Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

canım geçmiş olsun senin için ne kadar zorbi süreç oldugunu tahmin ediyorum
Allah yardımcın olsun ama münkün oldugu kadar stres yapmamaya calıs minigin herşeyi hissediyodur...yüzde 70 80 down sendromlu denilipte saglıklı dogan o kadar cok bebek var ki asla umudunu aybetme yaniii

İnşallah güzel haberlerle döneceksin ben inanıyorum

artık kafanda bişeyler daha net oldugu için bence süreçte senin için o kadar zor olmıcaktır:)

ee şimdi önünündeki dönemde neler var yani çok uzun bi süreç mi bu pek bilgim yokta cahilligime bagışla

luciii umarim hayirli hbrlr alirsin senin ve bebegin icin dua edicem.

bi de lucicim ikili testte mi çıktı ense kalıngı yoksa ultrasyonda mı ?

arkadasim, cumartesi doktorla konustugumuzda reglmin 3. gunuydu. muayene etti. kist falan yokmus. tedavi icin igne ve hap verdi. hemen basladim. cumaya kadar kullanip, cuma randevuya gidicem. yumurtalarin durumuna bakcak. ona gore ilaclarin dozunu ayarlicak. hersey yolunda giderse, yumurtalar istene buyuklukte olunca toplanicak. sonra labarotuar ortaminda dollenicek. 3-5 gun izlenicekler. bolunen cogalan yumurtalar oursa bana transfer edilcek 1 ya da 2 tanesi. kalani dondurulcak eger varsa fazladan. sonra tutunup tutunmicani bekleyip gorces :) bildiklerim bunlar dimdilik. ama uygulamada beni neler bekliyo yasayarak gorcem. umarim hersey yolunda gider :) ben zaten paylasirim gelismeleri an be an :) duaniza ihtiyacim var...

İdicim Allah kazasız belasız kavustursun inşallah...
sen şimdi tek mi kalıyosun yani evde?​
Hayir cnm annmlaerde kaliyorum

Benim adım geçmiş kızlar ben iyi günler geçirmiyorum malesef bebekte ense kalınlığı çıktı dr cvs ya da amniyo dedi cvs 14.haftaya kadar yapılan bişey amniyon 16.haftadan sonra yapılıyor neyse en son geçen cumartesi başka bir dr a daha göründüm o da aynı şeyleri söyledi ve dr dan çıkışta hep ağlıyorum büyüklere de bişey diyemedik kendi içimizde yaşıyoruz eşimle cvs de plesentadan sıvı alınıyor kızlar ve bu cuma için kendi drumdan randevu aldık yaptırmaya karar verdik ense kalınlığı önemliymiş kromozom hastalığı olabilir dedi dr yazmak bile çok zor down ihtimali var trizomi 18 olabilir dedi ne bilim biçok şey var yani sonuç cvs de kesinleşiyormuş ama bunun yanında temiz çıkma ihtimali de var kızlar beni unutmayın dualarınızda bana da yer verin öpüyorum sizleri..​
Cnm boyle bi durumda ne denir bilmiyorum inan rabbim ins dermaninida verir hakkinda hayirlisi olsun rabbm sag salim eli ayagi duzgun sagligi siihhati yerinde evladini sana bagislar ins dualarimdasin

haızrlıklar hızla devam ediyo
hastane çantamı hazırlıcam bide bebeğin ufak tefek şeyleri kaldı ama çoğunluk hazır
tavsiyem çok geç kalma
biz 7. ayda başladık hazırlığa , sıkıştık
bebek şeyleri daha pahalı yeminle ya
Masallah zaman nasil gecmis hazirliklar bile bitmus nerdeyse saglikla digur ins bizede dua et

arkadasim, cumartesi doktorla konustugumuzda reglmin 3. gunuydu. muayene etti. kist falan yokmus. tedavi icin igne ve hap verdi. hemen basladim. cumaya kadar kullanip, cuma randevuya gidicem. yumurtalarin durumuna bakcak. ona gore ilaclarin dozunu ayarlicak. hersey yolunda giderse, yumurtalar istene buyuklukte olunca toplanicak. sonra labarotuar ortaminda dollenicek. 3-5 gun izlenicekler. bolunen cogalan yumurtalar oursa bana transfer edilcek 1 ya da 2 tanesi. kalani dondurulcak eger varsa fazladan. sonra tutunup tutunmicani bekleyip gorces :) bildiklerim bunlar dimdilik. ama uygulamada beni neler bekliyo yasayarak gorcem. umarim hersey yolunda gider :) ben zaten paylasirim gelismeleri an be an :) duaniza ihtiyacim var...​
Aynen dedigin gibi surec cnm arkadasim yaptirdi onumuzdeki c.tesi ogrencek var mi yok mu diye ins tutmustur ark.allahim isteyen herkese versin ins bu arada romatizma hast.bayagi zormus ya rabbim sifa versin cnm bebegini kucagina alinca unutursun bu acilarini ins

dualarımız seninle cemreciimmmm yani herşey yolunda giderse kiii inşallah gidecek müjdeyi vermene az kaldı :)

a.s ben iyiyim moon sen nasılsın :)
inşallah yeni ay senin için çok hayırlı ve bereketli olur​
İnşallah uhibbuke ya artık gelsin bebeğim

anladım canım....hakkında hayırlısı olsun...annenin yanında olmakda güzeldir kıymetini bil..
ben annemi bayaga özledim yaa
Hasretlik de zor cnim ya allah yardim etsin bu kadar yakin olmakda iyi degil :)bi arasi olsa iyi olur sizin tayin cikma durumu var mi kalicimisiniz orada anladigim kadariyla esin memur annenlere gidemezmisin kisa bi surede olsa bu orada dort aylik olmusssun bile cnm allah tamamina erdirsin

Allah razı olsun cnm biliyorum Rabbim kimseye yaşamasin inş isteyen herkeze sağlıklı bi bebek nasip etsin sen nasılsın nasıl gidiyor doğuma ne kadar kaldı allahım sagsaglim bebegini kucağına almayi nasip etsin inşallah

Amin canım

Az kaldı benim 5 ocak inşaallah canım sağsalim alırım kucağıma

jhayırlı haberlerini alırız inş canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…