Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Ohh ne guzel yatak ta uyandiktan sonea keyif yapmayi bende seviyorum bosver tadini cikar canim allahtan uykum hafiff cogu kez alarm calmadan kalkiyorum

evet yatak keyfi yapmak güzel bebek doğana kadar son keyiflerimi yapıyım :)
uykunun hafif olması bence bi nimet eger zorlansaydın senin sabahlar kabusa dönüşürdü :)

Gercekten kimsecikler yok cnm dunde pek giren olmamis hayirlisi ev sahibimiz bile yok baksanakahve molasi verdim bnde gel beraber icelim cnm

oh afiyet olsun :) ben de normalde hergun kahve icen biri degilim ama bikac gundur cnm istiyo, az once dusundum hatta esimle soyle oturup kahve keyfi mi yapsak diye. suan hastanedeyim idicim, kan verdim ilaclarin etkisine bakilcakmis. doktor kontrolumu bekliyorum.

kizlaar doktordan ciktim 9 yumurta varmis. buyuyenler de var kucukler de var.ilaclara devam etcem pazartesi tekrar gelcem.doktor yumurtalarin iyi oldugunu soyledi. umarim boyle devam eder. bugun reglimin 10. gunu. ilaclarin da 7. gunu. pazartesi 13. gun olcak, bakalim nolcak.

bence 5. ayın bitince yavaş yavaş başla
ismi 'Su Tanem'

Hadi hayirlisi cnm ins hep guzel haberlerle gel nerede yapririyosun tedaviyi bide merak ettim esin de ogretmen mi

Kızlar nasılsınız hayırlı akşamlar
İnşallah hayırlısı olur canım dualarim seninle:)

Rabbim gönlündekini tez zamanda nasip etsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…