- 13 Mart 2014
- 3.854
- 994
uhicim hayırlı haberlerini bekliyoruuuzzzz
çok çoookk hayırlı haberlerle geldiiimmmmmm :)
hadi darısı senin başına cemreeee
ne zaman yeni bat ın....
artık dualarımız sen ve bekleyen herkes içinnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uhicim hayırlı haberlerini bekliyoruuuzzzz
Çok sevindiiiiim hayırlı ugurlu olsun uhim m m allah analı babalı büyütsn nasıl normal mi sezaryen mi oldun pekiRabbim tez zamanda müjdeyi alabilmeyi nasip etsin inşaAllaahh....
Özgeyle de uzun zamandır görüşemedim maalesef netim yok ve fırsat buldukça arada yazıyorum artık...
Gecen hafta dogum yaptım canım :)
darısı başına inşaAllaahh....
Allah analı babalı büyütsün canım ne mutlu sanaHerkese merhabaaa :)
sizi merakta bıraktıgım için kusura bakmayn ama maalesef internetim olmadıgı için artık eskisi gibi nete giremiyorum...
Çok şükür bi hafta önce nazlı kızıma kavustum ve herşey çok güzel rabbim herkese bu tarifsiz duyguyu yaşamayı nasip etsin inşaAllaaahhhhhh
çok çoookk hayırlı haberlerle geldiiimmmmmm :)
hadi darısı senin başına cemreeee
ne zaman yeni bat ın....
artık dualarımız sen ve bekleyen herkes içinnnn
İyi diyelim iyi olsun canım,şükürler olsun.iyice psikolojim bozuldu napçam bilmiyorum
Amin didemcim hepimizin yuzu gulsun :)hayırlı gelsin Tatlim Rabbim yüzünüzü güldürsün :)
Canım doğum yapmışsın hayırlı olsun nasıl geçti bebeğin cinsiyeti neydi?Rabbim tez zamanda sana da cemreye de özgeye de isteyen bekleyen herkese de nasip etsin inşaAllah...
beklemek ne kadar zor en iyi bilenlerdenim....
ama stres yapmak depresif ruh halinde olmak senin en kötü düşmanın...
yaşarken bu ruh halinden kurtulmak zor biliyorum ama içini rahatlatacak bişeyler yap moon...
Bol bol tesbih çek dua et arkadaşlarınla görüş farklı hobiler meşguliyetler edin mesela...
seni en iyi sen bilirsin...
İnşaAlllah ta hayırlı haberin yakındır...
Çok sevindiiiiim hayırlı ugurlu olsun uhim m m allah analı babalı büyütsn nasıl normal mi sezaryen mi oldun peki
Allah analı babalı büyütsün canım ne mutlu sana
Canim hayirli olsun. Allah hayirli omur versin. Cok sukur atlattiniz saglikla :) ne mutlu hbr bu :)))
Yeni batim cok uzak uhicimmm...
Haziran 24 diyelim. Bu ara duzensizliklerim var kurtajdan beri. Cok kestiremiyorum ama. Tahminen tarih o civarlar olur diye dusunuyorum. Suan reglim zaten. Yeni sayfa acicam bikac gun sonra :)
Moral bozmak yok sabirli olcas. Hayirlisini istiyecegiz hep mooncum. Seni cok iyi anliyorum ama her ay yeniden umutlanmak sanki ilk aymis gibi yeniden heveslenmek lazim yoksa bu dert cekilmezki. Pozitif olki guzel seyler olsun. Hormonlarin etkilenmesin opuyorum :)
Canım doğum yapmışsın hayırlı olsun nasıl geçti bebeğin cinsiyeti neydi?
uhicim gözün aydın tatlım rabbim yavruna uzun ömürler versin :) benim kızım abla oldu desene :) adını ne koydunuz?MaşaAllah bayaga büyümüş minigin didem darısı başıma :)
bende gecen hafta doğum yaptım bambaşka bişey yaa simdi aklım fikrim sadece kızım :)
Rabbim bekleyen herkese tez zamanda nasip eylesin ya..
ay insallahamiinnn inşaAllaahh darısı başına hafız :)
Sagolasin canım geçti ağrılarım çok şükür 13.gün bugün iğneden sonra erken gebelik testi aldım ne zaman yapcam bilmiyorum. Ruyalarimda çok korkutuyorlar beni her gece rüya görüyorum hepsinde de korkuyorumcanım hakkında hayırlısı olsun. ben de klomen kullanmıştım ama, çok büyük bi farklılık yaşamamıştım. strese soktuysan kendini ondan da olabilir. rahatlatmaya çalış kendini bence. belirtilere takılma. bebeğinin hayalini kur :)
öncesinde klomenle bende hamile kalmıştım genelde ise yarıyo inşallah hayırlı haber verirsin artık çıkar yap testi benceSagolasin canım geçti ağrılarım çok şükür 13.gün bugün iğneden sonra erken gebelik testi aldım ne zaman yapcam bilmiyorum. Ruyalarimda çok korkutuyorlar beni her gece rüya görüyorum hepsinde de korkuyorum
çooook teşekkür ederim cemreciiim :)
kürtaj sonrası düzenin yeniden saglanması bi kaç ay sürüyo hiç endişe etme bence...
bu arada yeni sayfa açma fikri de güzelmiş malum sayfa açan hamile kalıyo teorisi de vardı :):):)
sayfa açtıgında haber ver canım malum nete pek giremedigimden gözümden kaçabilir
maşaAllaaahhh cemre ne güzel düşünceler iyi düşünelim iyi olsun dimiiii