- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
evet :)))Bugün 2. Gün 12. Güne kadar devam edeceğim değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet :)))Bugün 2. Gün 12. Güne kadar devam edeceğim değil mi
Bu kür sperm kalitesini de etkiliyor mu ki acabaevet :)))
canım valla orasını bilmiyorum ama eşine keçiboynuzu özü yedirebilirsinBu kür sperm kalitesini de etkiliyor mu ki acaba
Kocama da mı yedirsem
Nohut kürü duydum onu deneyeceğimcanım valla orasını bilmiyorum ama eşine keçiboynuzu özü yedirebilirsin
o nasılmış ne işe yarıyormuşNohut kürü duydum onu deneyeceğim
Sperm sayısı arttırıp kaliteli hale getiriyormuşo nasılmış ne işe yarıyormuş
hadi ya iyiSperm sayısı arttırıp kaliteli hale getiriyormuş
Evet artıyorBu kür sperm kalitesini de etkiliyor mu ki acaba
Kocama da mı yedirsem
Aynenhadi ya iyi
BUGÜN TEST YAPTIN MI CANIMEvet 4 gün kaldı reglime ama bende belirti falan yok. Dün test yaptım bi deniyim dedim ama sonuç tabii ki negatif. 2 gün kala bi daha yaparım ama umudum hiç yok zaten, yapasım da gelmiyor o yüzden. Sen nasılsın var mı değişiklikler?
Evet yaptım bugün. Çooook silik bi çizgi çıktı. Az önce kan verdim. Allahım hayal kırıklığı yaşatmasın çünkü ilk defa gördüm çizgi. Silik bile olsa yoktu şimdiye kadar. Bi de hiç belirtim yok. Dişçiye gideyim bari dedim emin olayım diye yapmıştımBUGÜN TEST YAPTIN MI CANIM
İYİ YAPMIŞSIN ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH GELMİŞTİR BEBİŞİN MUTLAKA HABERDAR ET BENİMDE İÇİMDE ÇOK FARKLI ŞKİLDE UMUT VAR ANLATAMAM ÇOK SAÇMA AMA İÇİMDEN BİR SES GELİYOR HADİ HAYIRLISI OLSUNEvet yaptım bugün. Çooook silik bi çizgi çıktı. Az önce kan verdim. Allahım hayal kırıklığı yaşatmasın çünkü ilk defa gördüm çizgi. Silik bile olsa yoktu şimdiye kadar. Bi de hiç belirtim yok. Dişçiye gideyim bari dedim emin olayım diye yapmıştım
BELİRTİ OLMAYABİLİR ZATEN BİR YERDE OKUDUM 6.HAFTAYA KADAR ZATEN BELİRTİ OLMAMASI GEREK HEP PSİKOLOJİK DİYORLAR.BELİRTİ OLMAMASINA TAKILMAEvet yaptım bugün. Çooook silik bi çizgi çıktı. Az önce kan verdim. Allahım hayal kırıklığı yaşatmasın çünkü ilk defa gördüm çizgi. Silik bile olsa yoktu şimdiye kadar. Bi de hiç belirtim yok. Dişçiye gideyim bari dedim emin olayım diye yapmıştım
Hadi inşallah canım yaa güzel haberler verelim artıkİYİ YAPMIŞSIN ÇOK SEVİNDİM İNŞALLAH GELMİŞTİR BEBİŞİN MUTLAKA HABERDAR ET BENİMDE İÇİMDE ÇOK FARKLI ŞKİLDE UMUT VAR ANLATAMAM ÇOK SAÇMA AMA İÇİMDEN BİR SES GELİYOR HADİ HAYIRLISI OLSUN
NE ZAMAN ÇIKAR SONUCUNHadi inşallah canım yaa güzel haberler verelim artık
Akşam 8den önce düşmüyor sisteme genelde. Hemen paylaşıcamNE ZAMAN ÇIKAR SONUCUN
EN AZ SENİN KADAR HEYECANLANDIM EVDE GEBELİK TESTİ YOK OLSA BENDE YAPARDIM MUTLAKA GİDİP ECZ ALMAK İSTEMİYORUM HEPSİ TANIDIK ZATEN ÇOK ÇEKİNİYORUM ADETİMİ BEKLEMEK ZORUNDAYIM BEN AYRICA OVÜLASYON DENESEM ÇIKAR MI ACABA SENDE EVE GİDİNCE OVÜLASYONDAN BİR DENE VARSAAkşam 8den önce düşmüyor sisteme genelde. Hemen paylaşıcam
Ovülasyonu çok güvenilir bulmuyorum ben ya gebelikte. Niye almıyorsun alsana kaç gün kalmıştı bata? Dün yapsam çıkmazdı belki benim. Sık dişini 2 gün kala yap en erken. Negatif görünce çok üzülüyoruz sonraEN AZ SENİN KADAR HEYECANLANDIM EVDE GEBELİK TESTİ YOK OLSA BENDE YAPARDIM MUTLAKA GİDİP ECZ ALMAK İSTEMİYORUM HEPSİ TANIDIK ZATEN ÇOK ÇEKİNİYORUM ADETİMİ BEKLEMEK ZORUNDAYIM BEN AYRICA OVÜLASYON DENESEM ÇIKAR MI ACABA SENDE EVE GİDİNCE OVÜLASYONDAN BİR DENE VARSA
5 GÜN KALDI VALLA BU HAFTA SONU ANNEMLERE GİDİCEM HAFTA SONUN ORDA GEÇİRİCEM AKLIMA GELMEZ TEST FALAN VS DAHA İYİOvülasyonu çok güvenilir bulmuyorum ben ya gebelikte. Niye almıyorsun alsana kaç gün kalmıştı bata? Dün yapsam çıkmazdı belki benim. Sık dişini 2 gün kala yap en erken. Negatif görünce çok üzülüyoruz sonra