Bende burdayim canim ara ara bakip cikiyorum kimseler yok artik dagildi herkesler benimde durum pek iyi degil beni listeden cikar veya cikarma cnm sen bilirsin ama hamile kalacagim yik bilmiyorum artik yine istiyorum cocuk hemde cok icimdeki bu ask bitmez ama benim kocayla olcak is degil bu cnm birgun olurda hamile kalirsam gelir yazarim buraya ins dikjat et kndine geldinmi annenlerden
Ayyy topik çok sessiz napayım bakıyorum bakıyorum yazan yok,bende değişiklik yok beklemedeyim canım regl olunca ilaca başlıcam ,yine uzadı gelemedi bi türlü...
Allah saglikla kucagina almayi nasip eylesin cnmsaol çok şükür iyi gdiyor evet bayaga belirginleşt artık :)
bayaga büyüdü sonuçta :)
ben hala evime dönmedim didem o yüzden pek giremiyorum ben maalesef ama sizi merak ediyorum...
cemreyi de bayaga merak ettim...
Bu arada oğlum değil nasipse kızım oluyo :)
bizim minil süprizi pek seviyo anlayacagın :)
saol çok şükür iyi gdiyor evet bayaga belirginleşt artık :)
bayaga büyüdü sonuçta :)
Aaaa sürpriz oldu desene hayırlı olsun kızın annesi
ben hala evime dönmedim didem o yüzden pek giremiyorum ben maalesef ama sizi merak ediyorum...
cemreyi de bayaga merak ettim...
Bu arada oğlum değil nasipse kızım oluyo :)
bizim minil süprizi pek seviyo anlayacagın :)
Allah saglikla kucagina almayi nasip eylesin cnmnasil olur ya amaaaan banada oyle olmaz ins :)
Aaaa sürpriz oldu desene hayırlı olsun kızın annesi
Ewet canım az kaldı şükürler olsun minik kızım çok hareketli maşallah başından beri öylehem de ne süpriz :)
saglıklı olsunda gerisi önemli degil didem...
sen nasılsın ?çok hareketli mi minigin :)
50 günün kalmış resmen yaaaa :)
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütün darısı bize adını ne koydunkızlarr huhuuu nasılsınız?
ben doğum yaptım 1 aylık olduk bile
41. haftamı bekledim normal doğum için hatta 2cm açıklığım bile vardı ama sancım yoktu.
Doktorum suni sancı verdi. Yaklaşık 4 saat suni sancı aldım açıklığım 3cm oldu. Nst'ye bağladılar bebeğin kalp atışları düşmüştü. doktorum kordonu sıkıştı sezeryana alıcam seni dedi ve 5dk içinde acil sezeryanla doğurdum.
sezeryan olayı birdenbire ortaya çıktığı için çok strese girdim. çıktığımda kaburgalarım bile arıyodu,doktorum kas sıkışması dedi. gerçektende öyleymiş 10 gün sonra geçti.
Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Tabiki olabilirsin olabikirsin de topige kimsecikler grlmiyo kiBen eski degilim yeniyim ama ara sira goz atiyorum.. sohbete dahil olabilirim istersen..
Tabiki olabilirsin olabikirsin de topige kimsecikler grlmiyo kineyse ne zamandir bebis bekliyosun kac yasindasin
Anladim yani tam olarak nasil bi rahatsizluk bilmiyorym ama rabbim sifa versin ins31 yasindayim
Toplam 3 sene oldu. Rahim icinde perde varmis. 2 yil once 2 kez ameliyat oldum laparoskopik histeroskopi yapildi. Acildi bekle olur denildi. Bekle bekle yok. En son 1 ay once tekrar operatif histereskopi yapi farkli bir dr tarafindan. Acilmamisti tamamen temizledik simdi iyi, 3-4 ay bekle olur dedi. Bekliyorum bakalim hayirlisi..
Senin durumun nedir?
Evet canım hatırladım bende hala hamile kalamadim ama bu ay gene bir ümıt yelkenleri icimde tabi. 2 gün kaldı adetime bakalım bu ay ne olacak. Uzun zaman oldu pek giremiyorum bende bazı ailevi problemler oldu fırsat bulamadım nasılsın iyimisin.Slm canım beni hatirladinmi özelden konuşmuştuk bende daha hamile kalamadım ama umutum var yeni konu açtım senide bekliyorum http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamilelik-icin-sogan-kuru.793679/
kızlarr huhuuu nasılsınız?
ben doğum yaptım 1 aylık olduk bile
41. haftamı bekledim normal doğum için hatta 2cm açıklığım bile vardı ama sancım yoktu.
Doktorum suni sancı verdi. Yaklaşık 4 saat suni sancı aldım açıklığım 3cm oldu. Nst'ye bağladılar bebeğin kalp atışları düşmüştü. doktorum kordonu sıkıştı sezeryana alıcam seni dedi ve 5dk içinde acil sezeryanla doğurdum.
sezeryan olayı birdenbire ortaya çıktığı için çok strese girdim. çıktığımda kaburgalarım bile arıyodu,doktorum kas sıkışması dedi. gerçektende öyleymiş 10 gün sonra geçti.
Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin.
Ewet canım az kaldı şükürler olsun minik kızım çok hareketli maşallah başından beri öylesenin minik nasıl sizde baya buyumussunuzz maşallah
Kizlar nasilsiniz herkes kayboldu uhi moon cemre lucky nerdesiniz siz ya eskisi gibi gelelim buraya sohbet edelim arkadaslar
Anladim uhicim yorma kndini bebisin de yorulur annesien az senin kadar merak ediyorum bende burayı ve herkesi...
ama benim hayatımda bir sürü degişiklik oldu ve aşırı yogun geçen günler birbirini kovalıyo ve artık evde netimde yok
anlayacagın fırsatını buldugumda hemen bakıyorum...
sen nasılsın neler yapıyorsun ?
evet uhicim şükürler olsun az kaldı artık gün sayiyoruz minikle :) git gide heyecan artıyor günler geçmek bilmiyor :) Allahım isteyen herkese nasip etsin :)dideeeemmm nasılsın bakalım son zamanlar senin :)
benim minik iyi çok şükür şimdilik herşey güzel hayırlısı ile kucagımıza alırız inşaAllah