Ohh ne guzel yatak ta uyandiktan sonea keyif yapmayi bende seviyorum bosver tadini cikar canim allahtan uykum hafiff cogu kez alarm calmadan kalkiyorum
arkadaşlar merhabalar...dün doktora gittim bebeğimin suyu normal seviyedeydi çok şükür şimdilik bir problem yok..
iyiyim arkadasim. yarin doktora gitcem. bakcak bakalim yumurtalar ne alemde. umarim iyi hbrler ile donerim. akisina biraktim ama yine de merak etmeden duramiyorum. :)a.s nasılsın cemrecim :)
arkadaşlar merhabalar...dün doktora gittim bebeğimin suyu normal seviyedeydi çok şükür şimdilik bir problem yok..
iyiyim arkadasim. yarin doktora gitcem. bakcak bakalim yumurtalar ne alemde. umarim iyi hbrler ile donerim. akisina biraktim ama yine de merak etmeden duramiyorum. :)
selam idi. kimse yok topigimizde nerdeler yaw :)Gunaydin kizlar
Gercekten kimsecikler yok cnm dunde pek giren olmamis hayirlisi ev sahibimiz bile yok baksanaselam idi. kimse yok topigimizde nerdeler yaw :)
Gercekten kimsecikler yok cnm dunde pek giren olmamis hayirlisi ev sahibimiz bile yok baksanakahve molasi verdim bnde gel beraber icelim cnm
bence 5. ayın bitince yavaş yavaş başlaAllah yardımcın olsun yaa tatlı telaşlardır eminim :)
bende 7.ayd düşünüyodum daha erken mi başlasam bilemedim ki...
Bebek şeyleri cidden pahalı arada bakıyorum da bi kerede herşeyi almak bayaga zor olur yavaş yavaş hazırlanmak en güzeli :)
isim ne düşünüyodunuz söylemişmiydin =
?
Ayy super ya allah kucagina almayida nasip etsin ins ne cabuk gecti senin hamileligin ya bana mi oyle geliyoKızımın ayacıkları
yüzünü göstermedi hala kapatıyo bizde ayaklarını gördükEki Görüntüle 1325469 Eki Görüntüle 1325469 Eki Görüntüle 1325469
Hadi hayirlisi cnm ins hep guzel haberlerle gel nerede yapririyosun tedaviyi bide merak ettim esin de ogretmen mikizlaar doktordan ciktim 9 yumurta varmis. buyuyenler de var kucukler de var.ilaclara devam etcem pazartesi tekrar gelcem.doktor yumurtalarin iyi oldugunu soyledi. umarim boyle devam eder. bugun reglimin 10. gunu. ilaclarin da 7. gunu. pazartesi 13. gun olcak, bakalim nolcak.
zor bi hamilelik olmasına rağmen banada çabuk geçti gibi geldiAyy super ya allah kucagina almayida nasip etsin ins ne cabuk gecti senin hamileligin ya bana mi oyle geliyo
İnşallah hayırlısı olur canım dualarim seninle:)kizlaar doktordan ciktim 9 yumurta varmis. buyuyenler de var kucukler de var.ilaclara devam etcem pazartesi tekrar gelcem.doktor yumurtalarin iyi oldugunu soyledi. umarim boyle devam eder. bugun reglimin 10. gunu. ilaclarin da 7. gunu. pazartesi 13. gun olcak, bakalim nolcak.
Rabbim gönlündekini tez zamanda nasip etsin canım.kizlaar doktordan ciktim 9 yumurta varmis. buyuyenler de var kucukler de var.ilaclara devam etcem pazartesi tekrar gelcem.doktor yumurtalarin iyi oldugunu soyledi. umarim boyle devam eder. bugun reglimin 10. gunu. ilaclarin da 7. gunu. pazartesi 13. gun olcak, bakalim nolcak.
evet cnm ogretmeniz :) tedaviyi ozel bi merkezde yaptiriyorum. istanbulda.Hadi hayirlisi cnm ins hep guzel haberlerle gel nerede yapririyosun tedaviyi bide merak ettim esin de ogretmen mi
amin mooncum hepimizin gonlundeki hayirlisiyla olsunRabbim gönlündekini tez zamanda nasip etsin canım.