Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Benim adım geçmiş kızlar ben iyi günler geçirmiyorum malesef bebekte ense kalınlığı çıktı dr cvs ya da amniyo dedi cvs 14.haftaya kadar yapılan bişey amniyon 16.haftadan sonra yapılıyor neyse en son geçen cumartesi başka bir dr a daha göründüm o da aynı şeyleri söyledi ve dr dan çıkışta hep ağlıyorum büyüklere de bişey diyemedik kendi içimizde yaşıyoruz eşimle cvs de plesentadan sıvı alınıyor kızlar ve bu cuma için kendi drumdan randevu aldık yaptırmaya karar verdik ense kalınlığı önemliymiş kromozom hastalığı olabilir dedi dr yazmak bile çok zor down ihtimali var trizomi 18 olabilir dedi ne bilim biçok şey var yani sonuç cvs de kesinleşiyormuş ama bunun yanında temiz çıkma ihtimali de var kızlar beni unutmayın dualarınızda bana da yer verin öpüyorum sizleri..
LUCİMMMM İNŞALLAH HAYIRLI HABERLERLE GELİCEKSİNNN BEN İNANIYORUM DUALARIM SENİN VE MİNİĞİNLE RABBİM KORUSUN SİZİ :)

Hasretlik de zor cnim ya allah yardim etsin bu kadar yakin olmakda iyi degil :)bi arasi olsa iyi olur sizin tayin cikma durumu var mi kalicimisiniz orada anladigim kadariyla esin memur annenlere gidemezmisin kisa bi surede olsa bu orada dort aylik olmusssun bile cnm allah tamamina erdirsin

Evet hasretlik çok ama şükür kalıcı degiliz rabbim nasp ederse gidecez vakti gelince :)
aslında düşünüyorum ama biraz daha sonra önümde bazı şeyler var onları yoluna koyayım inşallah bi kafa dinlicem annemlerde:)
evet ya haftaya dört biticek ve kontrole gidicem inşallah:)

darısı tez zamanda senin ve bekleyen herkesin başına inşallah...

Allah razı olsun cnm biliyorum Rabbim kimseye yaşamasin inş isteyen herkeze sağlıklı bi bebek nasip etsin sen nasılsın nasıl gidiyor doğuma ne kadar kaldı allahım sagsaglim bebegini kucağına almayi nasip etsin inşallah

ozgecim hic pas vermiyon haaa :)
nasilsin arkadasim. seni aramizda gormek cok guzel. beni okuussundur belki, tupe karar verdim.

ozgecim hic pas vermiyon haaa :)
nasilsin arkadasim. seni aramizda gormek cok guzel. beni okuussundur belki, tupe karar verdim.
Canim pek girmiorum ki ben msj yazilmissa ona bakiorum tupe karar vermeye sevindim desem yalan olur çünki esinle sen gayet sagliklisiniz ve bu tür islemlere ihtiyaciniz yok seninki sadece strese bağlı bişi ki tupe vereceğin parayi tatile verseydin hem eglenirdin hemde cocugun olurdu :KK70: nese hayırlısı Rabbim yüzünü guldursun inş tutar allah yardimcin olsun en tez zamnda hayırlı hbrlerini alırım inş

Canim pek girmiorum ki ben msj yazilmissa ona bakiorum tupe karar vermeye sevindim desem yalan olur çünki esinle sen gayet sagliklisiniz ve bu tür islemlere ihtiyaciniz yok seninki sadece strese bağlı bişi ki tupe vereceğin parayi tatile verseydin hem eglenirdin hemde cocugun olurdu :KK70: nese hayırlısı Rabbim yüzünü guldursun inş tutar allah yardimcin olsun en tez zamnda hayırlı hbrlerini alırım inş

senin dusuncen de benim icin onemli :)
cok saol ozgecim. Allah in takdirinden otesi yok, nasipte varsa ve dogru zaman simdiyse tup sadece sebep olcak. Allah yuzumuzu guldursun.

Gunaydin kizlar:KK69:nasilsiniz ben ise gidiyorum kisin uyanmak cok zor ya sicak yataktan kalkip ise gelmek neyse yapicak bisey yok

Gunaydin kizlar:KK69:nasilsiniz ben ise gidiyorum kisin uyanmak cok zor ya sicak yataktan kalkip ise gelmek neyse yapicak bisey yok
günaydınnnn idicimmm :) dediğin gibi sabah kalkmak çok zor ama ben alıştım 10 senedir erken kalkıyorum :) öncesinde de okul dönemleri ayy düşününce yazık bana yaaa :):)

Allah yardımcın olsun idicim ben çalışmadıgım halde evin içindeyken yataktan çıkmak zor geliyo :KK43:
resmen uyandıktan sonra bi saat daha vakit harcıyom yatakta :)

as cemrecimmm :) nasılsın bakalımm? tüp bebeğe karar vermişsin daha önce okudum ama yazamadım sevindim senin adına hakkında RABBİM hayırlısını versin tez vakitte kavuştursun seni minğine :)

Allah yardımcın olsun idicim ben çalışmadıgım halde evin içindeyken yataktan çıkmak zor geliyo :KK43:
resmen uyandıktan sonra bi saat daha vakit harcıyom yatakta :)
Ohh ne guzel yatak ta uyandiktan sonea keyif yapmayi bende seviyorum bosver tadini cikar canim allahtan uykum hafiff cogu kez alarm calmadan kalkiyorum

arkadaşlar merhabalar...dün doktora gittim bebeğimin suyu normal seviyedeydi çok şükür şimdilik bir problem yok..

X