Cnm Allahım gonlune göre versin inşallah. Benim de ilk hamile ligim kklomenle olmuştu genelde ise yarıyor. Hayırlı haberlerini bekliyoruzMerhaba kızlar,bugün klomen kullanmaya başladım.Allah tez zamanda hepimizin gönlüne göre versin,ayın 12 sinde kontrol edeceğiz yeterli yumurta büyüdü mü yada fazlası mı büyüdü bakacağız tedavi uzayacak diye çok korkuyorum ilk ayda cevap verir vücudum inşallah
Anladim uhicim yorma kndini bebisin de yorulur annesiben napiyorum calisiyirum sorunlar yasadim cok fazla kayinpederim vefat etti demist8m onun vefatindan sora esimin ailesiyle soruunlar yasadim ve ciddi anlamda cok fazla yiprandim suan iyiyim en azindan kocamla aram iyi ailesi bana karsi yine soguklar yapcak bisey yok hayirlisi suan hastayim bitsin ciddi manada calismalari baslaticam bana dualarinda yer verirmisin cnm allahim bnada nasip etsin ins esimle aramdaki sicaklik artsin muhabbet artsin ins cok zor cnm gercekten bu evlilik cok zor ailemden kimseyede bisey soylemedim soylesem daha kotu olurdu boyle iste dunya isleri anliycagin sen geldin mi evine alisverise basladinmi minik minik ciciler aldin mi dogumunu nerede yapmayi dusunuyosun
amiinnn inşaAllah....evet uhicim şükürler olsun az kaldı artık gün sayiyoruz minikle :) git gide heyecan artıyor günler geçmek bilmiyor :) Allahım isteyen herkese nasip etsin :)
Merhaba kızlar,bugün klomen kullanmaya başladım.Allah tez zamanda hepimizin gönlüne göre versin,ayın 12 sinde kontrol edeceğiz yeterli yumurta büyüdü mü yada fazlası mı büyüdü bakacağız tedavi uzayacak diye çok korkuyorum ilk ayda cevap verir vücudum inşallah
uhicim nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bebeğin cinsiyeti belli oldu mu?
ayyyy çok sevindim ya darısı başıma inşallahhhhhhh :)Hamdolsun iyiyim :)
Evet Allah nasip ederse kızım olucak :)
amanın bebislerimiz yolda az kalmıs sağlıkla sıhhatle kucagınıza alırsınız inşaallah dualarımız sizinle
bizede dua edin olur mu?
benim 15 ay oldu.. beklemek öyle zor ki..eşim ilaç tedavisi görüyor suan insaallah Rabbim vesile kılar da bizde guzel haberlerimizi burada paylaşırız
kızlarrr nasılsınızzzz? burası çok sessizleşti eski günlerimizi özledimm :) kızlarrr bizim büyük gün belli oldu ALLAHIM nasip ederse 31 mart salı günü AYŞE MİNA kucağımda olacak :) tabi daha erken gelmek istemezse :) darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başınaaa :) öpüorummm heskesi
Merhaba kızlar,dün çatlatmak için gittim ama yumurtam kendisi çatlamış.çatlamadan sönmüş olamaz değil mi o an şok olduğumdan doktora hiçbişe soramadım.Bugün yakalırsınız dedi inşallah bu ay iyi haberleri alırım
MaşaAllah size ya kocaman olmuş bile gözün aydın :)
Rabbim saglıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşaAllah....
Nasıl minigin uykusu gaz sorunu falan var mı ?
Gozunaydin didemcim allahim size bagiskasin evladini gule gule buyut evladinin hep iyi guzel hayirli gunlerini gor ins bizim yerimizede op cennet kokulu yavrunu allahim bekleyen herkese ve banada nasip etsin insallah rabbim kimseyi evlat hasretiyle sinamasinSlm kızlar ben doğum yaptım şükürler olsun minimize Kavuştuk. 23 Mart gece 4:55 te sezeryan la doğdu Mina . Bu gün 7. Günümüz hafif sarılığı çıktı bugün tekrar kan vercez inşallah düşmüştür . Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına öpüyorum
ayyy didemcim hayırlı olsunSlm kızlar ben doğum yaptım şükürler olsun minimize Kavuştuk. 23 Mart gece 4:55 te sezeryan la doğdu Mina . Bu gün 7. Günümüz hafif sarılığı çıktı bugün tekrar kan vercez inşallah düşmüştür . Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına öpüyorum
idicim, bebek konusundan biraz uzak kalmak istedim. buraya gelince ister istemez, düşünmeden olmuyo. ama sizi okadar çok özledim ki, artık dayanamadım geldim :) ama çok zor oldu benim için inan. tüp bebek sayfasına baktım, ozamanlar tedavi görenlerin çoğu şuan hamile. benim de bebeğim vardı diye düşünmeden edemedim bi an. ama hayırlısı böyleymiş demek. en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıkla tekrar olur İnşallah. Allah hepimizin yüzünü güldürsün. nasılsın?Cemre nerelerde yaa