Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

sağol idicimm rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda da senin müjdeni alırız inşallahh :)

ayyy didemcim hayırlı olsun. Allah sağlıklı hayırlı ömür versin yavruna. darısı başımıza. birgün biz de bu mutlu haberi verebiliriz İnşallah hayırlısıyla...
tşk ederimm cemrem darısı senin başına rabiim en kısa zamanda sizleride güldürsün :)

Biraz geç oldu ama gözün aydın didemcim rabbim saglıcakla büyütmeyi nasip etsin :)
Nasıl gidiyor kızınla hayat :)
Çok naz yapıyor mu sanaa ?

seninde kandilin mübarek olsun..
bende iyiyim çok şükür artık son günleri geçiriyorum :)

cidden çok tatlı Rabbim isteyen herkese hayırlı evlat nasip etsin :)

Amin canım.
Ne güzel artık kucağına alacaksın
Biz hala başladığımız yerdeyiz...
Nasıl geçiyor hamilelik? Nasıl bir duygu?

Amin canım.
Ne güzel artık kucağına alacaksın
Biz hala başladığımız yerdeyiz...
Nasıl geçiyor hamilelik? Nasıl bir duygu?

Rabbim tez zamanda size de nasip etsin derin...
hamilelik fena degil ama ara ara zorluyor tabiki olucak o kadar :)
Nasıl bi duygu konusunda ise inan tarifsiz...Hissettiklerime çoğu zaman isim koyamıyorum karmakarışık oluyo hormonlardan sanırım :).İnşaAllah saglıcakla kucagıma da alırım....

İnşallah canım benim.
Allah olmayan herkese yaşatsın o duyguları.
Bize de dua et kuzum.

Biraz geç oldu ama gözün aydın didemcim rabbim saglıcakla büyütmeyi nasip etsin :)
Nasıl gidiyor kızınla hayat :)
Çok naz yapıyor mu sanaa ?
uhicimmmmm nerelerdesin yaaa şükür kavuşturana :) teşekkür ederim tatlım darısı sana olsun inşallah :) maşallahhh seninde az kalmış Allahım kolay doğumlar nasip etsin hayırlıca al kızını kucağına inşallah :)
kızımla hayat çok güzel bakmaya doyamıyorum :) sarılıktır pişiktir gazdır ağlamalalı gülmeli büyüyoruz şükürler olsun :) bugün tam 1 aylık olduk 23 martta doğmuştuk :) naz konusuna gelince günü gününü tutmuyor ni bakıyorum maşşallahı var çok akıllı bir bakıyorum feryat figan :) şükürler olsunn rabbim bu günleride gösterdiya gerisi hiç önemli o iyi olsunda ben her şeye razıyım :)

nasılsınız arkadaşlar didemcim allahım uzun ömürler versin bebeğine uhicim seninde az kalmış doğuma maşallah size ben de cemre gibi hala bekleyişlerdeyim 1 yıl dolsun diye bekliyorum ablam hamile şu an 6hafta 4günlük bende dua etmekten başka bir şey yapmıyorum düşünmemeye çalıştıkça daha çok gergin oluyor insan birde düşünmemek elde değil sen düşünmek istemesen rüyalar boş bırakmıyor ki kafanı bir gün rüyamda düşük yapıyorum ertesi gün yerleşme kanaması görüyorum hamilelik sevinci yaşıyorum ertesi günde ağrısız sancısız doğum yapıyorum artık eşimde dalga geçiyor doğumu yaptın kızımız nerede diye kısırlık tedavisinden önce psikolojik tedavi almam gerekecek sanırım

uhiiiii :) dogum yaklasmıs heyecan nasıl :)

amin inşaAllaahh didem...rabbim tüm hamilelere saglıcakla kucagına almayı nasıip etsin...bekleyen herkesede tez zamanda bu duyguyu nasip etsin....
MaşaAllah kızına da sana da :)
dedigin gibi onlar iyi olsunda gerisi önemli degil biz bi şekilde herşeyi atlatıyoruz :)

Evet benim az kaldı hakkımda hayırlısı....

sana gelince seni çok çok iyi anlıyorum ama sadece bunları düşünüp sürekli kafanda bunla hareket edersen olmaz...zor da olsa biraz rahatlamaya çalış inşaAllah tez zamanda müjdeyi alırsın sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…