Ben halen hissedemiyorum bebisimin tekmelerinietraftakilerde şaşırıyor hissetmememe korkuyorum artık aklıma türlü türlü şeyler geliyo
:) hoşgeldimmm tatlım çok merak ettik seni ama şükür iisiniz :) ben daha iiyim şükürler olsun ama hergün biraz daha ağırlaştığımı hissediyorum dört gözle şu iki ayın geçmesini bekliyorum :) devamlı evdeyim yatıyorum zaman geçmek bilmiyo malesef
Arkadaslar minigim suprz yapti erken geldi allah isteyen herkese nasip etsin...
sanki hissetmeye basladım ya :) suan esimle sıkıntılı zamanlar geciriyoruz bebişimin tekmelerini felan unuttum anlayacagn uhicimSakın sakın stres yapma hatasına düşme hafız....çünkü minigini herşeyden çok o etkiler...
daha bir kaç hafta önce aynı şeyleri birebir yaşamış biri olarak söylüyorum kimseyi takma...
ilk hamileliğinde 14.hafta da hissedeni bile gördüm, uzun bi süre düşünüp durdum ama gereksiz herkes bir degil...
iç karın genişliği, annenin kg durumu vs herşey hissedilen haftada degişiklige sebeb oluyo... ayrıca gördüğüm kadarıyla daha 19. haftadasın yani hissetmen gereken sürece yeni gelmişsn zaten 2 hafta içinde başlar ilk kıpırtılar :)
sanki hissetmeye basladım ya :) suan esimle sıkıntılı zamanlar geciriyoruz bebişimin tekmelerini felan unuttum anlayacagn uhicimbebişime haksızlık edyrm ama elimde deil moralim cok bozuk heran üzgünüm bana cok dua et
Slm canım beni hatirladinmi özelden konuşmuştuk bende daha hamile kalamadım ama umutum var yeni konu açtım senide bekliyorum http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamilelik-icin-sogan-kuru.793679/Anladım canım bilgilendirdigin teşekkür ederim
evetBöyle bi zamanda eşinle kötü olman iyi degil yaa
ama her aile de olur ufak tefek
İnşaAllah tez zamanda hallolur her neyse....
kızlar cok mutluyumbebeğimin cinsiyetini ögrendik ve RABBİM gönlüme göre verdi inş bi kızım olucak öyle mutluyum ki onu hayırlı bi şekilde kucagıma alacagım günü beklyrm smdide sabrsızlıkla
Saol cnm allah razi olsungözün aydın maşaAllah:)
Saglıklı sıhhatli bi şekilde kucagına alırsın inşaAllah..
darısı bekleyen ve isteyen herkese...
burdayızzzz tatlımmmmm :):) arada bakıyorum kimsecikler yok, sende yoksun, bende bakıp çıkıyorum genelde :):) nasılsın uhiii minik oğluş nasıl?Cemreeee didemmm idiiiii mooon nerelerdesiniz ya huuuuuu neler yapıyorsunuz
Bende burdayim canim ara ara bakip cikiyorum kimseler yok artik dagildi herkesler benimde durum pek iyi degil beni listeden cikar veya cikarma cnm sen bilirsin ama hamile kalacagim yik bilmiyorum artik yine istiyorum cocuk hemde cok icimdeki bu ask bitmez ama benim kocayla olcak is degil bu cnm birgun olurda hamile kalirsam gelir yazarim buraya ins dikjat et kndine geldinmi annenlerdenCemreeee didemmm idiiiii mooon nerelerdesiniz ya huuuuuu neler yapıyorsunuz
Tekraedan hayirli olsun evladinin hayrini gor inskızlar cok mutluyumbebeğimin cinsiyetini ögrendik ve RABBİM gönlüme göre verdi inş bi kızım olucak öyle mutluyum ki onu hayırlı bi şekilde kucagıma alacagım günü beklyrm smdide sabrsızlıkla
Didemcim cok az kalmis nasilsin hazirliklar tmmi hayirlisiyla kucagina al cnmburdayızzzz tatlımmmmm :):) arada bakıyorum kimsecikler yok, sende yoksun, bende bakıp çıkıyorum genelde :):) nasılsın uhiii minik oğluş nasıl?
ewet cnm az kldı şükürler olsun rabbim bu günleride gösterdi ama hala var gözüm de büyüyo hala :) hazırlık tam sayılmaz daha çok eksiğim var :) ilkimden dolayı ağırdan alıyoruzz eşime kalsa bebek doğunca alacak herşeyi :) cnm bnm rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsinn dualarımdasınDidemcim cok az kalmis nasilsin hazirliklar tmmi hayirlisiyla kucagina al cnm
Allah razi olsun cnm saol saglicakla dogsunda eksikler olur tamamlanir merak ettigim bisey var canim yanlis anlamazsan ilk hamileliginde hazitlik yapmismiydin sonrasi zor olmustur eminimewet cnm az kldı şükürler olsun rabbim bu günleride gösterdi ama hala var gözüm de büyüyo hala :) hazırlık tam sayılmaz daha çok eksiğim var :) ilkimden dolayı ağırdan alıyoruzz eşime kalsa bebek doğunca alacak herşeyi :) cnm bnm rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsinn dualarımdasın
Teşekür ederim darısı isteyenlerin başına inşTekraedan hayirli olsun evladinin hayrini gor ins
Ayyy topik çok sessiz napayım bakıyorum bakıyorum yazan yok,bende değişiklik yok beklemedeyim canım regl olunca ilaca başlıcam ,yine uzadı gelemedi bi türlü...Cemreeee didemmm idiiiii mooon nerelerdesiniz ya huuuuuu neler yapıyorsunuz
malesef cnm herşeyimiz hazırdı beşiğimiz pusetimiz kıyafetlerimiz ama kısmet olmadı nasipten ötesi yok o yüzden çok abartmamak lazım bu bana bir ders oldu bunda daha tenkinliyimAllah razi olsun cnm saol saglicakla dogsunda eksikler olur tamamlanir merak ettigim bisey var canim yanlis anlamazsan ilk hamileliginde hazitlik yapmismiydin sonrasi zor olmustur eminim
Saol cnm allah razi olsunamiiin senin hamileliginde baya ilerlemis masallah nasil gidiyo agirlasma var mi karnin iyice belirginlesmstr artik
burdayızzzz tatlımmmmm :):) arada bakıyorum kimsecikler yok, sende yoksun, bende bakıp çıkıyorum genelde :):) nasılsın uhiii minik oğluş nasıl?