• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar

Ben bu hafta regl oldum doktora detaylı muayene için gitmek istiyorum gebelik oluşmuyor vs diye ama bu hafta randevular doluydu yumurtlama tarihinde mi gitsem yoksa diğer regli mi beklesem ? Ne önerirsiniz ?

Merhaba kızlar

Ben bu hafta regl oldum doktora detaylı muayene için gitmek istiyorum gebelik oluşmuyor vs diye ama bu hafta randevular doluydu yumurtlama tarihinde mi gitsem yoksa diğer regli mi beklesem ? Ne önerirsiniz ?
Diğer renglini bekle canım bence çörek otu kürü yapsana

Merhaba kızlar

2.günü gitmen en iyisi oluyor. Sonrasında gitsende bir sonrakı regl dönemınde cagırır.

Tüh ya aksilik :KK43:
Virüs nedeniyle gitmeye de korkuyorum tek seferde ikisi de bitsin istemiştim
Vardır bi hayır elbet. Virüsün ne kadar süreceği belli değil hayatta beklemeye gelmıyor maalesef basla bakalım ne dıyecek. Her doktor farklı fıkre sahıp oluyor

Olacağı varsa tek ilişkiyle bile oluyor canım boşuna strese girme. Başımıza ne geliyorsa ondan geliyor zaten. Ben de o kadar stresli zamanlar geçiriyorum ki o yüzden olmadığından da eminim. Biraz akışına bırakmak lazım. Zamanı gelmişse olacak üzülme
aynen öyle olacağı varya tek ilişkiyle bile olur

Back