Aynendurmak yok :))))
Çok güzel değerlendirdimBenim bata 8 var daha beklemedeyim. Belirti falan tabii ki yok daha. Sen naptın iyi değerlendirdin mi haftanı?
Nasıl mideniz gururdarya kasımlarımda öyleÇok güzel değerlendirdimbu haftaya kapatıcam sizde de oluyorum kasıklarımda hareketler hissediyorum çok saçma ama böle oluyorum sizde
Valla ben hiçbişey hissetmiyorumÇok güzel değerlendirdimbu haftaya kapatıcam sizde de oluyorum kasıklarımda hareketler hissediyorum çok saçma ama böle oluyorum sizde
Babada ilk defa oldu heralde gururduyorlarValla ben hiçbişey hissetmiyorum
Çatlama sonrasında rahimde sıvı birikimi olur, ondan olabilirBabada ilk defa oldu heralde gururduyorlar
OlabilirÇatlama sonrasında rahimde sıvı birikimi olur, ondan olabilir
inşallah canım bu gece bende evde çocukla ilgileniyodum.hayırlara vesile olsun inşallah bat 29 aralık bu yıl kimsenin hayatında bebek haberleri dışında güzel birrşey olmamıştır şu hastalıktan.inşallah yeni yıl herkese hayırlı sağlıklı günler nasip etsin.Günaydin kızlar hiç yazan yokmu ya rüyamda gördüm 2 tane test yapıyordum ikisinde pozitiftihadi inşallah
canım senin döngü 26 gündeydi naptın sen ne durumdasınÇatlama sonrasında rahimde sıvı birikimi olur, ondan olabilir
Evet 4 gün kaldı reglime ama bende belirti falan yok. Dün test yaptım bi deniyim dedim ama sonuç tabii ki negatif. 2 gün kala bi daha yaparım ama umudum hiç yok zaten, yapasım da gelmiyor o yüzden. Sen nasılsın var mı değişiklikler?canım senin döngü 26 gündeydi naptın sen ne durumdasın
İnşallah vardır hemen yapmasaydınEvet 4 gün kaldı reglime ama bende belirti falan yok. Dün test yaptım bi deniyim dedim ama sonuç tabii ki negatif. 2 gün kala bi daha yaparım ama umudum hiç yok zaten, yapasım da gelmiyor o yüzden. Sen nasılsın var mı değişiklikler?
valla canım benimde bariz bir belirtim yok her ay olanları saymazsak zaten bu ay önemli olan günlerde eşimle aşırı tartıştık akşamında barışıp değerlendirmiş olsak bile o kadar stres ve üzüntü ile bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun.Karar verdim ama bu ayda olmazsa ilacı kullanmayı kesicem zaten ogün sinirlenip atmıştım çöpe herşeyi.sadece vitaminlerimi kullanıcam oda zaten yıllardan beri kullandığım balık ve çinkoEvet 4 gün kaldı reglime ama bende belirti falan yok. Dün test yaptım bi deniyim dedim ama sonuç tabii ki negatif. 2 gün kala bi daha yaparım ama umudum hiç yok zaten, yapasım da gelmiyor o yüzden. Sen nasılsın var mı değişiklikler?
Evet erken biraz ama umudu tam kesmek istedim heraldeİnşallah vardır hemen yapmasaydın
Olacağı varsa tek ilişkiyle bile oluyor canım boşuna strese girme. Başımıza ne geliyorsa ondan geliyor zaten. Ben de o kadar stresli zamanlar geçiriyorum ki o yüzden olmadığından da eminim. Biraz akışına bırakmak lazım. Zamanı gelmişse olacak üzülmevalla canım benimde bariz bir belirtim yok her ay olanları saymazsak zaten bu ay önemli olan günlerde eşimle aşırı tartıştık akşamında barışıp değerlendirmiş olsak bile o kadar stres ve üzüntü ile bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun.Karar verdim ama bu ayda olmazsa ilacı kullanmayı kesicem zaten ogün sinirlenip atmıştım çöpe herşeyi.sadece vitaminlerimi kullanıcam oda zaten yıllardan beri kullandığım balık ve çinko
Olur olur merak etme allah nasıp eder zamanı gelsin inşallahEvet erken biraz ama umudu tam kesmek istedim heraldeo kadar belirti yok ki ihtimal sıfır
İnşallah amin doğru zamanda ve hayırlısıyla gelsin hepimizeOlur olur merak etme allah nasıp eder zamanı gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?