Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Seni çok çok iyi anlıyorum ama bu durumda en güzeli inan stres yapmadan sabretmek...
ve en zoru da bu...
Rabbim inşaAllah sana da bekleyen isteyen herkesede nasip eder bu mutlulugu...

Olsun o şekilde pozitif duygu ve düşüncelerle yeniden başlamak, umut dolu olmakda çooookk güzel :)
inşaAllah bu güzel duygular ve düşünceler güzel şeylere vesile oluur :)
veeee tez zamanda sende verirsin müjdeyiiiiiii:)))

o jeli sanırım özgeden duymustum umarım sende faydasını görürsün benim pek bilgim yok...

bebiş her bebek gibi biraz gazlı biraz huzursuz ama çok şükr iyi :)
Adı erva ve günümü doldurunca zorunlu sezeryan oldum :)
toparlandım bayaga iyiyim ya :)

uhicim gözün aydın Allah hayırlı uzun ömürler versin bebişine

Teşekkür ederim amin inşaAllah cümlemizinkine:)
Rabbim tez zamanda sizede nasip etsin dualarımız sizin için artııkkk....
Hamileyimmmmmmmmmmmmm

gerçekten miii ne güzel bi haber buuuuuuuuuuuu :))
tebrik ederiiim gözün aydııııınnn :)

Rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip etsin....

Seni çok çok iyi anlıyorum ama bu durumda en güzeli inan stres yapmadan sabretmek...
ve en zoru da bu...
Rabbim inşaAllah sana da bekleyen isteyen herkesede nasip eder bu mutlulugu...

aminnn inşallah...
aslında stresi adet günüm yaklaştığı zaman yapıyorum elimde deil..normaldede heyecanlı bir yapıya sahibim zaten..
inşallah Allah ım herkesin dualarını kabul eder..

erva ismi çok güzel Allah hayırlı ömür versin. senin kız gününü doldurdu hala gelmedi demek :) sabırlı olucak ozaman. ben de günümü geçmişim. annem hep öyle derdi, 'sen geç doğdun çok sabırlısın :)'

aminnnnnnnnnn inşallah

aminnn inşallah...
aslında stresi adet günüm yaklaştığı zaman yapıyorum elimde deil..normaldede heyecanlı bir yapıya sahibim zaten..
inşallah Allah ım herkesin dualarını kabul eder..

amin inşaAllah....
amin inşaAllah :)
hiç öyle bişey duymamıştım hadi bakalım öyle olur umarım :)

çok güzel bir isim :) adıyla yaşasın minik erva :)
teşekkür ederimmm :)
sen nasılsın büyümüştür mina:)

Kizlaaarrr bulantidan olcem ya bu zor süreci nasıl atlattiniz bana yardımcı olun noluurrrrr kusma yok bütün gün bulantı var tatlı yiyemiyorum ekşi hastası oldum ama artık ekşi çubuk kraker bulantimi kesmekte yardımcı olmuyor yemek yiyemiyorum istahim kesildi bebeğim beslenemiyor

amin inşaAllah....

amin inşaAllah :)
hiç öyle bişey duymamıştım hadi bakalım öyle olur umarım :)

teşekkür ederimmm :)
sen nasılsın büyümüştür mina:)
iyiyim uhicim ayşe minada iyi bugün 3. ayımiz bitti büyüdük artık şükürler olsun :) siz nasılsınız erva nasıl bir sıkıntı yoktur inşallah :)

geçecek tatlım sana hiç geçmeyecek gibi geliyo çok iyi anlıyorum geçecek küçük mucizeye kavuşacaksın bebeğin beslenir merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…