Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Amin inşallah ..Rabbim doğumunda yardımcın olsun. Sağlıkla büyütürsün mesleğini

Amiinnnn inşalllaahhh...
Duaya gerçekten ihtiyacım var....benimde daha öncesinde 2 düşügüm var maalesef ve şimdide istemesemde bazen tedirginlikler yaşıyorum....Rabbime emanet ettim inşallah bu sefer kucagıma alıcam....

Amiinnnn inşalllaahhh...
Duaya gerçekten ihtiyacım var....benimde daha öncesinde 2 düşügüm var maalesef ve şimdide istemesemde bazen tedirginlikler yaşıyorum....Rabbime emanet ettim inşallah bu sefer kucagıma alıcam....

Inşallah. Hiç düşünme o tarafı. Allahin izniyle bebeğini kucağına sağlıkla alırsın .. okumayı ihmal etme boş zamanlarında

Hakkında hayırlı olanı versin Rabbim

Günaydııınnn :)
hepimizin bu bereketli günü mübarek olsun yaaa...

Hakkında hayırlısı olsun idicim inşallah son bat ın olur....
Bu arada agrılarında bir önce geçer inşallah...

İşte çok yoruluyo musun ya arada kaçamak yapıp dinlenme şansın vardır inşallah...
Ewet yoruluyorum cnim dinleniyorum arada tabi napalim bi sekilde vakit geciyo bilmiyorum son batim olurmu :KK43:sanmiyorum hepiniz gitceksiniz ben kalcam heralde burda:110: allahim banada nasip eder mi ins eder umudumu yitirmemeye calisiyorum ama nezaman gelicek mucizem neyse ya dusunmiycem :KK69:

Amiinnnn inşalllaahhh...
Uhibbuke çok sevindim hamile olmama bayadir giremiyodum allah kucagina almayi kismet etsin inşallah. Bende hamileyim sanirim dun test yaptim silik cikti ama hemen belli oldu yani 2 3 dk da testte ikinci çizgi belirginleşti. 9 da kan vermeye gidecegim inş. Benimledir bebeğim çok mutluyum cooookkkk

Hayırlı sabahlar Günaydın ..
Eylulcilek Allah gönlüne göre versin inşallah. Güzel haberi bekliyoruzz :KK66:

Benim anneminde ölüm yıldönümü bugün 1. Yılı yeni doldu :KK43:
canım Allah sabır versin. benim 9 yıl oldu ama inan hep aynı acısı. ama zaman geçtikçe, annemin günahlarının affına nasıl çare bulurum diye çabalamaya başladım. o düşünce biraz olsun bu konuda bişeyler yaptığımda hem içimi rahatlatıyo, hem de kendimi güçlü hissetmeme sebep oluyo.
Allah kabul etsin hayırlarını canım benim. mekanları cennet olsun İNŞALLAH annelerimizin. kasım ayı bana hem sonbaharı hem de ölümü hatırlatıyor. zaten sonbahar da doğanın ölümü bi bakıma. İNŞALLAH cennet de ilkbaharımız olur hepimizin...
annelerimizin ölüm yıl dönümü acı bi ortak nokta olmuş, umarım bunu bebeklerimizin mujdesini aynı gün alarak sevince dönüştürürüz:KK16:

bu arada herkese günaaayyydddııınnnnn:KK52:
bugün doktora gidicem akşama. yumurtalar oluşmaya başlamış mı, kaç tane yumurta büyümeye başlamış ona bakçak. daha bugün reglimin 8. günü. çok erken çağırdı aslında. ben zaten geç yumurtluyorum. bişey göremeyebilir de bugün. ama kullandığım iğnelerin etkisiyle belki hızlı gelişirler. neyse bugün görces bakalım neler olmuş. en büyük korkum ilaçların etkisiyle çok yumurtamın gelişip, çoğul gebelik riskinden dolayı aşılamanın iptal edilmesi. bu düşünceden ödüm kopuyo.korkuğum başıma gelir genelde. biliyosun klomenle hep çok yumurtam gelişti. ooof oofff. Allah'ım hayırlısını nasip et hakkımızda.:KK36:

bu arada herkese günaaayyydddııınnnnn:KK52:
bugün doktora gidicem akşama. yumurtalar oluşmaya başlamış mı, kaç tane yumurta büyümeye başlamış ona bakçak. daha bugün reglimin 8. günü. çok erken çağırdı aslında. ben zaten geç yumurtluyorum. bişey göremeyebilir de bugün. ama kullandığım iğnelerin etkisiyle belki hızlı gelişirler. neyse bugün görces bakalım neler olmuş. en büyük korkum ilaçların etkisiyle çok yumurtamın gelişip, çoğul gebelik riskinden dolayı aşılamanın iptal edilmesi. bu düşünceden ödüm kopuyo.korkuğum başıma gelir genelde. biliyosun klomenle hep çok yumurtam gelişti. ooof oofff. Allah'ım hayırlısını nasip et hakkımızda.:KK36:
Sanada gunaydin canim ins iyi haberlerle donersin cok mutlu olursun ins ve inaniyorum ki bebeginde olcak sen bunu hakediyosun cnm

Uhibbuke çok sevindim hamile olmama bayadir giremiyodum allah kucagina almayi kismet etsin inşallah. Bende hamileyim sanirim dun test yaptim silik cikti ama hemen belli oldu yani 2 3 dk da testte ikinci çizgi belirginleşti. 9 da kan vermeye gidecegim inş. Benimledir bebeğim çok mutluyum cooookkkk
Tebrikler allah tamamina erdirsin ins

Sanada gunaydin canim ins iyi haberlerle donersin cok mutlu olursun ins ve inaniyorum ki bebeginde olcak sen bunu hakediyosun cnm
idicim Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün. inan bazen boşa kürek çekiyomuşum hissine kapılıyorum, ama her adet beklediğimde de acaba bu ay tuttu mu demekten de kendimi alamıyorum :) kafayı sıyırcas yakında bu duygu değişimlerinden. sen de regl olmuşsun. umarım bu ay bebişin sana gelir canım benim. ard arda verelim müjdeleri İNŞALLAH... :KK15:

Inşallah. Hiç düşünme o tarafı. Allahin izniyle bebeğini kucağına sağlıkla alırsın .. okumayı ihmal etme boş zamanlarında

Hakkında hayırlı olanı versin Rabbim

Amiiin inşallah sag salim kucagıma alırım ...
Allah razı olsun ...
Rabbim tez zamanda sana da bekleyen isteyen herkese de nasip eylesin inşallah..

Ewet yoruluyorum cnim dinleniyorum arada tabi napalim bi sekilde vakit geciyo bilmiyorum son batim olurmu :KK43:sanmiyorum hepiniz gitceksiniz ben kalcam heralde burda:110: allahim banada nasip eder mi ins eder umudumu yitirmemeye calisiyorum ama nezaman gelicek mucizem neyse ya dusunmiycem :KK69:

aaaaaa idi o nerden çıktı yaaaa hem kimsenin bi yere gittiği yyok bak hepimiz burdayız ve sabırla sizin müjdenizi paylaşmanızı bekliyoruz inşallah da tez zamanda olucaakkk lütfen kötü şeyler düşünmeeee:)

Uhibbuke hamileymissin tebrikler Bender hamileyimmmmm

Çoook teşekkür ederiim :)
Bende seni tebrik ederim yaa gözün aydııın maşallaaahh :)
İnşallah sag salim kucagına da alırsın :)
Kan tahlilinden sonra haber vereyi unutma emii:)
Bu arada son bat ın ne zamandı hemen kırmızı listeye ekleyeliiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm:)

Herkese günaydınnn

Günaydıııınnn nazar nasılsın bakalım :)
Nasıl geçiyo bebişle günlerrr :)

:)canım omron al bak, herkes omron iyi diyor. Allah sağlık versin . tansiyona dikkat et geciktirme al biran önce .

Dün sipariş verdim cemrecim omron güzelde bi modelini aldım inşallah memnun kalırım daha da önemlisi inşallah bi sorun çıkmaz yaa...
teşekkür ederim yardımlarınız için :)

X