Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Allah affetsin:110: arkadaşım..

Benim Komşumun başından da böyle birşey geçti üstünden yıllar geçti hala pişman..
Rabbim affetsin o an ki karar senin durumuna bağlı olduğu için ne kadar kınasak veya üzülsek olan olmuş canım. Afetirmeye bak kendini ömrün boyunca..

Peki hamile kaldığın kişi şimdi ki eşin Mİ??
Evet esimdi ben eşimden başka kimseyle birlikte olmadım bana kızıyorsunuz ama ben bilerek ve isteyerek gebe kalmadım bebegime kiydim diye Icimde yeterince pişmanlık var zaten imkanımız olsa o bebeğe de kiymazdim zaten her neyse iyi akşamlar kizlar

Sanırım ilk bebegime kiydim diye bikac arkadaş bana kızmış haklı olabilirsiniz bende çok kızdım kendime. İşte insanın elinde olmayan sebeblerden dolayı asla yapmam dediği seyleri yapabiliyomus. Sırf bu yasadiklarimdan sonra büyük lokma ye büyük laf etme atasözünü çok iyi anladım rabbim ve melegim beni affederler insallah
Insanin basina neler geliyo hayatta elestirmek ve kinamak bana dusmez benimde buyuk konustugum seyler geldi basima yalniz onlemini alabilirdin bebek konusunda cok hasassasim buyuk konusmim ama kiyamam diye dusunuyorum bi cana isteyen okadar insan varken allahim affetsin ins bi bebegin olur

Allah yardımcın olsun incisahn35. Üzmek kınamak asla niyetim değil .. Herkesin başına gele bilirdi

Hayır akşamlar

Ayy ne guzel bayilirim sobaya utanma cnim niye utaniyosun cok tatli oluyosun:KK48:

saolasın idicim yaaa teselli oldu banaa :-)
bu arada bugünde sobayı bi yaktık varya resmen piştikk :-):-)

Evet esimdi ben eşimden başka kimseyle birlikte olmadım bana kızıyorsunuz ama ben bilerek ve isteyerek gebe kalmadım bebegime kiydim diye Icimde yeterince pişmanlık var zaten imkanımız olsa o bebeğe de kiymazdim zaten her neyse iyi akşamlar kizlar

incicim seni eleştirmek ya da kızmak bende dahil kimsenin haddi degil ,bence o yüzden lütfen yalnış anlama bizleri...ama burası biliyosun ki evlad hasreti ile yananların yeri olunca biraz hassas davrandı herkes....
ama şu var ki sende yalnış yaptıgının farkındasın o zaman bol bol tevbe istigfar et dua et...inşallah rabbim günahını affeder ve yeni bi yavru nasip eder...

saolasın idicim yaaa teselli oldu banaa :-)
bu arada bugünde sobayı bi yaktık varya resmen piştikk :-):-)

incicim seni eleştirmek ya da kızmak bende dahil kimsenin haddi degil ,bence o yüzden lütfen yalnış anlama bizleri...ama burası biliyosun ki evlad hasreti ile yananların yeri olunca biraz hassas davrandı herkes....
ama şu var ki sende yalnış yaptıgının farkındasın o zaman bol bol tevbe istigfar et dua et...inşallah rabbim günahını affeder ve yeni bi yavru nasip eder...
Amin inşallah

arkadaşlar benim bat 15 hatta doktorum adetin gec olur dedi eğer hamile degilsen ama kasıklarımda belimde göğüslerimde agrı var ve biraz kan geldi anlamadım bilginiz varmı

ayyy şöyle bir listeye bakayım dedim,hiç bakmamıştım.. herkes hamile nerdeyse maşallah ya..dünde pkolu bir arkadaş vardı 1.5 yıldır uğraşıyordu hamiş haberini verdi. tez zamanda bizlerde veririz inş.

Uhibbuke beni niye listeye eklemedin :KK43:(

eylülcilek sana bat ı sormuştum ya hani sende son adet tarihini sat ı söyledin?
O yüzden ekleyemedim hatta tekrar sordum gözünden kaçmış galiba :)
Bu ay adet olmayı bekledigin gün hangisiydi onu söyle zevkleeee ekliyim tabloyaa :)

Bu arada doktora gittin mi?

arkadaşlar benim bat 15 hatta doktorum adetin gec olur dedi eğer hamile degilsen ama kasıklarımda belimde göğüslerimde agrı var ve biraz kan geldi anlamadım bilginiz varmı
Yani senin bat ın 15 Kasım mı ?
ki bu durumda 9 gün daha var...
Doğru mu anladım ?
günaydın canımlarım:KK36::KK75:

Günaydıııın nasılsın cemre :)
Bugün doktora gidiceksin dimi inşalllah iyi haberlerleee dönersiiiinnn:)

GÜNAYDINNNNNNNNN :):)

Günaydııın nasılsın dideeem :)

ayyy şöyle bir listeye bakayım dedim,hiç bakmamıştım.. herkes hamile nerdeyse maşallah ya..dünde pkolu bir arkadaş vardı 1.5 yıldır uğraşıyordu hamiş haberini verdi. tez zamanda bizlerde veririz inş.

Hoşgeldin kromozom evet herkes yavaş yavaş müjdeleri paylaşıyo :)
ben siyah liste azaldıkça seviniyorum demekki herkes vakti zamanı geldiginde müjdeyi veriyooo :)
İnşallah sende bekleyen diger arkadaşlarda tez zamanda müjdeyi verirrr dualarımız sizinleeee:)

Yani senin bat ın 15 Kasım mı ?
ki bu durumda 9 gün daha var...
Doğru mu anladım ?

Günaydıııın nasılsın cemre :)
Bugün doktora gidiceksin dimi inşalllah iyi haberlerleee dönersiiiinnn:)

Günaydııın nasılsın dideeem :)
ŞÜKÜRLER OLSUNN İİYİM UHİCİMMMM ÇOK SOĞUK ÜŞÜYORUMMMMM :KK17: SEN NASILSINN?

Hoşgeldin kromozom evet herkes yavaş yavaş müjdeleri paylaşıyo :)
ben siyah liste azaldıkça seviniyorum demekki herkes vakti zamanı geldiginde müjdeyi veriyooo :)
İnşallah sende bekleyen diger arkadaşlarda tez zamanda müjdeyi verirrr dualarımız sizinleeee:)

hoşbuldum canım..çok sağol..Allah razı olsun..inş ya güzel haberle gelirim şuraya artık..

ŞÜKÜRLER OLSUNN İİYİM UHİCİMMMM ÇOK SOĞUK ÜŞÜYORUMMMMM :KK17: SEN NASILSINN?

bende iyiyim hamdolsun didemcim :)
burası da bi kaçgündür acayip ayaz yapıyodu soğuktu aa bugün sanki daha iyi yaa...
bide işin tuhaf tarafı dışarda güneş var evlerin içinde kar sanki :KK43:

Mide bulantıların nasıl devam ediyomu?

hoşbuldum canım..çok sağol..Allah razı olsun..inş ya güzel haberle gelirim şuraya artık..

İnşallah kromozom....
Keyfin yok gibi sanki ?
İnşallah yanılıyorumdur...

bende iyiyim hamdolsun didemcim :)
burası da bi kaçgündür acayip ayaz yapıyodu soğuktu aa bugün sanki daha iyi yaa...
bide işin tuhaf tarafı dışarda güneş var evlerin içinde kar sanki :KK43:

Mide bulantıların nasıl devam ediyomu?

İnşallah kromozom....
Keyfin yok gibi sanki ?
İnşallah yanılıyorumdur...
BEN BUGÜN ÇOK ÜŞÜYORUM SOĞUK MU BEN Mİ ÜŞÜYORUM ANLAMADIM VALLA :) MİDE BULANTIM ESKİYE GÖRE ÇOK ŞÜKÜR İİ AMA GEÇMİŞ SAYILMAZ BENİM BU ŞEKİLDE DOĞUMA KADAR GİDER UHİCİM Bİ BAKIYORUM İİYİM Bİ BAKIYORUM KÖTÜ :) EEE KİLO DURUMLARI NE ALEMDE BAKALIM KİLO ALIYOMUSUN :)

BEN BUGÜN ÇOK ÜŞÜYORUM SOĞUK MU BEN Mİ ÜŞÜYORUM ANLAMADIM VALLA :) MİDE BULANTIM ESKİYE GÖRE ÇOK ŞÜKÜR İİ AMA GEÇMİŞ SAYILMAZ BENİM BU ŞEKİLDE DOĞUMA KADAR GİDER UHİCİM Bİ BAKIYORUM İİYİM Bİ BAKIYORUM KÖTÜ :) EEE KİLO DURUMLARI NE ALEMDE BAKALIM KİLO ALIYOMUSUN :)

ben de üşüyorum klimayı açmadık ama ne bileyim dışarda hava güzeldi ellerim buz oldu.

X