• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşük amh

amh 0,47 beta 0.1 progesterol 0,96 lh 10.9 fsh 14.2 tsh 2,26 prolaktin 20.9 e2 58.5 kılar benim de test sonuçlarımı değerlendirir misiniz?

31 yaşıma yeni girdim. Doktor genel bir problem yok dedi. Ama araştırdığımda problem var gibi.

31 yaşıma yeni girdim. Doktor genel bir problem yok dedi. Ama araştırdığımda problem var gibi.
Amh 0,47 ye normal dıyen doktor ilk defa duydum kaç doktora göründüysem 1,5 altı yumurta rezervı az direkt tüp bebek dedi bana benimde geçen ay 0,65 bu ay 0,33 çıktı ozeldekı doktor 2 ile 4 arası olmalı dedi yanı ona göre 2 altı bile düşük herkes bir şey diyor ama ben takmıyorum artık ilaç felan verdi yumurta kalıtesi için onu kullanıyorum kaç gündür benimde yaş 32

Amh kesin bir sonum vermez dedi doktor. Önemli olan sağlıklı yumurta. Eğer sıfırlı küsuratlara düşerse evet tehlikeli dedi. Belki bu amh ile 10 yıl regl olabileceksin bunu bilemeyiz dedi.

Benimde geçen ay 0,65 çıktı bu ay 0,33 stresten ölmesem iyi bir ayda nasıl bu kadar düşer aklım almıyor 32 yaşındayım 7 aydır evlıyım sehır hastanesı bana dırekt tüp bebek olmaz yeni evlılyım dıye diyor ama Amh degerıme bakınca ses etmiyorlar bende bır şey anlamadım ne zormuş bende çok ıstıyorum
böyle ummuyordum umarım istediğimiz olur 🙏
Ben de perşembe günü Balıkesir Atatürk şehir hastanesine gittim. 2,5 yıldır korunmuyoruz ve eylülden beri bilfiil hap iğne ve ovitrelle tedavisi gördüğüm halde gebelik oluşmamıştı. Şehir hastanesi amh ve diğer kan değerlerimi istedi. amh 3-4 haftaya çıkar iyiyse aşılama yapıcaz 2. günü gelirsin dedi. Sonuç 0.57 çıktı doktoruma yazdım amh düşük gelmiş direk tüp bebek yapıcaz dedi. Devletteki 2 aşılama şartı kalkmış oluyormu. amh düşük olunca. Size nasıl tüp bebek demediler ki

Ben de perşembe günü Balıkesir Atatürk şehir hastanesine gittim. 2,5 yıldır korunmuyoruz ve eylülden beri bilfiil hap iğne ve ovitrelle tedavisi gördüğüm halde gebelik oluşmamıştı. Şehir hastanesi amh ve diğer kan değerlerimi istedi. amh 3-4 haftaya çıkar iyiyse aşılama yapıcaz 2. günü gelirsin dedi. Sonuç 0.57 çıktı doktoruma yazdım amh düşük gelmiş direk tüp bebek yapıcaz dedi. Devletteki 2 aşılama şartı kalkmış oluyormu. amh düşük olunca. Size nasıl tüp bebek demediler ki
Bana da dediler bir sürü test felan yapılıyor bırının sonucu ıkı ay sürüyor ama ben hemen tüp bebek düşünmüyorum yeni denıyrıız yenı evlıyz özele göründüm en son o olur diyor önce ılac tedavısı felan su an ılac alıyorum

Bana da dediler bir sürü test felan yapılıyor bırının sonucu ıkı ay sürüyor ama ben hemen tüp bebek düşünmüyorum yeni denıyrıız yenı evlıyz özele göründüm en son o olur diyor önce ılac tedavısı felan su an ılac alıyorum
amh değeriniz kaçtı sizin? Ben 2-2,5 yıl oyalana oyalana amh değerim düşmüş. O yüzden artık oyalanmadan tüp bebeği yaptırmak istiyorum

amh değeriniz kaçtı sizin? Ben 2-2,5 yıl oyalana oyalana amh değerim düşmüş. O yüzden artık oyalanmadan tüp bebeği yaptırmak istiyorum
Geçen ay 0,65 çıktı bu ay 0,33 normalde degısmez denıyr basıl oymadı bu kadar anlamıyorum doktora ultrasonda ıkı yumurta gördüm dedi

Geçen ay 0,65 çıktı bu ay 0,33 normalde degısmez denıyr basıl oymadı bu kadar anlamıyorum doktora ultrasonda ıkı yumurta gördüm dedi
Benimde Klomen/Femara + Gonal F/Menopur + Ovitrelle tedavimde de 1 veya 2 yumurta en büyük olgunluğa oluşuyordu nadir olarak da 3 yumurta oluşuyordu. Geçen ay 3 yumurta oldu biri çatlamayıp kistleşti

Back
X