Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bende burdayim canim ara ara bakip cikiyorum kimseler yok artik dagildi herkesler benimde durum pek iyi degil beni listeden cikar veya cikarma cnm sen bilirsin ama hamile kalacagim yik bilmiyorum artik yine istiyorum cocuk hemde cok icimdeki bu ask bitmez ama benim kocayla olcak is degil bu cnm birgun olurda hamile kalirsam gelir yazarim buraya ins dikjat et kndine geldinmi annenlerden

seni çok çok durgun gördüm idi ya :KK43:
inşaAllah tez zamanda toparlanırsın bu kadar karamsar olmak seni de hormonlarınıda kötü etkiler ya..

Ben inanıyorum sana da bekleyen herkese de nasip olacak fakat zamana ihtiyacınız var...Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek inşaAllah....mükafatınız tez ve büyük olsun yaa duamdasınız...
ben hala annemdeyim...

Ayyy topik çok sessiz napayım bakıyorum bakıyorum yazan yok,bende değişiklik yok beklemedeyim canım regl olunca ilaca başlıcam ,yine uzadı gelemedi bi türlü...

haklısın artık bayaga dagıldık bende uzun aralarla girebiliyorum ancak :KK43:
hala şehirdışındayım ve tam dönüş kesin belli degil..
hakkında hayırlısı olsun regl için...inşaAllah tez zamanda sende müjdeyi verirsin

saol çok şükür iyi gdiyor evet bayaga belirginleşt artık :)
bayaga büyüdü sonuçta :)

ben hala evime dönmedim didem o yüzden pek giremiyorum ben maalesef ama sizi merak ediyorum...
cemreyi de bayaga merak ettim...
Bu arada oğlum değil nasipse kızım oluyo :)
bizim minil süprizi pek seviyo anlayacagın :)
Allah saglikla kucagina almayi nasip eylesin cnm :KK36: nasil olur ya amaaaan banada oyle olmaz ins :) :KK45:

saol çok şükür iyi gdiyor evet bayaga belirginleşt artık :)
bayaga büyüdü sonuçta :)

Aaaa sürpriz oldu desene hayırlı olsun kızın annesi

ben hala evime dönmedim didem o yüzden pek giremiyorum ben maalesef ama sizi merak ediyorum...
cemreyi de bayaga merak ettim...
Bu arada oğlum değil nasipse kızım oluyo :)
bizim minil süprizi pek seviyo anlayacagın :)

kızlarr huhuuu nasılsınız?
ben doğum yaptım 1 aylık olduk bile
41. haftamı bekledim normal doğum için hatta 2cm açıklığım bile vardı ama sancım yoktu.
Doktorum suni sancı verdi. Yaklaşık 4 saat suni sancı aldım açıklığım 3cm oldu. Nst'ye bağladılar bebeğin kalp atışları düşmüştü. doktorum kordonu sıkıştı sezeryana alıcam seni dedi ve 5dk içinde acil sezeryanla doğurdum.
sezeryan olayı birdenbire ortaya çıktığı için çok strese girdim. çıktığımda kaburgalarım bile arıyodu,doktorum kas sıkışması dedi. gerçektende öyleymiş 10 gün sonra geçti.
Allah hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin.

hem de ne süpriz :)
saglıklı olsunda gerisi önemli degil didem...

sen nasılsın ?çok hareketli mi minigin :)
50 günün kalmış resmen yaaaa :)
Ewet canım az kaldı şükürler olsun minik kızım çok hareketli maşallah başından beri öyle :emir_bebek:senin minik nasıl sizde baya buyumussunuzz maşallah:nazar:

41. haftamı bekledim normal doğum için hatta 2cm açıklığım bile vardı ama sancım yoktu.
Doktorum suni sancı verdi. Yaklaşık 4 saat suni sancı aldım açıklığım 3cm oldu. Nst'ye bağladılar bebeğin kalp atışları düşmüştü. doktorum kordonu sıkıştı sezeryana alıcam seni dedi ve 5dk içinde acil sezeryanla doğurdum.
sezeryan olayı birdenbire ortaya çıktığı için çok strese girdim. çıktığımda kaburgalarım bile arıyodu,doktorum kas sıkışması dedi. gerçektende öyleymiş 10 gün sonra geçti.
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütün darısı bize adını ne koydun :KK9:

Ben eski degilim yeniyim ama ara sira goz atiyorum.. sohbete dahil olabilirim istersen..

Tabiki olabilirsin olabikirsin de topige kimsecikler grlmiyo ki :KK43:neyse ne zamandir bebis bekliyosun kac yasindasin

31 yasindayim
Toplam 3 sene oldu. Rahim icinde perde varmis. 2 yil once 2 kez ameliyat oldum laparoskopik histeroskopi yapildi. Acildi bekle olur denildi. Bekle bekle yok. En son 1 ay once tekrar operatif histereskopi yapi farkli bir dr tarafindan. Acilmamisti tamamen temizledik simdi iyi, 3-4 ay bekle olur dedi. Bekliyorum bakalim hayirlisi..
Senin durumun nedir?

31 yasindayim
Toplam 3 sene oldu. Rahim icinde perde varmis. 2 yil once 2 kez ameliyat oldum laparoskopik histeroskopi yapildi. Acildi bekle olur denildi. Bekle bekle yok. En son 1 ay once tekrar operatif histereskopi yapi farkli bir dr tarafindan. Acilmamisti tamamen temizledik simdi iyi, 3-4 ay bekle olur dedi. Bekliyorum bakalim hayirlisi..
Senin durumun nedir?
Anladim yani tam olarak nasil bi rahatsizluk bilmiyorym ama rabbim sifa versin ins
bende 25 yasindayim 6yillik evliyim bes yilim vajinusmusla gecti bi yildir ikiski oluyo ama duzenli degil alisamadik sumdide basja baska sorunlar cikti ailsuyle bunlarla ugrasuyirym iste boyle benim durum karisik biraz ama cok istiyirum evladim olsun kokusuyla uyun uyanim allahim isteyen herkese nasip etsin ins

Slm canım beni hatirladinmi özelden konuşmuştuk bende daha hamile kalamadım ama umutum var yeni konu açtım senide bekliyorum http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/hamilelik-icin-sogan-kuru.793679/
Evet canım hatırladım bende hala hamile kalamadim ama bu ay gene bir ümıt yelkenleri icimde tabi. 2 gün kaldı adetime bakalım bu ay ne olacak. Uzun zaman oldu pek giremiyorum bende bazı ailevi problemler oldu fırsat bulamadım nasılsın iyimisin.

MaşaAllah size ya kocaman olmuş bile gözün aydın :)
Rabbim saglıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşaAllah....

Nasıl minigin uykusu gaz sorunu falan var mı ?

Ewet canım az kaldı şükürler olsun minik kızım çok hareketli maşallah başından beri öyle :emir_bebek:senin minik nasıl sizde baya buyumussunuzz maşallah:nazar:

dideeeemmm nasılsın bakalım son zamanlar senin :)

benim minik iyi çok şükür şimdilik herşey güzel hayırlısı ile kucagımıza alırız inşaAllah

Kizlar nasilsiniz herkes kayboldu uhi moon cemre lucky nerdesiniz siz ya eskisi gibi gelelim buraya sohbet edelim arkadaslar

en az senin kadar merak ediyorum bende burayı ve herkesi...
ama benim hayatımda bir sürü degişiklik oldu ve aşırı yogun geçen günler birbirini kovalıyo ve artık evde netimde yok :KK43:
anlayacagın fırsatını buldugumda hemen bakıyorum...

sen nasılsın neler yapıyorsun ?

en az senin kadar merak ediyorum bende burayı ve herkesi...
ama benim hayatımda bir sürü degişiklik oldu ve aşırı yogun geçen günler birbirini kovalıyo ve artık evde netimde yok :KK43:
anlayacagın fırsatını buldugumda hemen bakıyorum...

sen nasılsın neler yapıyorsun ?
Anladim uhicim yorma kndini bebisin de yorulur annesi:21:ben napiyorum calisiyirum sorunlar yasadim cok fazla kayinpederim vefat etti demist8m onun vefatindan sora esimin ailesiyle soruunlar yasadim ve ciddi anlamda cok fazla yiprandim suan iyiyim en azindan kocamla aram iyi ailesi bana karsi yine soguklar yapcak bisey yok hayirlisi suan hastayim bitsin ciddi manada calismalari baslaticam bana dualarinda yer verirmisin cnm allahim bnada nasip etsin ins esimle aramdaki sicaklik artsin muhabbet artsin ins cok zor cnm gercekten bu evlilik cok zor ailemden kimseyede bisey soylemedim soylesem daha kotu olurdu boyle iste dunya isleri anliycagin sen geldin mi evine alisverise basladinmi minik minik ciciler aldin mi :KK36:dogumunu nerede yapmayi dusunuyosun

dideeeemmm nasılsın bakalım son zamanlar senin :)

benim minik iyi çok şükür şimdilik herşey güzel hayırlısı ile kucagımıza alırız inşaAllah
evet uhicim şükürler olsun az kaldı artık gün sayiyoruz minikle :) git gide heyecan artıyor günler geçmek bilmiyor :) Allahım isteyen herkese nasip etsin :)

Merhaba kızlar,bugün klomen kullanmaya başladım.Allah tez zamanda hepimizin gönlüne göre versin,ayın 12 sinde kontrol edeceğiz yeterli yumurta büyüdü mü yada fazlası mı büyüdü bakacağız tedavi uzayacak diye çok korkuyorum ilk ayda cevap verir vücudum inşallah

X