- Konu Sahibi dipsizkuyu
sen çok iyi niyetlisin annenle ilişkine bişi diyemicem ama inş. allah sana sağlıklı nurtopu gibi bi evlat nasip eder...
inşallah amin saol
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen çok iyi niyetlisin annenle ilişkine bişi diyemicem ama inş. allah sana sağlıklı nurtopu gibi bi evlat nasip eder...
100 tl bi nafaka verdı hakim kardeşime
kardeşimde 18 i gecti artık almıyo
görüşmüyolarki zaten benle ağlanacak halime gülüyorum
Anneye daldık bebeği unuttuk emi.
İnşallah aşılaman tutar da anneciğine bir torun verirsin.
inşallah amın Allah razı olsun isallahanladım canım,senin ağlanacak halin yok merak etme,üzülmede,için rahat olsun sen elinden geleni yapmışsın,fazlada yapabileceğin bişey yok,bundan sonra eşinle hayatınıza bakın,en yakın zamandada Allah sana dünyalar güzeli bi evlat nasip etsin,yüzün gülsün bundan sonra canım.
galıba görev edındım bende herseye koştum delı gıbıBir söz vardır,kabadır ama böyle durumları güzel özetler : Eşek olunca,semer vuran çok olur.
Ne kadar taviz gösterirsen,o kadar yüklenirler.
Bazı ailelerde bu şekilde bir kurban olur,herkes herşeyi ondan bekler.
Bak biraz itiraz edince senden kötüsü olmamış.
Konuşmayacak kadar tavır yapıyorlarsa,yardımını da almasınlar o zaman.
Annene destek olman güzel ama ailen maalesef rahata alışıp abartmışlar.
Senin yaptıklarını yardım veya destek olarak değil,mecburmuşsun gibi görüyorlar artık.
silinmıyorkı inanın atılmıyorda eşinize karşı bile varlıkları başka bencesenın yasadıklarının benzerını yasadım ve yasıyorum. calısmak ıstemıyorum dıye bır konum vardı bır de bız asla aıle olamayacagız dıye bır konum.
uzun uzun yazmak yerıne sen fedakarlıgını fazlasıyla yaopan bır evlatsın ama senın annen benım annem gıbı davransa ben asla yardım da etmem yuzune de bakmam. dunyadakı en zor annelerden kadınlardan bırıdır annem ama nankorluk ve bencılıgı asla kaldıramam hele kı benı yanlız bırakmalarını ya da esıme karsı zor durumda bırakmalarını. anneye bıle rest cekılebılıbınıyor bu hayatta. yerı geldı aıleme dstek olamam dıye mutsuz bır evlılıge dayandım sırf maddıyatım bozulmasın dıye ama aynı anne bana bencıllık ve nankorluk yaparsa o anneyı bıle sıler atarım.. maalesef fedakar ama guclu ve acımıasız da olmak gerekıyor bu hayatta.
Rabbim sana cok daha fazlasini verir maddi manevi sen allah rizasi icin yap... Ama sunu merak ettim Babaniz annenize nafaka odemiyor mu?
Insallah bebeginiz olur en kisa zamanda...
silinmıyorkı inanın atılmıyorda eşinize karşı bile varlıkları başka bence
zamanında gectıklerı yolları unutuyolar anlama yetılerı gıdıyor işte
zaten yavaş yavas cekıyorum sallıyorum odemeleriçok alttan almışsın evet...
tepkinde sadece konuşmamaları için bi sebep olmuş onun dışında hesabını kullanmaya devam ediyorlar...
hoş değil tabi...
sen üzerine düşeni yaptın madem konuş onlarla...
bundan sonra maddi anlamda eskisi kadar rahat olmadığını ve yardımcı olamacağını söyle...
insanoğlu işte 40 yıl sırtında taşırsın teşekkür etmezler 1 gün bırakırsın senden kötüsü olmaz...
allah yardım etsin...
inşallah en kısa zamanda hamile kalırsın bu arada...
daha erkek kardeşime babama yaptıklarımı saymıyorumkardesım ogrencı ona harclık yollarız bazen. ben o kardes ıcın ne zor sartlarda namusumu tehlıkeye atarak calıstım bekarken. sırf o ogrencılıkte parasız kalmasın dıye ama aynı kardes esıme tesekkur etmezse ve bu paraları ısı olunca odemezse hem canına okurum hem her lafımı sokar ve sılerım.
aıleme nekadar baglı ve fedakar oldugumu anlatmak ıcın hem burda ornekler verdım hem konularımı okudum. okursan benı anlarsın. canın acır. aılesız olmuyor bu hayatta. ama bana haketmedıgım seylerı yapan hıckımseyı hayatımda tutmam. hayat bana bunu ogrettı.
Aynı senin durumunu yasayan bir arkadasım vardı canım, babası o daha 2 yasındayken vefat etmis bir tane de evli ablası vardı. Annesi ablasına ev almıs, düsün tek basına kredi cekmis o emeklisiyle onu öderken benim arkadas ev gecindiriyordu aynı zamanda sevdigi biri vardı ciddi düsünüyorlardı ama kenarda bir cöp, caput hic birseyi yoktu cünkü ev gecindiriyordu. Sonra evlenmek istediler, anne memleket yüzünden karsı cıktı abla ise '' ne evliligi, ne acelesi var? '' diye sitem etmis, cünkü arkadas evlenirse borclarını kim ödeyeckti!
Gercekten insanoglu cok garip..
Ablam, abim, kardesim, annem, babam dersin yardım edersin, ama yine de yaranamazsın bazen!
zaten yavaş yavas cekıyorum sallıyorum odemeleri
amın teşekkür ederım inşallah isteyen cümleye versin rabbim içindede bana
senın varmı bılmıyorum yoksa sanada evlat versın
zaten yavaş yavas cekıyorum sallıyorum odemeleri
amın teşekkür ederım inşallah isteyen cümleye versin rabbim içindede bana
senın varmı bılmıyorum yoksa sanada evlat versın
daha erkek kardeşime babama yaptıklarımı saymıyorum
bılmeden nasıl yüklenmişim nasıl yorgunum bilsenız
inşallah karsılıgını alırsın benım gibi olmazsın
konularını okuyacagım belkı bende bıraz rest cekebılırım
ben silip atamıyorum malesef işte
yazık
bende bu yuzden gec evlendım yanı evlılıgı erteledım hep gercı karsımada evlenıcem bırı çıkmamıstı ama
hayat ertelenmemelıymıs
millet sokaklarda ana baba parası yerken ben calıstım. yıllardır aynı yerde aynı masada calısıyorum yıllık izin kullanmadan
şimdiyse o heveslerım gıttı genclıgım isteklerım
ama kımse gormuyo bunu
rabbim isteyenlerin cumlesine hayırlı evlat nasip etsin inş.amin canım..
bendede yok ne yazıkki...
inşallah isteyen herkese versin...
ben de cok yorgunum canım. kardesımın okul masrafı ıcın dunyadakı en dındar adamlardan bırı olan esım kredı cektı faıze bulastı sırf aıleme destek olmak ıcın yaotı. kaldı kı taksıdı bıle gecırmek ıstemeyen bır adamdır faız olmasın dıye. bu adama ve bana nankorluk olursa ben kımseye acımam yanı. sılme ama restını cek. olaylar ve sorumluluklar ınsanı yoruyor senı oyuzden cok ıyı anlıyorum. ve beım de bebegım olmuyor. stresten uzuntuden hastalandım 100 kılolara ulastım ıkı kez tupo bebek gordum 26 yasında erken menopoza gırdım. kendıne bunları yapma dıye dıyorum ben. ozelden de konusmak ıstersen herzaman dınlerım. cunku senı cok ıyı anlayabılecegımı dsunuyorum aramızdakı tek fark ben katıyım. halen cok fedakarım ama haksızlık olursa ya restı cekerım ya sılerım.
mıllet ana babadan harclık alırdı. ben bursumdan elektrık parası oderdım. herkes aılesınden para alır ev alır. ben onlara yaparım tam tersı. evet sorumluluk. pısman da degılım ama nankorluk olursa pısman olurum ve ozaman da restı cekerım.
Helal olsun....
"annem nasılsa o halleder düşüncesine girdi "
işte asıl sorun burada..nasılsa halleder düşüncesini empoze ettiğiniz için oluyor.onların gözünde güçlü,yıkılmaz,ayakta dağ gibi duransınız..tersini kendiniz hissettirmemişsiniz,düşünemiyorlardır..zorlandığınız noktalarda içinize atmayın,yanlış anlaşılırım diye düşünmeyin yanlış anlaşılmalar sizin gözünüzde çığ gibi büyüyüp,çıkılmaz hal alır... çekinmeden yardım isteyin,kendinizi saklamadan ifade edin..
Allah razı olsun sizden düşünceli,iyi niyetlisiniz,anlatımınızdan eşinizde..Allah yardımcınız olsun,inşallah tez zamanda bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin