Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

evet cemre yaaaaa inan yaşarken olmasa da sonradan dönüp bakınca zaman cabuk geçmiş diyor insan :)
son 10 gün ve rabbim saglıcakla kucagıma almayı nasip etsin inşaAllah....

sen nasılsın neler yapıyorsun ?

evet cemre yaaaaa inan yaşarken olmasa da sonradan dönüp bakınca zaman cabuk geçmiş diyor insan :)
son 10 gün ve rabbim saglıcakla kucagıma almayı nasip etsin inşaAllah....

sen nasılsın neler yapıyorsun ?
ben de iyiyim canım. senden güzel haber bekliyorum artık :) biz de bu ay başladık denemelere. hakkımızda hayırlısı olsun artık. özge napıyo konuştun mu hiç? iyidir o da umarım.

kızlarrrr nasılsınız? bayağdır girememiştim telden giriyorum ama buraya giremiyorum malesef nisan anneleri topiği kayıtlı direk orayı açıyo. biz kızımla iiyiz şükürler olsun ayın 23 de ikinci ayımız bitiyo büyüyoruz artık gezmelere başladık bile :) uhiiii büyük ihtimalle doğum yapmışsındırr hayırlı haberlerini bekliyoruzz :) ben 6. senemde kavuştum miniğime darısı tümmm bekleyenlerin başına inşallahhhhh öpüyorummm herkesi :)

Bugün klomen kullandığım 3. Ayım yumurtalarım büyümedi de büyümedi.bidahaki ay göbekten iğne önerdi doktorum.Herkese daha çocuk istemiyormuş numarası yapmaktan yoruldum

Bugün klomen kullandığım 3. Ayım yumurtalarım büyümedi de büyümedi.bidahaki ay göbekten iğne önerdi doktorum.Herkese daha çocuk istemiyormuş numarası yapmaktan yoruldum
hayırlısı olsun canım.ins bir dahaki ay gelir bebişin.
niye saklıyorsun ki canım bence söyleki senin için dua etsinler.müminin mümine yaptıgı dua kabul olurmuş.
ben 1.5 yıldır kimseden saklamadım hem dua etsinler diye hemde sürekli sorup durmasınlar diye.

Allah sağlıkla büyütmek nasip etsin canım. darısı uhinin başına :) senden hbr almak güzeldi :)

mooncum nasılsın :) her ilaç her bünyeye farklı etki yapıyo. benim mesela klomenle gereğinden çok yumurtam oluşmuştu ama iğneyle oluşmamıştı. sonra başka isimde iğneye geçti doktorum o işe yaramıştı. yani vücudun neye nasıl tepki vereceği belli olmuyo. bozma moralini. belki iğne işine yarayacaktır. hakkında hayırlısı canım. yakında güzel hbrller veririz umarım.

kızlar merhaba ben bu ay klomen kullandım çatlatma iğnesini olduğum gün ve ondan önce başlayan karın acımalarım var bunlar normal mi 19.05 de karın acımalarım başladı 20.05 de iğnemi oldum ayın 19undan beri karnım acıyor ağrı değil de acı olması beni korkutuyo birde ilk kez klomen kullandım acaba iğnenin yan etkisi mi bilgisi olan bana yardımcı olsun nolur

canım hakkında hayırlısı olsun. ben de klomen kullanmıştım ama, çok büyük bi farklılık yaşamamıştım. strese soktuysan kendini ondan da olabilir. rahatlatmaya çalış kendini bence. belirtilere takılma. bebeğinin hayalini kur :)

İyi diyelim iyi olsun canım,şükürler olsun.iyice psikolojim bozuldu napçam bilmiyorum

Sende haklısın canım ama çevrem bu muhabbetlere uygun değil eminim ki birine söylesem çocuğu olmuyormuş diye büyür dedikodu,daha da canım sıkılır.Rabbim hayırlara çıkarsın

ben de iyiyim canım :) bu ay başladık çalışmalara tekrar ama bu ay tutturamadık. kısmet bi dahaki aylara artık. vardır vakti saati. gelsin artık bebişlerimiz yaw
hayırlı gelsin Tatlim Rabbim yüzünüzü güldürsün :)

Herkese merhabaaa :)
sizi merakta bıraktıgım için kusura bakmayn ama maalesef internetim olmadıgı için artık eskisi gibi nete giremiyorum...
Çok şükür bi hafta önce nazlı kızıma kavustum ve herşey çok güzel rabbim herkese bu tarifsiz duyguyu yaşamayı nasip etsin inşaAllaaahhhhhh

ben de iyiyim canım. senden güzel haber bekliyorum artık :) biz de bu ay başladık denemelere. hakkımızda hayırlısı olsun artık. özge napıyo konuştun mu hiç? iyidir o da umarım.

Rabbim tez zamanda müjdeyi alabilmeyi nasip etsin inşaAllaahh....
Özgeyle de uzun zamandır görüşemedim maalesef netim yok ve fırsat buldukça arada yazıyorum artık...

Uhi i i :) daha dogurmadin mi sen ya :) hadi güzel haberler ver bize

Gecen hafta dogum yaptım canım :)
darısı başına inşaAllaahh....

MaşaAllah bayaga büyümüş minigin didem darısı başıma :)
bende gecen hafta doğum yaptım bambaşka bişey yaa simdi aklım fikrim sadece kızım :)
Rabbim bekleyen herkese tez zamanda nasip eylesin ya..

Rabbim tez zamanda sana da cemreye de özgeye de isteyen bekleyen herkese de nasip etsin inşaAllah...
beklemek ne kadar zor en iyi bilenlerdenim....
ama stres yapmak depresif ruh halinde olmak senin en kötü düşmanın...
yaşarken bu ruh halinden kurtulmak zor biliyorum ama içini rahatlatacak bişeyler yap moon...
Bol bol tesbih çek dua et arkadaşlarınla görüş farklı hobiler meşguliyetler edin mesela...
seni en iyi sen bilirsin...
İnşaAlllah ta hayırlı haberin yakındır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…