- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
Yani hepiniz dogurcaksinz ben kalcam demek istedim cnm hepimizn hakkinda hayirlisi olsun nediyim icimde bazen bi cosku cok yakinmis gbi bi his oluyo sonra diyorm olmaz olmicak dohorm hissetmiyorm cunku ben cogu seyi hissederim nebilim olucak seyi onceden hissederim yada aklima gelen basima gelir birini dusunsem okisi ya bni arar ya karsilasirim yada ruyamda birini gorsem o kisiyle ilgili bisey duyarim binun gibi cocugumn oldugnu hayal ediyorm ama hissedemiyorm naparsam yapim bu dunyadaki sinavim buymus gibi hissediyorm sonra diuorm kendi kendime vesvesemi yoksa gerceklermi diyorm ve allahim bni evlat hasretiyle sinama yarabbim diyorum uzun oldu cnm k.bakma bugun annmle bi magaxaya gittik mobilya bebek mobilyasi vardi gozlerim doldu birden benegim olucakmi boyle yatirabilcemmi falan diye kendi kndime konustum
idi bence vesvese inanki öyle ben nicelerini gördüm yok olmicak benim diyenler hatta ben ilk hamileliğim 8.ayımda oldu ben 4.ay başladım olmayacak yok tmm galiba diye söylenmeye dr a gittim yalandan dedim benim 7 aydır olmuyor yumurta takibi yapıldı sonra 3 ay bana yumurtluyodum ama tutmuyodu işte sonra dedim ki ben daha kapsamlı bir yere gidicem hatta tüp bebek düşünmeye başladım falan randevu aldım arkadaş tavsiyesiyle şu anki dr umdan neyse ben daha dr a gitmeden ve ovüyle o ay hamile kalmışım takipte yaptırmamıştım nasıl olsa tutmuyo diye 2 yıl bekleyen arkadaşlarım var ve çok sağlıklı hamilelik geçiriyolar hatta yakında doğuracaklar sen hep dua et canım vesvese onlar Allahım nasip edecek inşallah ben inanıyorum.