- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.714
- 34
Anladım inşallah rabbim tez zamanda size de nasip eder...bayaga imtihanınız olmuş sizinde mükafatınız da o derece büyük olur inşalllah...
Amin inşallah ..Rabbim doğumunda yardımcın olsun. Sağlıkla büyütürsün mesleğini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladım inşallah rabbim tez zamanda size de nasip eder...bayaga imtihanınız olmuş sizinde mükafatınız da o derece büyük olur inşalllah...
Amin inşallah ..Rabbim doğumunda yardımcın olsun. Sağlıkla büyütürsün mesleğini
Amiinnnn inşalllaahhh...
Duaya gerçekten ihtiyacım var....benimde daha öncesinde 2 düşügüm var maalesef ve şimdide istemesemde bazen tedirginlikler yaşıyorum....Rabbime emanet ettim inşallah bu sefer kucagıma alıcam....
Ewet yoruluyorum cnim dinleniyorum arada tabi napalim bi sekilde vakit geciyo bilmiyorum son batim olurmu sanmiyorum hepiniz gitceksiniz ben kalcam heralde burda allahim banada nasip eder mi ins eder umudumu yitirmemeye calisiyorum ama nezaman gelicek mucizem neyse ya dusunmiycemGünaydııınnn :)
hepimizin bu bereketli günü mübarek olsun yaaa...
Hakkında hayırlısı olsun idicim inşallah son bat ın olur....
Bu arada agrılarında bir önce geçer inşallah...
İşte çok yoruluyo musun ya arada kaçamak yapıp dinlenme şansın vardır inşallah...
Uhibbuke çok sevindim hamile olmama bayadir giremiyodum allah kucagina almayi kismet etsin inşallah. Bende hamileyim sanirim dun test yaptim silik cikti ama hemen belli oldu yani 2 3 dk da testte ikinci çizgi belirginleşti. 9 da kan vermeye gidecegim inş. Benimledir bebeğim çok mutluyum cooookkkkAmiinnnn inşalllaahhh...
Duaya gerçekten ihtiyacım var....benimde daha öncesinde 2 düşügüm var maalesef ve şimdide istemesemde bazen tedirginlikler yaşıyorum....Rabbime emanet ettim inşallah bu sefer kucagıma alıcam....
canım Allah sabır versin. benim 9 yıl oldu ama inan hep aynı acısı. ama zaman geçtikçe, annemin günahlarının affına nasıl çare bulurum diye çabalamaya başladım. o düşünce biraz olsun bu konuda bişeyler yaptığımda hem içimi rahatlatıyo, hem de kendimi güçlü hissetmeme sebep oluyo.Benim anneminde ölüm yıldönümü bugün 1. Yılı yeni doldu
:)canım omron al bak, herkes omron iyi diyor. Allah sağlık versin . tansiyona dikkat et geciktirme al biran önce .bende braunla omron arasında kalmıştım napsam kiiiiii şimdiiii
eylül hayırlı olsun canım. tebrik ederim...Uhibbuke hamileymissin tebrikler Bender hamileyimmmmm
Çok tesekkur ederim Canim Allah isteyen herkese kismet eder inşallah çok farklı bir duygu..eylül hayırlı olsun canım. tebrik ederim...
Sanada gunaydin canim ins iyi haberlerle donersin cok mutlu olursun ins ve inaniyorum ki bebeginde olcak sen bunu hakediyosun cnmbu arada herkese günaaayyydddııınnnnn
bugün doktora gidicem akşama. yumurtalar oluşmaya başlamış mı, kaç tane yumurta büyümeye başlamış ona bakçak. daha bugün reglimin 8. günü. çok erken çağırdı aslında. ben zaten geç yumurtluyorum. bişey göremeyebilir de bugün. ama kullandığım iğnelerin etkisiyle belki hızlı gelişirler. neyse bugün görces bakalım neler olmuş. en büyük korkum ilaçların etkisiyle çok yumurtamın gelişip, çoğul gebelik riskinden dolayı aşılamanın iptal edilmesi. bu düşünceden ödüm kopuyo.korkuğum başıma gelir genelde. biliyosun klomenle hep çok yumurtam gelişti. ooof oofff. Allah'ım hayırlısını nasip et hakkımızda.
Tebrikler allah tamamina erdirsin insUhibbuke çok sevindim hamile olmama bayadir giremiyodum allah kucagina almayi kismet etsin inşallah. Bende hamileyim sanirim dun test yaptim silik cikti ama hemen belli oldu yani 2 3 dk da testte ikinci çizgi belirginleşti. 9 da kan vermeye gidecegim inş. Benimledir bebeğim çok mutluyum cooookkkk
idicim Allah'ım hepimizin yüzünü güldürsün. inan bazen boşa kürek çekiyomuşum hissine kapılıyorum, ama her adet beklediğimde de acaba bu ay tuttu mu demekten de kendimi alamıyorum :) kafayı sıyırcas yakında bu duygu değişimlerinden. sen de regl olmuşsun. umarım bu ay bebişin sana gelir canım benim. ard arda verelim müjdeleri İNŞALLAH...Sanada gunaydin canim ins iyi haberlerle donersin cok mutlu olursun ins ve inaniyorum ki bebeginde olcak sen bunu hakediyosun cnm
Teşekkürler Canim Allah sanada nasip eder inşallahTebrikler allah tamamina erdirsin ins
Inşallah. Hiç düşünme o tarafı. Allahin izniyle bebeğini kucağına sağlıkla alırsın .. okumayı ihmal etme boş zamanlarında
Hakkında hayırlı olanı versin Rabbim
Ewet yoruluyorum cnim dinleniyorum arada tabi napalim bi sekilde vakit geciyo bilmiyorum son batim olurmu sanmiyorum hepiniz gitceksiniz ben kalcam heralde burda allahim banada nasip eder mi ins eder umudumu yitirmemeye calisiyorum ama nezaman gelicek mucizem neyse ya dusunmiycem
Uhibbuke hamileymissin tebrikler Bender hamileyimmmmm
Uhibbuke çok sevindim hamile olmama bayadir giremiyodum allah kucagina almayi kismet etsin inşallah. Bende hamileyim sanirim dun test yaptim silik cikti ama hemen belli oldu yani 2 3 dk da testte ikinci çizgi belirginleşti. 9 da kan vermeye gidecegim inş. Benimledir bebeğim çok mutluyum cooookkkk
Herkese günaydınnn
:)canım omron al bak, herkes omron iyi diyor. Allah sağlık versin . tansiyona dikkat et geciktirme al biran önce .