günaydın anne adayları veeee aday adaylarıı :)
ben geldiiimmm...
çok da harika haberlerle gelmedim ama. anlatayım. şimdi ben hep çok yumurta olmasından ve aşılamanın ertelenmesinden korkuyorum ya. doktor yumurta geliştirici iğneyi 5 gün boyunca 50ml. vurulmamı söylemişti. ben çok yumurta oluşur korkusundan, 3 gün 50 ml. son iki gün 25 ml. vuruldum. tabi bunu doktor bilmiyor. neyse dün gittim doktora reglden itibaren 8. günümdü. sağda 3-4 yumurta belirmiş ama çok küçük. solda da bi tane diğerlerinden daha büyük bi yumurta olmuş ama tabi o da küçük doktorun beklediğinden. rahim duvarım da henüz inceymiş. yani amma velakin, doktor tablodan memnun olmadı. ben de ne yalan içten içe oh çektim, yumurtaların hepsi aynı boyda değil, bi tanesi aralarından sivrilmiş diye. çünkü biliyorum ki Allah izin verirse, ben geç yumurtladığım için ilaçlarla o yumurtalar ancak 5 gün sonra büyümüş olcak. ve zaten, doktor iğnenin dozunu arttırdı şimdi 75 ml vurulcam 3 gün bir gün de 50 ml vurulcam, cumartesi öğlen tekrar kontrol etçek. umarım ozaman hem rahim duvarı kalınlaşmış olur, hem de yumurtalardan bir veya ikisi büyümüş olur :)
bu arada hani yakınımda olan bi hastaneye gitmiştim ya hastalandığımda, kist var mı baksın diye. orda 10 günlük kontrol hakkım vardı. perşembe oraya gidip yumurtalara bi baktırcam, nasıl gidiyo gelişmeleri diye... nasılsa muayene hakkım var kullanayım. hem merakım gider biraz. hem de yine pörtleme durumları varsa yumurtaların önlemini alırım.
bi de benim hep geç gelişiyo ya yumurtalarım yani çatlamaları 20. günü buluyodu. acaba hamile kalamamamda bu mu sorun. çünkü baksanıza ilaç kullanmama rağmen, (gerçi dozu azdı, günde 125 ml. kullananları duydum.) doktor 8. gün performansından memnun kalmadı. demek ki böyle kullanıp 8. gün yumurtaları iyi gelişenler de var diye düşünmeden edemedim. neyse hayırlısı artık. kaderde ne varsa onu göreceğiz. şimdi merakla perşembeyi beklicem.
kafanızı şişirdim dimi