Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
BUGÜN TEST YAPTIN MI CANIM

BUGÜN TEST YAPTIN MI CANIM
Evet yaptım bugün. Çooook silik bi çizgi çıktı. Az önce kan verdim. Allahım hayal kırıklığı yaşatmasın çünkü ilk defa gördüm çizgi. Silik bile olsa yoktu şimdiye kadar. Bi de hiç belirtim yok. Dişçiye gideyim bari dedim emin olayım diye yapmıştım

İYİ YAPMIŞSIN ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH GELMİŞTİR BEBİŞİN MUTLAKA HABERDAR ET BENİMDE İÇİMDE ÇOK FARKLI ŞKİLDE UMUT VAR ANLATAMAM ÇOK SAÇMA AMA İÇİMDEN BİR SES GELİYOR HADİ HAYIRLISI OLSUN

BELİRTİ OLMAYABİLİR ZATEN BİR YERDE OKUDUM 6.HAFTAYA KADAR ZATEN BELİRTİ OLMAMASI GEREK HEP PSİKOLOJİK DİYORLAR.BELİRTİ OLMAMASINA TAKILMA

Hadi inşallah canım yaa güzel haberler verelim artık

Akşam 8den önce düşmüyor sisteme genelde. Hemen paylaşıcam
EN AZ SENİN KADAR HEYECANLANDIM EVDE GEBELİK TESTİ YOK OLSA BENDE YAPARDIM MUTLAKA GİDİP ECZ ALMAK İSTEMİYORUM HEPSİ TANIDIK ZATEN ÇOK ÇEKİNİYORUM ADETİMİ BEKLEMEK ZORUNDAYIM BEN AYRICA OVÜLASYON DENESEM ÇIKAR MI ACABA SENDE EVE GİDİNCE OVÜLASYONDAN BİR DENE VARSA

Ovülasyonu çok güvenilir bulmuyorum ben ya gebelikte. Niye almıyorsun alsana kaç gün kalmıştı bata? Dün yapsam çıkmazdı belki benim. Sık dişini 2 gün kala yap en erken. Negatif görünce çok üzülüyoruz sonra

5 GÜN KALDI VALLA BU HAFTA SONU ANNEMLERE GİDİCEM HAFTA SONUN ORDA GEÇİRİCEM AKLIMA GELMEZ TEST FALAN VS DAHA İYİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…