Yarına pik olacak gibi duruyor sankiBu günde de aynı saatlerde yaptım böle çıktı ilk yaptığım gün daha koyuydu ama erkendi bence ama yine değerlendirdim tabi bide 14.gün yapıcam bakalım genelde benm hep ozamn çatlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarına pik olacak gibi duruyor sankiBu günde de aynı saatlerde yaptım böle çıktı ilk yaptığım gün daha koyuydu ama erkendi bence ama yine değerlendirdim tabi bide 14.gün yapıcam bakalım genelde benm hep ozamn çatlar
Aynen öyle yapcam bugünde değerlendircemcanım yumurtan çatlamış demek sen yine bügünü falanda değerlendir.
İlişkiye gireriz artık değerlendircem bu hafta ful artık Allah nasıp ederse inşallahYarına pik olacak gibi duruyor sanki
Bu hafta zaten yumurtlama günümAdet sancım var kızlar yumurtlama ozamn heralde bence
Aynen öyle yapcam bugünde değerlendircem
DÜN İLŞKİYE GİRERKEN YUMURTALIKLARIM PATLIYCAK ZANNETTİM DÜN GÜN BOYU OTURUKEN BİLE AĞRIDI ACABA YUMURTAM MI CATLADI ANLAMADIMBu hafta zaten yumurtlama günüm
Tam pik günü, yumurtalar çok büyüdüğünde oluyor o ilişkide ağrı. Ben ovülasyonla takip ettiğimden biliyorum. Yarın ya da öbür gün çatlaman olurDÜN İLŞKİYE GİRERKEN YUMURTALIKLARIM PATLIYCAK ZANNETTİM DÜN GÜN BOYU OTURUKEN BİLE AĞRIDI ACABA YUMURTAM MI CATLADI ANLAMADIM
BUGÜN AĞRI TAMAMEN GİTTİ DÜN OTURUP KALKINCA BİLE AĞRIYORDU PATLIYCAK ZANNETTİM İLİŞKİ SIRASINDA RESMEN AĞLADIM YANİTam pik günü, yumurtalar çok büyüdüğünde oluyor o ilişkide ağrı. Ben ovülasyonla takip ettiğimden biliyorum. Yarın ya da öbür gün çatlaman olur
Çatlamıştır o zaman büyük ihtimal. Gerçi çatladığında da hafif sancı yapıyor ama sen yine de bugünü de değerlendir derimBUGÜN AĞRI TAMAMEN GİTTİ DÜN OTURUP KALKINCA BİLE AĞRIYORDU PATLIYCAK ZANNETTİM İLİŞKİ SIRASINDA RESMEN AĞLADIM YANİ
TAMAMDIR İŞİN EHLİ :))) SEN BİLİYOSUN BU İŞLERİÇatlamıştır o zaman büyük ihtimal. Gerçi çatladığında da hafif sancı yapıyor ama sen yine de bugünü de değerlendir derim
Bilmem. Ki belki oluyordur bişeylerDÜN İLŞKİYE GİRERKEN YUMURTALIKLARIM PATLIYCAK ZANNETTİM DÜN GÜN BOYU OTURUKEN BİLE AĞRIDI ACABA YUMURTAM MI CATLADI ANLAMADIM
Hayat işte, öğrenmek zorunda bırakıyor insanıTAMAMDIR İŞİN EHLİ :))) SEN BİLİYOSUN BU İŞLERİ
aynen senin nasıl gidiyor usta :)) var mı hisler durumlar ?Hayat işte, öğrenmek zorunda bırakıyor insanı
Benim yumurtlama 3-4 gün önce oldu. Artık beklemedeyim ama bi belirti falan yok tabii bugün Dr kontrolüm var bakacağız gelişmelereaynen senin nasıl gidiyor usta :)) var mı hisler durumlar ?
inşallah hayırlısı olur canım benimBenim yumurtlama 3-4 gün önce oldu. Artık beklemedeyim ama bi belirti falan yok tabii bugün Dr kontrolüm var bakacağız gelişmelere
Yumurtlamanın çok yakın olduğunun göstergesiKızlar şeffaf akıntım geldi ne oluyordu o yumurtlamamı
Hem okey ozamn bu hafta fulYumurtlamanın çok yakın olduğunun göstergesi
AynenHem okey ozamn bu hafta ful
durmak yok :))))Hem okey ozamn bu hafta ful