• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim bata 8 var daha beklemedeyim. Belirti falan tabii ki yok daha. Sen naptın iyi değerlendirdin mi haftanı? ☺️

Günaydin kızlar hiç yazan yokmu ya rüyamda gördüm 2 tane test yapıyordum ikisinde pozitifti😂 hadi inşallah
inşallah canım bu gece bende evde çocukla ilgileniyodum.hayırlara vesile olsun inşallah bat 29 aralık bu yıl kimsenin hayatında bebek haberleri dışında güzel birrşey olmamıştır şu hastalıktan.inşallah yeni yıl herkese hayırlı sağlıklı günler nasip etsin.

canım senin döngü 26 gündeydi naptın sen ne durumdasın
Evet 4 gün kaldı reglime ama bende belirti falan yok. Dün test yaptım bi deniyim dedim ama sonuç tabii ki negatif. 2 gün kala bi daha yaparım ama umudum hiç yok zaten, yapasım da gelmiyor o yüzden. Sen nasılsın var mı değişiklikler?

Benm yine şeffaf akıntım geldi ilk önce az kaşığım ağırdır tvl gittim baktım geldi akıntı bir dahamı çatladı acaba akşam değerlendirim

Evet 4 gün kaldı reglime ama bende belirti falan yok. Dün test yaptım bi deniyim dedim ama sonuç tabii ki negatif. 2 gün kala bi daha yaparım ama umudum hiç yok zaten, yapasım da gelmiyor o yüzden. Sen nasılsın var mı değişiklikler?
valla canım benimde bariz bir belirtim yok her ay olanları saymazsak zaten bu ay önemli olan günlerde eşimle aşırı tartıştık akşamında barışıp değerlendirmiş olsak bile o kadar stres ve üzüntü ile bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun.Karar verdim ama bu ayda olmazsa ilacı kullanmayı kesicem zaten ogün sinirlenip atmıştım çöpe herşeyi.sadece vitaminlerimi kullanıcam oda zaten yıllardan beri kullandığım balık ve çinko

valla canım benimde bariz bir belirtim yok her ay olanları saymazsak zaten bu ay önemli olan günlerde eşimle aşırı tartıştık akşamında barışıp değerlendirmiş olsak bile o kadar stres ve üzüntü ile bilmiyorum artık hakkımızda hayırlısı olsun.Karar verdim ama bu ayda olmazsa ilacı kullanmayı kesicem zaten ogün sinirlenip atmıştım çöpe herşeyi.sadece vitaminlerimi kullanıcam oda zaten yıllardan beri kullandığım balık ve çinko
Olacağı varsa tek ilişkiyle bile oluyor canım boşuna strese girme. Başımıza ne geliyorsa ondan geliyor zaten. Ben de o kadar stresli zamanlar geçiriyorum ki o yüzden olmadığından da eminim. Biraz akışına bırakmak lazım. Zamanı gelmişse olacak üzülme

Back