Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Uhi regl oldum:cry:yeni bat 27aralik diyelim 5-6gun erken oldum normalmi cok zor bi gundu karnim feci agridi agliycaktim nerdeyse sinirim bozuldu yaa:cry:ne zaman gelcek bnim bu sipa:emir_bebek:gelsin artikkk dayanamiyorm yaaa :cry:kotu kotu ruyalar gordum ruya tabiri e baktim hic iui seyler yazmiyodu canim daha cok sikildi her yonden zor bi gundu allahim aydinliga cikarsin yarabbim bu arada bnim kp rahatsiz esim memlekwte gidebilir offf:KK42:
Hakkında hayırlısı olsun idicim maalesef pc ye girmediğim için geç cvb verdim kusura bakma şimdi nasılsın ?
Toparlanabildi mi ?

Niye sikildin kiz arkadas cevren faln varmi onlaerla takilsann yada nebilim napabilirsinki imkanlar kisitli sanirim dogumda geliceklermi yanina kv yads annen faln cnm

evet maalesef imkanlar çok çok kısıtlı ama buna da şükür :)
arkadaş cevrem var ama çok aktif olamıyoruz hele şimdi havalarda soguk iyice evdeyim yani....neyse rabbim başka dert vermesin..

dogum belli degil bende gidebilirim annemin yanına ya da o gelcek henüz belirsiz hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Hayırlı akşamlar kızlar yoktum bir iki gündür sinavim vardı çok şükür kursu da bitirdim yakında alicam sertifikami nasılsınız hamileler bebekler nasıl hamile olmayı bekleyenler inşallah tez zamanda bizde hamileler grubuna katilcaz :) :KK66:

Sınavını atlatmışsın geçmiş olsun :)
ne sertifikası alıysun ?
İnşallah rabbim tez zamanda sana da bekleyen isteyen herkese de nasip eder:)

günaydınlaarrr:KK75:
ben birkaç gün gecikmeyle regl oldum, beklediğim üzere...
cumartesi sabaha doktordan randevu aldım. tekrar bi maratona başlıyabilcez mi bakalım. yumurtaların hepsi gittiyse, aşılama için yine yumurta geliştirici iğne verir diye düşünüyorum. ama bu sefer dozunu arttırır.
bu sefer tamamen kendisine bırakıcam süreci, ağzımı açmıcam. geçen ay yönlendirmiştim kendisini çünkü. klomenle bile çok yumurtam oluşuyo, kist yapıyo falan gibilerinden, o da iğnede dozu az başlatmıştı, bu sefer de yumurtam gelişmedi. geçen ay herşeyi anlattığım için bu ay, karışmıcam :) yani karışmamaya çalışçam :KK73:

Nasılsın cemrecim regl olmusun hayırlı olsun inşallah herşey yolundadır :)

canııımmm, hormonlarının değişimi seni böyle yapıyo olabilir. dinlenmene bak boşver, arada durulmak iyidir :KK66:
benim reglimi de 23 aralık yapabilirsin uhicim. cumartesi doktora gitçem bakalım aşılama tedavisine tekrar başlayabilces mi, kist mist var mı bakalım. ama geçen ay kadar stresli ve gergin değilim. bu ay daha sakinim. :KK17: şaka şaka :) gerçekten sakinim :KK70:

Bat ı güncelledim inşallah son bat olur cemrecim:)

bence bu ay herşey cok güzel olucaaakkkkkkkkk ve sende inşallah haykırıcaksın :)

SAOL İDİCİM MİGRENİM TUTTU MİDEME VURDU HİÇ GEÇMEYECEK SANDIM AMA ŞİMDİ DAHA İİYİM ŞÜKÜRLER OLSUN :) SEN NASILSIN REGL OLMUŞSUN DEMEKKİ BU AY NASİP DİĞİLMİŞ TATLIM HAYIRLISI OLSUN, OVİYE DEVAM EDİYOMUSUN?
geçmiş olsun didem şimdi nasılsın ?
Allah yardımcın olsun ya hem hamilelik hem çalışmak mükafatın kat kat büyük olur inşallaahhh

Ben yeni uyeyim suan o kadar kötyumki 2 bucuk yllk evliyim tum umutlara ragmen az once yine hamile olmadgmı ogrendim yaradanin bi bildigi zaman var tabi hayirlisi ama yinede herseferinde hıckırıklara boguluyorum

2 bucuk yıllık evlisin ve ilk günden beri bebek bekliyomusun ?
Hakkında hayırlısı olsun rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyo...üzülme sabret demem sana boş gelcek biliyorum çünkü seni çok iyi anlıyorum... o yüzden duam rabbim kalbine ferahlık versin...

selam kizlar. dun doktora gittim. haber vereyim dedim size. asilama olacaktim ya ben. ben karar degistirdim direk tup bebege karar verdim arkadaslar. cuma aksami cok dusundum esime actim konuyu o da, romatizma hastaligimdan dolayi cok agri cektigimi oyuzden sureci kisaltmak icin olabilecegini soyledi. doktorumla konustum cumartesi, durumumuz sebepsiz infertilite oldugu icin tup ya da asilama kararinda da bize yanimizda oldugunu soyledi. tupte en azindan baska bi problem olup olmadigini da gozlemleme sansimiz olur dedi. yani yumurtalar kalitesiz mi, ya da yumurta spremi kabul mu etmiyo, ya da dollenme oluyo ama bozuluyo mu sonradan gibi gibi gibi... durumlari gorebiliriz dedi.veya hersey yolunda gider bebekle yollariz sizi burdan dedi :) gonlumuz mutlu son ama, Allah in takdirinden otesi yok. kizlar nour bana da dua edin hersey yolunda gitsin ve hayirlisi neyse o olsun... hepinizi cok seviyorum. dilerim hayirli zamanda hepimizin yuzu guler...

cemreciiimmm bu ne özel haber böyleee :) :)
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallaaahh herşey senin için çok çok güzel olucak ben inanıyorum :)

ve tuhaf belki neden bilmiyorum ama ben bu habere sevindim sanki hamilesin haberini şimdiden almışım gbi hissettim :) :) :)

Kizlar bende kendimden bahsedeyim

Esim gitti memlekete :110:nezaman gelecegi belli degil bi hafta iki hafta belli degil bi ay kalmisligi var :KK42:suan regliyim bu ayda olmiycak cunku cocuk yapcak koca yok :KK45:gelecek aya ins artik beyefendinin pasa gonlune birakmiycam istiyorum demesini biliyo yapicakda ozaman boyle iste kizlar

İdicim Allah kazasız belasız kavustursun inşallah...
sen şimdi tek mi kalıyosun yani evde?

ayyyyy çoklu alıntı butonunun azizligine ugradım kızlar maalesef :KK43: tek tek yazdım sayfaları doldurdum aferin banaaa
:) :)

Bu arada sanki cevap butonunda bişeyler degişmiş onuda hiç sevmedim yaa :)

geçmiş olsun didem şimdi nasılsın ?
Allah yardımcın olsun ya hem hamilelik hem çalışmak mükafatın kat kat büyük olur inşallaahhh
sağol uhicim daha iiyim şükürler olsun sen nasılsın nasıl gidiyo?

sağol uhicim daha iiyim şükürler olsun sen nasılsın nasıl gidiyo?

bende iyiyim biraz daha şükür :)
dışarda soğuklar artınca iyice eve kapandım tabiri caizse sadece yatıyorum :)

ayrıntılı ultrasyona girdin mi ne zamandı söylemiştin sanki ama unuttum :KK43:

Bende günler geçtikten sonra geriye dönüp bakıp "ooo bayaga olmuş diyorum" ama gelecek günleri gözümün önüne getrince çooookkk var gibi geliyo :)
degişik haller işte:)

Hayır bizmutcum ya en son gittiğimde 13 haftalıktı ve doktor tahmin bile yapmadı bi daha ki kontrolde inşallah dedi bakalım bekliyoruz 3 hafta sonrayı :)

sen nasılsın ?
Senin doğum yaklaşmış resmen yaaa maşallah size :)
hazırlıklar falan nasıl gidiyo ?
haızrlıklar hızla devam ediyo
hastane çantamı hazırlıcam bide bebeğin ufak tefek şeyleri kaldı ama çoğunluk hazır
tavsiyem çok geç kalma
biz 7. ayda başladık hazırlığa , sıkıştık
bebek şeyleri daha pahalı yeminle ya:eek:

luciyi eskisi kadar bende göremiyorum ama ben geldim bugün idicim nasılsın :)

Benim adım geçmiş kızlar ben iyi günler geçirmiyorum malesef bebekte ense kalınlığı çıktı dr cvs ya da amniyo dedi cvs 14.haftaya kadar yapılan bişey amniyon 16.haftadan sonra yapılıyor neyse en son geçen cumartesi başka bir dr a daha göründüm o da aynı şeyleri söyledi ve dr dan çıkışta hep ağlıyorum büyüklere de bişey diyemedik kendi içimizde yaşıyoruz eşimle cvs de plesentadan sıvı alınıyor kızlar ve bu cuma için kendi drumdan randevu aldık yaptırmaya karar verdik ense kalınlığı önemliymiş kromozom hastalığı olabilir dedi dr yazmak bile çok zor down ihtimali var trizomi 18 olabilir dedi ne bilim biçok şey var yani sonuç cvs de kesinleşiyormuş ama bunun yanında temiz çıkma ihtimali de var kızlar beni unutmayın dualarınızda bana da yer verin öpüyorum sizleri..

bende iyiyim biraz daha şükür :)
dışarda soğuklar artınca iyice eve kapandım tabiri caizse sadece yatıyorum :)

ayrıntılı ultrasyona girdin mi ne zamandı söylemiştin sanki ama unuttum :KK43:
CUMA GİDİCEM CNM NASİP OLURSA :)

cemreciiimmm bu ne özel haber böyleee :) :)
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallaaahh herşey senin için çok çok güzel olucak ben inanıyorum :)

ve tuhaf belki neden bilmiyorum ama ben bu habere sevindim sanki hamilesin haberini şimdiden almışım gbi hissettim :) :) :)

caniiim cok saol. ben de ilk karar verdigimde icimde acaba? dogru bi karar mi diye tuhaf bi his vardi ama fikrimi doktorla paylastiktan ve tedavi sureci o andan itibaren basladiktan sonra yavas yavas icim rahatlamaya basladi.
sen de farkindaydin dimi uhicim, sanki bi kaosun icinde gibiydim her ay aynicseyler oluyo gibiydi. boyle bi cikis yapmam gerekiyodu bence. hayirlisi Allahtan :)

haızrlıklar hızla devam ediyo
hastane çantamı hazırlıcam bide bebeğin ufak tefek şeyleri kaldı ama çoğunluk hazır
tavsiyem çok geç kalma
biz 7. ayda başladık hazırlığa , sıkıştık
bebek şeyleri daha pahalı yeminle ya:eek:

Allah yardımcın olsun yaa tatlı telaşlardır eminim :)
bende 7.ayd düşünüyodum daha erken mi başlasam bilemedim ki...

Bebek şeyleri cidden pahalı arada bakıyorum da bi kerede herşeyi almak bayaga zor olur yavaş yavaş hazırlanmak en güzeli :)

isim ne düşünüyodunuz söylemişmiydin =
?

X