Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Gitmedim hep erken diye dusunduk ama artik gidicem duzensizliklerde olmaya basladi bi ay oluyorum bi ay olmuyorum ekimin 8nde adet olmustum bu ay olmadim anlayamiyorum bana n olyo
Git bnce en kisa zamnda en iyi cvbi dk verir adetini duzenler kafana takma bnce olur adetin duzene girdigi zaman bi sebep olunca daha kolaty oluyo bnce ona gore hareket eder doktoeunda

Allah isteyen herkese en kisa zamanda bebis versin n diyim en kisa zamanda da gidicem devlet hastanesinde n kadara mal olyo aceba bu muayene sigorta olmayinca

canım sayfaya bakıyım dedim son mesajını görünce bir aksilik var heralde dedim, çok üzüldüm canım yaşayan bilir acısını bende yaşadımRabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin tez vakitte sana bekleyen herkese

Allah isteyen herkese en kisa zamanda bebis versin n diyim en kisa zamanda da gidicem devlet hastanesinde n kadara mal olyo aceba bu muayene sigorta olmayinca
Cnm bilmjyorum nekadara mal olur da muayane 40-45tl falndir test tahlil faln yaparlar heralde cok tutmaz ya 100 tl tutar tutmz bnce ilk etapta

Tesekkur ederim umarim dedginz gibi cok tutmaz tutsada deger rabbim isteyen herkesin dualarini kabul etsin bu yasanmadan bilinmez bambaska bi duygu

Tesekkur ederim umarim dedginz gibi cok tutmaz tutsada deger rabbim isteyen herkesin dualarini kabul etsin bu yasanmadan bilinmez bambaska bi duygu
Herseye deger onun bi gulusu bi anne demesi allahim kimseyi bekletmesin ins evimizin nesesi olacak yavrularimizi bize nasip etsin cidden su dunyada anne olmayi hic biseye degusmem

selam kizlar. dun doktora gittim. haber vereyim dedim size. asilama olacaktim ya ben. ben karar degistirdim direk tup bebege karar verdim arkadaslar. cuma aksami cok dusundum esime actim konuyu o da, romatizma hastaligimdan dolayi cok agri cektigimi oyuzden sureci kisaltmak icin olabilecegini soyledi. doktorumla konustum cumartesi, durumumuz sebepsiz infertilite oldugu icin tup ya da asilama kararinda da bize yanimizda oldugunu soyledi. tupte en azindan baska bi problem olup olmadigini da gozlemleme sansimiz olur dedi. yani yumurtalar kalitesiz mi, ya da yumurta spremi kabul mu etmiyo, ya da dollenme oluyo ama bozuluyo mu sonradan gibi gibi gibi... durumlari gorebiliriz dedi.veya hersey yolunda gider bebekle yollariz sizi burdan dedi :) gonlumuz mutlu son ama, Allah in takdirinden otesi yok. kizlar nour bana da dua edin hersey yolunda gitsin ve hayirlisi neyse o olsun... hepinizi cok seviyorum. dilerim hayirli zamanda hepimizin yuzu guler...

Bamada dogru bi karar gibi geldi cnm tup bebek denemesi ins rabbim gonlunun muradini verir bebegini alirsin kucagina ya bisey sorcam romatizma hastaliginda ilac icemiyonmu bebege engel mi oluyo cnim bilmiyorum k.bkma rabbim berkese sifa versin ins

Kizlar bende kendimden bahsedeyim

Esim gitti memlekete nezaman gelecegi belli degil bi hafta iki hafta belli degil bi ay kalmisligi var suan regliyim bu ayda olmiycak cunku cocuk yapcak koca yok gelecek aya ins artik beyefendinin pasa gonlune birakmiycam istiyorum demesini biliyo yapicakda ozaman boyle iste kizlar

Hakkında hayırlısı olsun tatlım , ben inanıyorum mutlu son olacak gönlünü ferah tut..

Bamada dogru bi karar gibi geldi cnm tup bebek denemesi ins rabbim gonlunun muradini verir bebegini alirsin kucagina ya bisey sorcam romatizma hastaliginda ilac icemiyonmu bebege engel mi oluyo cnim bilmiyorum k.bkma rabbim berkese sifa versin ins

romatizma ilaclarim cok agir canim. bebek dusununce alti ay icmeyip vucuttan atilmasi gerekiyo. ve sonra korunmayi birakabiliyosun.ben de oyle yaptim. yani neredeyse 2yildir ilac icemiyorum. hastaligim ilerliyo ve agrilarim artiyo hergecen zaman. oyuzden biz elimizden geleni yapalim da, veren Allah. hayirlisi artik. cok saol canim iyi dileklerin icin.

yaaaniiiii :) haklisin idicim. gelsin bebislerrr :)

S.a herkese:)
Yeni bi haftayla yeni umutlar ve yepyeni güzellikler nasip olsun hepimizee :)

Malumunuz yine yoktum bi iki gün
Bu aralar hem çok hassasım hem de zorlanıyorum ama şikayetci degilim çok şükür güzel rahatsızlıklar bunlar gecicek inşallah :)

şimdi bi geçmişe bakıyım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…