Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrik ederimHamileyiiimmmmm inanamıyorum 26 çıkmış hcg umarım bir sorun olmaz
Çok teşekkür ederim. Darısı bekleyen herkese inşallahTebrik ederim
İnşallah canım benim amin :)Çok teşekkür ederim. Darısı bekleyen herkese inşallah
AYYY ÇOK SEVİNDİM CANIMINİÇİ İNŞALLAH BİR HABERDE BEN VERİRİM SIRAYLA :)))Hamileyiiimmmmm inanamıyorum 26 çıkmış hcg umarım bir sorun olmaz
İnşallah kuzum inşallahAYYY ÇOK SEVİNDİM CANIMINİÇİ İNŞALLAH BİR HABERDE BEN VERİRİM SIRAYLA :)))
İNŞALLAH SORUNSUZ GEÇER VE SAĞLIKLA GELİR BEBEĞİN DUA EDİCEM SENİN İÇİN :))İnşallah kuzum inşallah
Allah razı olsun benim de dualarım sizinleİNŞALLAH SORUNSUZ GEÇER VE SAĞLIKLA GELİR BEBEĞİN DUA EDİCEM SENİN İÇİN :))
YARIN BİR DAHA KAN VERİCEKMİSİNAllah razı olsun benim de dualarım sizinle
BİRDE CANIM YAZMIŞSINDIR AMA NE KADARDIR İSTİYORDUN SEN BU İKİNCİ KULLANIŞINDI DIMEAllah razı olsun benim de dualarım sizinle
Sağlık ocağı kapalı olacak yarın. Özele de gitmek istemiyorum. Pazartesi tekrarlicazYARIN BİR DAHA KAN VERİCEKMİSİN
5 ay denedik. Femarada ikinci ayımdı kuzum.BİRDE CANIM YAZMIŞSINDIR AMA NE KADARDIR İSTİYORDUN SEN BU İKİNCİ KULLANIŞINDI DIME
bencede hatta bence şu kan takibini yapma 1 yada 1,5 hafta sonra git direk kese gör falan bu kan takibi insanı strese sokuyor.ama emin ol kendim olmuşum gibi mmutluyum bu sabah kuzenim mesaj attı rüyasında ben ona hamilelik müjdesi veriyormuşum oda hamile şimdi 26 haftadaSağlık ocağı kapalı olacak yarın. Özele de gitmek istemiyorum. Pazartesi tekrarlicaz
Ay hem de bi hamile görmüş süper inşallah kan takibi yapmak zorundayım. Doktorum yükselişe göre randevu verecek haber bekliyorbencede hatta bence şu kan takibini yapma 1 yada 1,5 hafta sonra git direk kese gör falan bu kan takibi insanı strese sokuyor.ama emin ol kendim olmuşum gibi mmutluyum bu sabah kuzenim mesaj attı rüyasında ben ona hamilelik müjdesi veriyormuşum oda hamile şimdi 26 haftada
evet bende ona çok sevindim :))) yap bari kan takibini hep aynı yerde ve aynı saatlerde tekrar çünkü farklı merkezlerde farklı sonuç çıkıyormuşAy hem de bi hamile görmüş süper inşallah kan takibi yapmak zorundayım. Doktorum yükselişe göre randevu verecek haber bekliyor
Aaaaaa çok sevindimmmmmmmmmHamileyiiimmmmm inanamıyorum 26 çıkmış hcg umarım bir sorun olmaz
evet bende ona çok sevindim :))) yap bari kan takibini hep aynı yerde ve aynı saatlerde tekrar çünkü farklı merkezlerde farklı sonuç çıkıyormuş
Valla sürpriz oldu gerçekten sağolasın kuzum sizden de mutlu haberler alalım inşallahTepriklerr hayırlı olsun inşallah herşeyi güzel geçer darısı bize inşallah sanada sürpriz oldu he
İlk denedin dimi testi çıkmadı sonra yaptın çıktı nasıl yaptın. CesaretleValla sürpriz oldu gerçekten sağolasın kuzum sizden de mutlu haberler alalım inşallah