Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

LUCİMMMM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE GELİCEKSİNNN BEN İNANIYORUM DUALARIM SENİN VE MİNİĞİNLE RABBİM KORUSUN SİZİ :)

Evet hasretlik çok ama şükür kalıcı degiliz rabbim nasp ederse gidecez vakti gelince :)
aslında düşünüyorum ama biraz daha sonra önümde bazı şeyler var onları yoluna koyayım inşallah bi kafa dinlicem annemlerde:)
evet ya haftaya dört biticek ve kontrole gidicem inşallah:)

darısı tez zamanda senin ve bekleyen herkesin başına inşallah...

ozgecim hic pas vermiyon haaa :)
nasilsin arkadasim. seni aramizda gormek cok guzel. beni okuussundur belki, tupe karar verdim.

ozgecim hic pas vermiyon haaa :)
nasilsin arkadasim. seni aramizda gormek cok guzel. beni okuussundur belki, tupe karar verdim.
Canim pek girmiorum ki ben msj yazilmissa ona bakiorum tupe karar vermeye sevindim desem yalan olur çünki esinle sen gayet sagliklisiniz ve bu tür islemlere ihtiyaciniz yok seninki sadece strese bağlı bişi ki tupe vereceğin parayi tatile verseydin hem eglenirdin hemde cocugun olurdu nese hayırlısı Rabbim yüzünü guldursun inş tutar allah yardimcin olsun en tez zamnda hayırlı hbrlerini alırım inş

senin dusuncen de benim icin onemli :)
cok saol ozgecim. Allah in takdirinden otesi yok, nasipte varsa ve dogru zaman simdiyse tup sadece sebep olcak. Allah yuzumuzu guldursun.

Gunaydin kizlarnasilsiniz ben ise gidiyorum kisin uyanmak cok zor ya sicak yataktan kalkip ise gelmek neyse yapicak bisey yok

Gunaydin kizlarnasilsiniz ben ise gidiyorum kisin uyanmak cok zor ya sicak yataktan kalkip ise gelmek neyse yapicak bisey yok
günaydınnnn idicimmm :) dediğin gibi sabah kalkmak çok zor ama ben alıştım 10 senedir erken kalkıyorum :) öncesinde de okul dönemleri ayy düşününce yazık bana yaaa :):)

Allah yardımcın olsun idicim ben çalışmadıgım halde evin içindeyken yataktan çıkmak zor geliyo
resmen uyandıktan sonra bi saat daha vakit harcıyom yatakta :)

as cemrecimmm :) nasılsın bakalımm? tüp bebeğe karar vermişsin daha önce okudum ama yazamadım sevindim senin adına hakkında RABBİM hayırlısını versin tez vakitte kavuştursun seni minğine :)

Allah yardımcın olsun idicim ben çalışmadıgım halde evin içindeyken yataktan çıkmak zor geliyo
resmen uyandıktan sonra bi saat daha vakit harcıyom yatakta :)
Ohh ne guzel yatak ta uyandiktan sonea keyif yapmayi bende seviyorum bosver tadini cikar canim allahtan uykum hafiff cogu kez alarm calmadan kalkiyorum

arkadaşlar merhabalar...dün doktora gittim bebeğimin suyu normal seviyedeydi çok şükür şimdilik bir problem yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…