Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Esime nasil yardimci olabilirim kendime engel olamiyorum tartisiyorm surekli cok yoruldum ama onunda bu bunalimini atmasini istiyorum

Herkese merhaba....uzun cok uzun bi ara olmuş 14 gündür yokum resmen

Öncelikle hiç bi sorun yok herşey yolunda çok şükür....
Ama hem yogunluk hem net baglantı sorunu nedeniyle foruma giremedim....ve bi haftadır annemlerdeyim...
Buraya bayaga merak etsemde yazmak ancak nasip oldu...

beni düşünen iyi dilekte bulunan herkese teşekkür ederiim....

MaşaAllah praline...insan saglıcakla kucagına aldımı herşeyi unutuyomuş seninde öyle olmuştur umarım....
Benim cinsiyet hala net doktor başta erkek tahmin etti ama kesinleştiremiyo göstermiyo nazlı minigim :)
saglıklı olsunda kız erkek farketmez yaa :)

Merhaba arkadaşlar, bugün hsg çekildim.Allaha şükür hiç bir sorun yok tüplerim falan açık.Adetimin 2 gün çağırdı doktorum klomen tedavisine başlıyoruz

Mooncum bi sorun olmamasına sevindim inşaAllah klomen tedavisi de senin için çok iyi sonuçlara vesile olur:)

kızlarrrr nerelerdesinizzzz uhiiii hu huuu :):)

geldim dideem :)
nasılsın sen toparlandın mı ?

Uhicim nerdesin bizi merakta birakma

merakta bıraktıgım için kusura bakma cemre gecte olsa geldim
haberlerine önce sevindim sonra üzüldüm...ne desem bilmiyorum...insan o durumda en çok rabbimden dayanma gücü istiyo inşaALLAH tez zamanda rabbim sabrının mükafatanı verir...
gönlüne ferahlık ve acına sabır versin arkadaşım....herşeyde bi hayır vardır diye düşünmeli hep...

Uhubbuke yi cok merak ettim kizlar ben nerde acaba belkide anneme gitcem falan diyodu acaba ailesinin yanina gittide oyuzden mi giremiyo buraya insallah iyidir

idicim merak ettirdigim için kusura bakma...hem yogunluktan hem de annemde oldugumdan giremedim...
sanırım sende sıkıntılı günler geçiriyisoun...
Rabbim yar ve yardımcın olsun inşaAllah kolayca atlatırsın....
en önemlisi eşini razı etmen...o senden razıysa ve arkandaysa ailesine karşıda seni zor durumda bırakmaz bence...

kızıma kavuşmama son 9 gün ve ben çok stresli ve heycanlıyım:)

Ne güzel yaa saglıcakla kucagına alırsın inşaAllah...

valla canım benim ki şanstan çok klomenin eseriydi :)
Canım hayırlı akşamlar nasılsın ben sana şu klomeni soracaktım nedir o ilaç gibi birşey mi ben de hala hamile kalamadim da çoğul gebelik sözünü görünce bende mi kullansam acaba demeden gecemedim dogrusu :)

Kızlar bende duşuk sonrası ilk adetimi geçirdim. Hemn gebe kalmak istiyorum. Ne yapmalıyımmm

Canım klomen yumurtlama sorunu olanlarda kullanılıyor ,yumurtaları büyütüp geliştiriyor bir kaç yumurtaya etki edebileceğinden çoğul gebelik şansı artıyormuş bildiğim kadarıyla.

Caniiiim, cok sukur iyisin. Ben de toparlanmaya calisiyorum. Cok zormus gercekten ama ailemin ve esimin destegi buyuk oldu. Onlarin enerjileri benim de moralimi yukseltti. Eksikligini hissediyorum hep ama, umutsuz degilim. O duyguyu tattiktan sonra simdi daha bi baska istiyorum bebegimin olmasini. Bedenimde onun varligini gormek hissettmek bambaska bi duygu.

canım ilk bebekte 20. haftayı buluyo genelde ben ilk hamileliğimde 20 den sonra hissettim ama bunda 15 te belirgin bir şekilde hissettim :) az kalmış annesi yakındır tekmeler :)
Ben halen hissedemiyorum bebisimin tekmelerini etraftakilerde şaşırıyor hissetmememe korkuyorum artık aklıma türlü türlü şeyler geliyo

cnm bnm ALLAHIM yardımcın olsun zor bir durum ama kaynının kaynananın sizin ilişkinize karışması hoş değil sen yinede eşine destek ol belli ki zor günler geçiriyor onun yanında olduğunu hissettir ona, eşinle ii olduktan sonra diğerleriyle düzelir zamanla herşey takma sende üzme kendini ok :)

Mooncum bi sorun olmamasına sevindim inşaAllah klomen tedavisi de senin için çok iyi sonuçlara vesile olur:)

geldim dideem :)
nasılsın sen toparlandın mı ?
:) hoşgeldimmm tatlım çok merak ettik seni ama şükür iisiniz :) ben daha iiyim şükürler olsun ama hergün biraz daha ağırlaştığımı hissediyorum dört gözle şu iki ayın geçmesini bekliyorum :) devamlı evdeyim yatıyorum zaman geçmek bilmiyo malesef

Arkadaslar minigim suprz yapti erken geldi allah isteyen herkese nasip etsin...
gözün aydın tatlım rabbim acısını göstermesin yavrunun :) doğum haberlerini duymak çok iyi geliyo bana rabbim bizlere de hayırlıca o günleri görmeyi nasip eder inşallah :)

Seni böyle güçlü ve umutlu gördüğüme çok sevindim cemre...
İnşaAllah rabbim tez zamanda yeniden nasip eder...belki de hiç bi uğraşa gerek kalmadan kendiliğinden olur ...
rabbim mükafatını kat kat nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…