Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Hakkında hayırlısı olsun idicim maalesef pc ye girmediğim için geç cvb verdim kusura bakma şimdi nasılsın ?
Toparlanabildi mi ?

Niye sikildin kiz arkadas cevren faln varmi onlaerla takilsann yada nebilim napabilirsinki imkanlar kisitli sanirim dogumda geliceklermi yanina kv yads annen faln cnm

evet maalesef imkanlar çok çok kısıtlı ama buna da şükür :)
arkadaş cevrem var ama çok aktif olamıyoruz hele şimdi havalarda soguk iyice evdeyim yani....neyse rabbim başka dert vermesin..

dogum belli degil bende gidebilirim annemin yanına ya da o gelcek henüz belirsiz hayırlısı ne ise o olsun inşallah

Sınavını atlatmışsın geçmiş olsun :)
ne sertifikası alıysun ?
İnşallah rabbim tez zamanda sana da bekleyen isteyen herkese de nasip eder:)

Nasılsın cemrecim regl olmusun hayırlı olsun inşallah herşey yolundadır :)

Bat ı güncelledim inşallah son bat olur cemrecim:)

bence bu ay herşey cok güzel olucaaakkkkkkkkk ve sende inşallah haykırıcaksın :)

geçmiş olsun didem şimdi nasılsın ?
Allah yardımcın olsun ya hem hamilelik hem çalışmak mükafatın kat kat büyük olur inşallaahhh

Ben yeni uyeyim suan o kadar kötyumki 2 bucuk yllk evliyim tum umutlara ragmen az once yine hamile olmadgmı ogrendim yaradanin bi bildigi zaman var tabi hayirlisi ama yinede herseferinde hıckırıklara boguluyorum

2 bucuk yıllık evlisin ve ilk günden beri bebek bekliyomusun ?
Hakkında hayırlısı olsun rabbim ne zaman nasip ederse o zaman oluyo...üzülme sabret demem sana boş gelcek biliyorum çünkü seni çok iyi anlıyorum... o yüzden duam rabbim kalbine ferahlık versin...

cemreciiimmm bu ne özel haber böyleee :) :)
Hakkında hayırlısı olsun arkadaşım inşallaaahh herşey senin için çok çok güzel olucak ben inanıyorum :)

ve tuhaf belki neden bilmiyorum ama ben bu habere sevindim sanki hamilesin haberini şimdiden almışım gbi hissettim :) :) :)

İdicim Allah kazasız belasız kavustursun inşallah...
sen şimdi tek mi kalıyosun yani evde?

ayyyyy çoklu alıntı butonunun azizligine ugradım kızlar maalesef tek tek yazdım sayfaları doldurdum aferin banaaa
:) :)

Bu arada sanki cevap butonunda bişeyler degişmiş onuda hiç sevmedim yaa :)

geçmiş olsun didem şimdi nasılsın ?
Allah yardımcın olsun ya hem hamilelik hem çalışmak mükafatın kat kat büyük olur inşallaahhh
sağol uhicim daha iiyim şükürler olsun sen nasılsın nasıl gidiyo?

sağol uhicim daha iiyim şükürler olsun sen nasılsın nasıl gidiyo?

bende iyiyim biraz daha şükür :)
dışarda soğuklar artınca iyice eve kapandım tabiri caizse sadece yatıyorum :)

ayrıntılı ultrasyona girdin mi ne zamandı söylemiştin sanki ama unuttum

haızrlıklar hızla devam ediyo
hastane çantamı hazırlıcam bide bebeğin ufak tefek şeyleri kaldı ama çoğunluk hazır
tavsiyem çok geç kalma
biz 7. ayda başladık hazırlığa , sıkıştık
bebek şeyleri daha pahalı yeminle ya

luciyi eskisi kadar bende göremiyorum ama ben geldim bugün idicim nasılsın :)

Benim adım geçmiş kızlar ben iyi günler geçirmiyorum malesef bebekte ense kalınlığı çıktı dr cvs ya da amniyo dedi cvs 14.haftaya kadar yapılan bişey amniyon 16.haftadan sonra yapılıyor neyse en son geçen cumartesi başka bir dr a daha göründüm o da aynı şeyleri söyledi ve dr dan çıkışta hep ağlıyorum büyüklere de bişey diyemedik kendi içimizde yaşıyoruz eşimle cvs de plesentadan sıvı alınıyor kızlar ve bu cuma için kendi drumdan randevu aldık yaptırmaya karar verdik ense kalınlığı önemliymiş kromozom hastalığı olabilir dedi dr yazmak bile çok zor down ihtimali var trizomi 18 olabilir dedi ne bilim biçok şey var yani sonuç cvs de kesinleşiyormuş ama bunun yanında temiz çıkma ihtimali de var kızlar beni unutmayın dualarınızda bana da yer verin öpüyorum sizleri..

bende iyiyim biraz daha şükür :)
dışarda soğuklar artınca iyice eve kapandım tabiri caizse sadece yatıyorum :)

ayrıntılı ultrasyona girdin mi ne zamandı söylemiştin sanki ama unuttum
CUMA GİDİCEM CNM NASİP OLURSA :)

caniiim cok saol. ben de ilk karar verdigimde icimde acaba? dogru bi karar mi diye tuhaf bi his vardi ama fikrimi doktorla paylastiktan ve tedavi sureci o andan itibaren basladiktan sonra yavas yavas icim rahatlamaya basladi.
sen de farkindaydin dimi uhicim, sanki bi kaosun icinde gibiydim her ay aynicseyler oluyo gibiydi. boyle bi cikis yapmam gerekiyodu bence. hayirlisi Allahtan :)

Allah yardımcın olsun yaa tatlı telaşlardır eminim :)
bende 7.ayd düşünüyodum daha erken mi başlasam bilemedim ki...

Bebek şeyleri cidden pahalı arada bakıyorum da bi kerede herşeyi almak bayaga zor olur yavaş yavaş hazırlanmak en güzeli :)

isim ne düşünüyodunuz söylemişmiydin =
?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…