımıza ne geliyorsa ondan geliyor zaten. Ben de o kadar stresli zamanlar geçiriyorum ki o yüzden olmadığından da eminim. Biraz akışına bırakmak lazım. Zamanı gelmişse olacak üzülme
Yazacağın canımmGidince banada yaz sonucu bakalım nasıl bi yol izleyecek
canım prolaktini yükselmiyor merak etme kullanabilirsin eğer bu ay regli olursam bende kullanıcamÇörek otu kürü prolaktin yüksektir mi ?
Aslında bir şeyler denemek istiyorum ama
Reglin 2.3. Günü mü gitsem
Bir deneyeyim baricanım prolaktini yükselmiyor merak etme kullanabilirsin eğer bu ay regli olursam bende kullanıcam
evet ama aktardan taze alırsan daha iyi olurBir deneyeyim bari
Bu çörek otu markette satılan bildiğimiz çörek otu mu siyah
Bugün 2. Gün 12. Güne kadar devam edeceğim değil mievet ama aktardan taze alırsan daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?