ewet cnm yaa bende uhiyi çok merak ediyorum inşallah kötü bişey yoktur.Iyi aksamlar kizlar nasilsiniz benim net yok o yuzden giremiyorum buraya ama bi kac gune sik sik giricem ins ama kimsecikler yok galiba uhi de kaybolmus iyidir umarim cemre napti acaba merak ettim
canım cok sevindim inşaallah sağlıcakla kucagına alırsın bebişini.Arkadaslaaarr hayirli cumalar.
Size bi hbrim var :) benim bebegim meger benimleymis. Cok sacma seyler ogun beni bulmus. Gittigim doktorda keseyi begenmemisti tahlil istemisti. Kan tahlili yaptirdigim yer sadece 1500 e kadar deger olcebiliyomus ve bunu bana soylemediler. 1500 u duyunca ben herseyin bittiini dusundum. Cunku 10000 ustinde bi egerim olmasi gerekiyodu. Bi de ogun kanamam ve degisik biseyler gelmisti benden. Hepsi birlesince herseyin bittigini dusunmustum. Kendi doktoruma 2 gun sonra gittim. Bi bakti ki bebek kese duruyo ve kalbini duyduk :) inanamiyorum hala. Ama kanamam hala devam ediyo. Size bu hbri vermek icin biraz bekledim cunku yolunda gittigini gormek istedim biraz biseylerin. Cok sukur bebegim benimle kalmak icin mucadele ediyo. Kanamam ve regl agrisi gibi kasik agrim devam ediyor. Ama artik sizinle paylasmak istedim. Ailelere bile daha soylemedik :) bu haftasonu soylemeyi dusunuyoruz. Allah izin verirse bebegimi hayirla saglikla kucagima almayi cok istiyorum :) opuyorum hepinizi...
Arkadaslaaarr hayirli cumalar.
Size bi hbrim var :) benim bebegim meger benimleymis. Cok sacma seyler ogun beni bulmus. Gittigim doktorda keseyi begenmemisti tahlil istemisti. Kan tahlili yaptirdigim yer sadece 1500 e kadar deger olcebiliyomus ve bunu bana soylemediler. 1500 u duyunca ben herseyin bittiini dusundum. Cunku 10000 ustinde bi egerim olmasi gerekiyodu. Bi de ogun kanamam ve degisik biseyler gelmisti benden. Hepsi birlesince herseyin bittigini dusunmustum. Kendi doktoruma 2 gun sonra gittim. Bi bakti ki bebek kese duruyo ve kalbini duyduk :) inanamiyorum hala. Ama kanamam hala devam ediyo. Size bu hbri vermek icin biraz bekledim cunku yolunda gittigini gormek istedim biraz biseylerin. Cok sukur bebegim benimle kalmak icin mucadele ediyo. Kanamam ve regl agrisi gibi kasik agrim devam ediyor. Ama artik sizinle paylasmak istedim. Ailelere bile daha soylemedik :) bu haftasonu soylemeyi dusunuyoruz. Allah izin verirse bebegimi hayirla saglikla kucagima almayi cok istiyorum :) opuyorum hepinizi...
canım cok sevindim inşaallah sağlıcakla kucagına alırsın bebişini.
birşey soracagım adet olur gibi mi kanaman oluyor acaba? yoksa ara ara lekenme seklinde mi?
cemre bu çok güzel bir haber çok sevindim Rabbim den ümit kesilmez diye buna demişler :) kanamayı kafana takma dinlenmene bak Allahım minigini korusun sana bağışlasın inşallah :)
oleyy cok sevindim cemrecim masallah ya ins hep senle kalir cnim ve kucaginada alirsin ins allahim korur o minigi merak etme
haklısın canım takma diyene bak :) evet az kaldı ama benim gözünde büyüyo zaman hiç geçmiyo sanki :) minikler Allahıma emanetler :)Didemcim takmak istemiyorum inan :) artik hamileyim diyerek nazlanmak istiyorum ... Ama etkiliyo iste agrilarla birlikte olunca korkutuyo.
Senin de MASAALLAH az kaldi. Allah tamamina erdirsin saglicakla
harika yaa ne büyük bir heyecan Allahim hayırlı sağlıklı doğumlar nasip etsin :) darısı bizlere :)kızıma kavuşmama son 9 gün ve ben çok stresli ve heycanlıyım:)
Hayırlısı böyleymiş ne diyeyim canım,Rabbim yar ve yardımcın olsun..Arkadaslarim kotu hbr bebegimin kalbi durmus yarin kurtajla aldiriiyorum. Sevincim uzun surmedi. Opuyorum sizleri.
canım ne diyeceğimi bilmiyorum Rabbim sabır versin imtihan dünyası inşallah en kısa zamanda rabbim mükafatını verir öpüyorum çokArkadaslarim kotu hbr bebegimin kalbi durmus yarin kurtajla aldiriiyorum. Sevincim uzun surmedi. Opuyorum sizleri.
HAYIRDIR İDİCİM AİLESİ NEDEN SANA TAKIK? BU AİLELER EVLİLİKLERE MÜDAHALE ETMESE BOŞANMALARIN EN AZ YARISI OLMAZDI EMİNİMIyi aksaMlar arkadaslar nasilsiniz cemrecim cok uzuldum cnm elden bisey gelmiyo yine olur ins uhibbike nerede ya iyidir ins
Kotu ve kabus gibi gunler geciriyorum arkadaslar esimin ailesiyle ugrasiyirum hepsi bana cephe aldi bi yandan esim bunalimda sonum hic iyi degil dualarinizda benide unutmayin
Ahh didemcim anlatsam sayfalara sigmaz ailesiyle herkesle aram cok iyiydi kayinpederin cenazesinde esimle tartismalarimiz oldu kv gordu sinirlendi ve bnada kirilmis tartismanin nedeni eltimn cocugu esime cok duskun hic esimden inmedi bndevkiskandim ve kendimi kotu hissettim bn yasatamadim o duygulari diye kalabaligin icinde herkes sasiriyodu babasi gibi seviyo duyodu bnde kp olumunu bile unutup sorun cikardim hatalarim var ama psikolojim kaldirmiyo eltiminde bazi harektlerine uyuz oldum biliyosun bn vajiydim ve yendikten sonra esimde bazi sorunlar cikti hic bu konunun ustune dusmedigi icin ordada cockla okadar ilgilndigi icn tartistik esimle kaynaninda zoruna gitmis oglumu uzuyo faln diye kimseye bunlari anlatamadigim icinde bni anlamiyolar nuye uzuluyosun bukadar olur diyolar neyse ist.geldik kv esime ulasamayinca bni aradi bnde evde yatiyo bn disardayim dedm bnim oglum yatiyo sen disardasin oylemi dedi ve teli kapatti bnde aradim anne hasta degil sabaha kadar uyumadi kalkip gidemedi ise dedm kaynima anlatmis koyde olanlari simdi kaynmda kaynanmda bana tavir yapiyolar eltimle zaten baska olaylarda olmustu bunlar yetmzmis gibi bide esim bunalima girdi babasina cok uzuldu bikac gun once ilac icmis hast.goturup midesi faln yikandi kaynanm bilmiyo ama kaynim eltim faln bnim yuzumden oldugunu dusunuyo esim bni anlamiyo orda rahat durmadin herkes hep kavga ediyoyoruz zannediyo dedi herkes ustume geliyo faln diyo napicagimizi sasirdik ne huzur kaldi ne bisey kaynim ikimzlede konuscakmis onun cocugunu kiskandim diye kirilmis tup bebek yaptirirmisiz neyin sorununu yaptiriyomisum boyle yani yuzeysel anlattim detaylara girsem ooo hayirlisi diyorum bnimde hatalarim var kabul ediyorum cunku psikolojim ve sinir sistemim cokmus durumda k.bkma uzun oldu cnmHAYIRDIR İDİCİM AİLESİ NEDEN SANA TAKIK? BU AİLELER EVLİLİKLERE MÜDAHALE ETMESE BOŞANMALARIN EN AZ YARISI OLMAZDI EMİNİMALLAHIM YARDIMCIN OLSUN TATLIMMM O HEP DOĞRUNUN YANINDA UNUTMA :) UHİYİ BENDE ÇOK MERAK EDİYORUM ÇÜNKÜ O BU KADAR HABERSİZ BIRAKMAZDI BİZİ İNŞALLAH HERŞEY YOLUNDADIR