hu huuuuu kızlaaarrr nasılsınızzzz :))
uhiiiii :) dogum yaklasmıs heyecan nasıl :)
Arkadaslar cok uzun zamandir burayi takip etmiyordum.. simdide sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum.. ben gecen ay doktora gittim ve hersey cok normal gorundu.. kan tahlilim gayet guzeli falan neyse doktorum klomen verdi kullandim kontrole gittin.. devlet hast gittigimden zamanli muayene oldugundan onceki doktorumun tavsoye ettigi bir doktora gittim ama beni resmen cokertti( kist olusmus ne ilac verdi nede rahatlatici bir aciklama yapti.. adetinin 3. Gunu gel bakalim dedi kist gitmismi diye.. size sorum su boyle birsey yasayaniniz varmi? Nasil oldu kendiliginden gidermi bu kist cok uzuldum ben (
Uhibbuke canim seni girdigim donemlerden hatirliyorum.. kisa bir konusmamiz bile olmustu.. cok sevindim gebeligine Allahim hayirla saglikla kucagina almayi nasip etsin..
öncelikle hoşgeldin...klomen hakkında pek bilgim yok maalesef yardımcı olamıcam..ama kist oluşumundan çok korkma ve bu konuda sana soğan kürünü kesinlikle tavsiye ederim faydasını göremeyen yok denecek kadar azdır...
Ben seni hatırlayamadım kusura bakma ama duan için Allah razı olsun...
rabbim tez zamanda sana da nasip etsin inşaAllah...
Normal Doğum mu yapacaksın :)ben iyiyim çok şükür cemre :)
son günler bekliyoruz artık...
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ?
heyecan var tabi ki ama daha çok ne zaman nasıl olacak bilinmezlik durumu düşündürüyo :)
hakkımda hayırlısı
inşallah canım artık doktora gitmeye karar verdim ki gittim de progestoron prolaktın ve diğer tüm testler yapıldı prolaktin 30 çıktı progesteron adetin 26.gününde 18.89 gibi bi değerde çıktı içerden parça aldı simir testi de yaptı yarın patoloji sonuçlarını almaya gidicem bide bana adetliyken gel demişti adetliyken nasıl muayene yapıyorlar bilen var mı kızlar bu durum beni biraz düşündürüyor bugun adet oldum yarın muayene edecek herşey temiz çıksın inşallah nolur dua edin banaEvet benim az kaldı hakkımda hayırlısı....
sana gelince seni çok çok iyi anlıyorum ama sadece bunları düşünüp sürekli kafanda bunla hareket edersen olmaz...zor da olsa biraz rahatlamaya çalış inşaAllah tez zamanda müjdeyi alırsın sende
slm canım bugün pataloji sonuçlarımı aldım temiz çıktı birşey yok sadece iltihap var diye söyledi doktor ve klomen verdi şimdi klomen kullanmaya başladım rabbim sonunu hayırlı eylesin inşallahEvet benim az kaldı hakkımda hayırlısı....
sana gelince seni çok çok iyi anlıyorum ama sadece bunları düşünüp sürekli kafanda bunla hareket edersen olmaz...zor da olsa biraz rahatlamaya çalış inşaAllah tez zamanda müjdeyi alırsın sende
rabbim tüm bekleyenlere tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah hastalara acil şifa versin inşallah özel değilse eger eşinizin sorununu öğrenebilirmiyim bende çocuk istiyorum bir sene olacak neredeyse ama bebişden haber yok sorun kimde onu bile bilmiyoruz ben kendim doktora gitmeye başladım 1 haftadır şimdide klomen kullanmaya başlıyorum rabbim sonumuzu hayırlı eylesin inşallahoyy oy oy bebişler gelmisler hosgelmisler Allah hayırlı uzun omurler versin evlatlarınıza
uhicim dogumuna az kalmıs.Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.
ben bekliyorum 1.5 sene olacak.. eşimde sorun vardı biliyorsunuz ilaç kullandı ama dahada kotu oldu hersey.lütfen bizlere de dua edin olur mu.vee tabiki anneler gununuz kutlu olsun.bebislerinizle musmustlu huzurlu hayatlar dilerim
Amin canım insaallah.rabbim tüm bekleyenlere tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin inşallah hastalara acil şifa versin inşallah özel değilse eger eşinizin sorununu öğrenebilirmiyim bende çocuk istiyorum bir sene olacak neredeyse ama bebişden haber yok sorun kimde onu bile bilmiyoruz ben kendim doktora gitmeye başladım 1 haftadır şimdide klomen kullanmaya başlıyorum rabbim sonumuzu hayırlı eylesin inşallah
rabbim yar ve yardımcınız olsun canım inşallah tez zamanda sağlığınına kavuşur eşin de bir evlat sahibi olursun bol bol dua et rabbimin mücizeleri çoktur seni de duyar inşallah. benim eşimin tıkanıklık problemi var sperm sayısına daha önce baktırmış ama doktor onunla alakalı bir yorum da bulunmamış eşim de tıkanıklık nedeniyle gittim diye sperm sayısını sormak aklına gelmemiş bende içimi rahatlatmak için önemli birşey olsa doktor söylerdi diye düşünüp geçiyorum benim eşimin o tıkanıklığı açtırması gerekiyo ameliyat tek çözüm ama ameliyata da pek yanaşmıyor açıkcası rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah dertsiz tasasız kimse yok şükür bu halimize deAmin canım insaallah.
bebek olmayınca dr gittik bende sorun olmayınca dr eşimden spermiyogram testi istemisti.sayı ve hız düşüklüğü çıktı.bir süre bitkisel tedavi uyguladım ama işe yaramadı.3 ay once proxeed diye bir ilaca basladı ve yanında yine takviyeler.sonuc cok kotu cıktı.en azından morfoloji sorunu yoktu ama o da cok dusmus şuan aşılama bile yapılamaz derecede. öyle bir hayal kırıklıgı olduki anlatamam.
bence eşinde acilen test vermeli.sorun ondaysa hem vakit kaybetmezsiniz hemde senin hormon dengen bozulmamıs olur
dna hasarı diye birsey var onuda yaptırdık onun sonucuda haftaya cıkacak..yolumuz cok uzun Allah hepimizin yardımcısı olsun.erkekteki problemi cozmek cok ama cok zor
amin canım cümlemizin insaallah. Rabbim sabrımızın mukafatını versin.rabbim yar ve yardımcınız olsun canım inşallah tez zamanda sağlığınına kavuşur eşin de bir evlat sahibi olursun bol bol dua et rabbimin mücizeleri çoktur seni de duyar inşallah. benim eşimin tıkanıklık problemi var sperm sayısına daha önce baktırmış ama doktor onunla alakalı bir yorum da bulunmamış eşim de tıkanıklık nedeniyle gittim diye sperm sayısını sormak aklına gelmemiş bende içimi rahatlatmak için önemli birşey olsa doktor söylerdi diye düşünüp geçiyorum benim eşimin o tıkanıklığı açtırması gerekiyo ameliyat tek çözüm ama ameliyata da pek yanaşmıyor açıkcası rabbim herkesin yardımcısı olsun inşallah dertsiz tasasız kimse yok şükür bu halimize de
doppler neresi bilmiyorum canım da idrarını yaptığı yer dar daha iç kısımlar ne durumda bilmiyoruz tabi. meni çıkışı yoğun ama meni de sperm varmı bilemiyorum test olmadan bilmek te zor. eşim sadece idrarını zor yapıyor diğeri hakkında hiç bir şikayette bulunmadı en azından bana böyle birşeyden bahsetmediamin canım cümlemizin insaallah. Rabbim sabrımızın mukafatını versin.
eşimin ilk degerleri mlde 16-19 arasında degişiyordu.devlet ve araştırma hastanesindeki drlar olur demisler.ama özele gittiğimizde sayıyı sınırda buldular.dogal gebelik için en az 50-100 milyonları bulması gerekiyormus.tabi ileri hız ve morfoloji oranlarıda oldukca onemli.nitekim alt sınırdayken hiç hamile kalamadım.tıkanıklık nasıl belli oldu peki?dopplerde mi?
tıkanıklık varsa sperm cıkısıda az olur diye biliyorum.bu tarz ameliyatlar zor degil diye biliyorum eşini ikna etmeye calısmaya bak derim.
ben iyiyim çok şükür cemre :)
son günler bekliyoruz artık...
sen nasılsın nasıl gidiyor hayat ?
heyecan var tabi ki ama daha çok ne zaman nasıl olacak bilinmezlik durumu düşündürüyo :)
hakkımda hayırlısı
doğum kontrol hapıyla kistleri tedavi ediyolar canım korkma. genelde 2-3 ay sürüyo ama tabi kişiden kişiyede değişirArkadaslar cok uzun zamandir burayi takip etmiyordum.. simdide sizin tecrubelerinizden faydalanmak istiyorum.. ben gecen ay doktora gittim ve hersey cok normal gorundu.. kan tahlilim gayet guzeli falan neyse doktorum klomen verdi kullandim kontrole gittin.. devlet hast gittigimden zamanli muayene oldugundan onceki doktorumun tavsoye ettigi bir doktora gittim ama beni resmen cokertti( kist olusmus ne ilac verdi nede rahatlatici bir aciklama yapti.. adetinin 3. Gunu gel bakalim dedi kist gitmismi diye.. size sorum su boyle birsey yasayaniniz varmi? Nasil oldu kendiliginden gidermi bu kist cok uzuldum ben (
Normal Doğum mu yapacaksın :)
slm canım bugün pataloji sonuçlarımı aldım temiz çıktı birşey yok sadece iltihap var diye söyledi doktor ve klomen verdi şimdi klomen kullanmaya başladım rabbim sonunu hayırlı eylesin inşallah
konuyu açan arkadaşın hamile olmasına ve bebeğini kucağına almasına cok az kaldığına çok sevindim :)
oyy oy oy bebişler gelmisler hosgelmisler Allah hayırlı uzun omurler versin evlatlarınıza
uhicim dogumuna az kalmıs.Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin.
ben bekliyorum 1.5 sene olacak.. eşimde sorun vardı biliyorsunuz ilaç kullandı ama dahada kotu oldu hersey.lütfen bizlere de dua edin olur mu.vee tabiki anneler gununuz kutlu olsun.bebislerinizle musmustlu huzurlu hayatlar dilerim