Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Yani hepiniz dogurcaksinz ben kalcam demek istedim cnm hepimizn hakkinda hayirlisi olsun nediyim icimde bazen bi cosku cok yakinmis gbi bi his oluyo sonra diyorm olmaz olmicak dohorm hissetmiyorm cunku ben cogu seyi hissederim nebilim olucak seyi onceden hissederim yada aklima gelen basima gelir birini dusunsem okisi ya bni arar ya karsilasirim yada ruyamda birini gorsem o kisiyle ilgili bisey duyarim binun gibi cocugumn oldugnu hayal ediyorm ama hissedemiyorm naparsam yapim bu dunyadaki sinavim buymus gibi hissediyorm sonra diuorm kendi kendime vesvesemi yoksa gerceklermi diyorm ve allahim bni evlat hasretiyle sinama yarabbim diyorum uzun oldu cnm k.bakma bugun annmle bi magaxaya gittik mobilya bebek mobilyasi vardi gozlerim doldu birden benegim olucakmi boyle yatirabilcemmi falan diye kendi kndime konustum

idi bence vesvese inanki öyle ben nicelerini gördüm yok olmicak benim diyenler hatta ben ilk hamileliğim 8.ayımda oldu ben 4.ay başladım olmayacak yok tmm galiba diye söylenmeye dr a gittim yalandan dedim benim 7 aydır olmuyor yumurta takibi yapıldı sonra 3 ay bana yumurtluyodum ama tutmuyodu işte sonra dedim ki ben daha kapsamlı bir yere gidicem hatta tüp bebek düşünmeye başladım falan randevu aldım arkadaş tavsiyesiyle şu anki dr umdan neyse ben daha dr a gitmeden ve ovüyle o ay hamile kalmışım takipte yaptırmamıştım nasıl olsa tutmuyo diye 2 yıl bekleyen arkadaşlarım var ve çok sağlıklı hamilelik geçiriyolar hatta yakında doğuracaklar sen hep dua et canım vesvese onlar Allahım nasip edecek inşallah ben inanıyorum.

idi ne biçim konuşuyosunn bunlar hep şeytanın vesvesesi inan sen o düşünceleri nolur sil at aklından :) peygamberler zamanında yaşanmış bir olay dinlemiştim. "ismini tam hatırlayamadığım bir peygambere iki çift geliyor yıllardır çocukları olmuyor ve diyorlar ALLAHI TEALAYA bizim nasibimizde çocuk varmı bir sorsan. ve peygamber ALLAHU TEALAYLA görüşüyo ve ALLAHU TEALA o kullarımın nasibinde çocuk yok diyo ve bu çift yıllar sonra yine o peygamberin yanına geliyor ve yanlarında çocukla :) peygamber şaşırıyor çift diyor nasibinde çocuk yok demiştin ama bizim çocuğumuz oldu :) ve peygamber tekrar ALLAHU TEALAY LA görüşüyor ve ALLAHU TEALANIN cevabı EWET O KULLARIMIN NASİBİNDE ÇOCUK YOKTU VE BEN ONLARA NASİBİNİZDE ÇOCUK YOK DEDİĞİM HALDE BANA AYNI ŞEKİLDE DUA ETMEYE DEVAM ETTİLER ÜMİDİNİ HİÇ YİTİRMEDİLER VE BEN ONLARIN KADERİNİ DEĞİŞTİRDİM VE ONLARA ÇOCUK VERDİM" şükürler olsun RABBİM ÇOK BÜYÜK ve herşeyi görüyor cnm arkadalım inan birgün senin ve diğer arkadaşlarımında yüzü gülecek ben buına canı gönülden inanıyorum :) karamsarlık yok tamam mı?
Cok saol didemcim iyi geldi bu destek bana dogru soyluyosun mevladan umidi kesmek haddimize degil rabbimin kudreti cok buyuk olur ins olmazsada hic uzulmicem gercekten boyle bi karar aldim zaten alti senedir evliyim ve herkes bi sorun varda olmuyo zannediyo oyle bilsinler olursada rabbimn bna en guzel hediyesi

idi bence vesvese inanki öyle ben nicelerini gördüm yok olmicak benim diyenler hatta ben ilk hamileliğim 8.ayımda oldu ben 4.ay başladım olmayacak yok tmm galiba diye söylenmeye dr a gittim yalandan dedim benim 7 aydır olmuyor yumurta takibi yapıldı sonra 3 ay bana yumurtluyodum ama tutmuyodu işte sonra dedim ki ben daha kapsamlı bir yere gidicem hatta tüp bebek düşünmeye başladım falan randevu aldım arkadaş tavsiyesiyle şu anki dr umdan neyse ben daha dr a gitmeden ve ovüyle o ay hamile kalmışım takipte yaptırmamıştım nasıl olsa tutmuyo diye 2 yıl bekleyen arkadaşlarım var ve çok sağlıklı hamilelik geçiriyolar hatta yakında doğuracaklar sen hep dua et canım vesvese onlar Allahım nasip edecek inşallah ben inanıyorum.
Cok saol luci inan cok iyi geldi soyledikleroniz bana hakkimizda hayirlisi olsun hepinizden allah razi olsun

amiin inşallah didem yaa :)

şuan bunları düşünmek bile heyecanlandırıyooooo :)
yaşarkenki halimi düşünemiyoruuumm :)))
dua ediyorum bu heyecanları rabbim tez zamanda bekleyen herkeseee yaşatsıııınnn :)

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Çookk çoookk güzel yazmışssın didemmmm:KK36: yüregine saglıkkk bende aynı senin gibi düşünüyorummmm umutsuzluk yoook ve duaya devaaammm:KK36:

Ve bunu şuanda hamileyim diye bu kadar rahat söylemiyorum emin olun...( hani tanımayanlar düşünebilir hamilesin demesi kolay)....
Ben çok zor dönemlerden geçtim hepiniz şahit oldunuz dibe çöküşüm bile bi gün sürdü (ki mutlaka insan istemese de üzülür) ama yine sabredicem dedim ve rabbime güvendim..."her şeyde bi hayır vardır" düsturunu hiç unutmadım....

inşallah idinin de kalbine rabbim ferahlık versin...
ve tez zamanda herkese de bu nimeti nasip eylesin rabbim...
Amin cnm ins

Selam kızlar nasılsınız?Bu ilaç bana bir uyku yaptı ki sormayın,uyuklayıp duruyorum iki gündür :KK51::KK51:

biz iyiyiz mooncum sen nasılsın :)
hangi ilacı kullanıyodun ? söylediysende unuttummm:oops:
ayyy bana ne oluyor yaa yakında adımı da unutucam :KK43:

Bi denk gelemiyoruz ben giriyorum kimse yazmıyor ben çıkıyorum bi bakıyorum herkes yazmış :)Böyle aradan pörtlemiş gibi olmayayım ama (kızmassınız umarım sadece öyle yazılanları okurken bu soruyu cevapladım)sanırım inşişahin arkadaş nişanlıyken hamile kalıp aldırmak zorunda kalmış daha evlenmedikleri için.

yok canım niye kızıyım ama ben inciyi tam anlamamıştım...çünkü 4 aylık evli oldugunu demişti ama daha önce hamile kaldıgını bilmiyodum neyse hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda alır müjdeyi yine...

günaydın anne adayları veeee aday adaylarıı :)
ben geldiiimmm...
çok da harika haberlerle gelmedim ama. anlatayım. şimdi ben hep çok yumurta olmasından ve aşılamanın ertelenmesinden korkuyorum ya. doktor yumurta geliştirici iğneyi 5 gün boyunca 50ml. vurulmamı söylemişti. ben çok yumurta oluşur korkusundan, 3 gün 50 ml. son iki gün 25 ml. vuruldum. tabi bunu doktor bilmiyor. neyse dün gittim doktora reglden itibaren 8. günümdü. sağda 3-4 yumurta belirmiş ama çok küçük. solda da bi tane diğerlerinden daha büyük bi yumurta olmuş ama tabi o da küçük doktorun beklediğinden. rahim duvarım da henüz inceymiş. yani amma velakin, doktor tablodan memnun olmadı. ben de ne yalan içten içe oh çektim, yumurtaların hepsi aynı boyda değil, bi tanesi aralarından sivrilmiş diye. çünkü biliyorum ki Allah izin verirse, ben geç yumurtladığım için ilaçlarla o yumurtalar ancak 5 gün sonra büyümüş olcak. ve zaten, doktor iğnenin dozunu arttırdı şimdi 75 ml vurulcam 3 gün bir gün de 50 ml vurulcam, cumartesi öğlen tekrar kontrol etçek. umarım ozaman hem rahim duvarı kalınlaşmış olur, hem de yumurtalardan bir veya ikisi büyümüş olur :)
bu arada hani yakınımda olan bi hastaneye gitmiştim ya hastalandığımda, kist var mı baksın diye. orda 10 günlük kontrol hakkım vardı. perşembe oraya gidip yumurtalara bi baktırcam, nasıl gidiyo gelişmeleri diye... nasılsa muayene hakkım var kullanayım. hem merakım gider biraz. hem de yine pörtleme durumları varsa yumurtaların önlemini alırım.
bi de benim hep geç gelişiyo ya yumurtalarım yani çatlamaları 20. günü buluyodu. acaba hamile kalamamamda bu mu sorun. çünkü baksanıza ilaç kullanmama rağmen, (gerçi dozu azdı, günde 125 ml. kullananları duydum.) doktor 8. gün performansından memnun kalmadı. demek ki böyle kullanıp 8. gün yumurtaları iyi gelişenler de var diye düşünmeden edemedim. neyse hayırlısı artık. kaderde ne varsa onu göreceğiz. şimdi merakla perşembeyi beklicem. :KK55: kafanızı şişirdim dimi:KK30:
Ins pers.ve c.tesi gunude guzel haberlerle gelirsin simdilik bi sorun yok gibi duruyo cnm ins bu donemi hagirlisiyla atlatip hayirli haberi aliriz tatlim

Kızlar yaa canım sıkılıyor:KK43: içimden hiçbişey yapmak gelmiyor ama bi yandan da bişeyler yapmak istiyorum ne tuhaf bi ruh hali bu yaaaa :KK43:

Mesela karnım aç bişeyler yemek istiyorum ama canım hiçbişey yemek istemiyooorr :KK43:

sanırım bu kış durgunlugu bende erken başladıııı :KK43:

Iyiyim cnim calisiyorum sen neler yapiyosun bu arada unutkanlik normal hatatindada varsa hamilelikde olabiliyo diye biliyorum

bende evdeyim idi hiiçbişey yapmıyorum desem yeridir :)
dışarı sıcak ama evlerin içi buz gibi bizde yaktık sobaları sıcak sıcak oturuyoz :)

unutkanlık bende normalde de vardı hamilelikle arttı galiba :KK43:
inşallah daha da fena olmam aynı şeyleri bi kaç kere soruyorum bazen utanıyorum resmen :KK43:

sen daha önce hamile kalmışmıydın ki ?
4 aylık evliydin dimi ben başkası ile karıştırmıyorum inşallah kusura bakma balık hafıza :KK43:
Yok canım karistirmiyosun. 4 aylık evliyim. Daha önce hamile kaldım ama nişanlı olduğumuz için bebeği aldırmak zorunda kaldık. :KK43::KK61:

biz iyiyiz mooncum sen nasılsın :)
hangi ilacı kullanıyodun ? söylediysende unuttummm:oops:
ayyy bana ne oluyor yaa yakında adımı da unutucam :KK43:

yok canım niye kızıyım ama ben inciyi tam anlamamıştım...çünkü 4 aylık evli oldugunu demişti ama daha önce hamile kaldıgını bilmiyodum neyse hakkında hayırlısı olsun inşallah tez zamanda alır müjdeyi yine...
Progestan canım kullandığım ilacın adı,adet olayım diye vermişti doktor.Yarın son kez 3 tablet alcam sonra bekleyeceğim.Söylememiştim canım adını kendine haksızlık etmişsin :KK53:

Bi denk gelemiyoruz ben giriyorum kimse yazmıyor ben çıkıyorum bi bakıyorum herkes yazmış :)Böyle aradan pörtlemiş gibi olmayayım ama (kızmassınız umarım sadece öyle yazılanları okurken bu soruyu cevapladım)sanırım inşişahin arkadaş nişanlıyken hamile kalıp aldırmak zorunda kalmış daha evlenmedikleri için.
Aynen öyle canım :)

Sanırım ilk bebegime kiydim diye bikac arkadaş bana kızmış haklı olabilirsiniz bende çok kızdım kendime. İşte insanın elinde olmayan sebeblerden dolayı asla yapmam dediği seyleri yapabiliyomus. Sırf bu yasadiklarimdan sonra büyük lokma ye büyük laf etme atasözünü çok iyi anladım rabbim ve melegim beni affederler insallah

Yok canım karistirmiyosun. 4 aylık evliyim. Daha önce hamile kaldım ama nişanlı olduğumuz için bebeği aldırmak zorunda kaldık. :KK43::KK61:

kusura bakma da bişey soramadan edemedim şu son söylediğin hiç hoşuma gitmedi ayıplamak değil ama nişanlıyken ilişkiye neden girilir hadi girilir neden korunulmaz anlamıyorum şimdi çocuk sahibi olmak için uğraşıyosun yazık değilmiy di o bebeğe arkadaşlar şaka gibi geliyo galiba ama ben bu durumları inanın anlamıyorum kusura bakmayın.

Sanırım ilk bebegime kiydim diye bikac arkadaş bana kızmış haklı olabilirsiniz bende çok kızdım kendime. İşte insanın elinde olmayan sebeblerden dolayı asla yapmam dediği seyleri yapabiliyomus. Sırf bu yasadiklarimdan sonra büyük lokma ye büyük laf etme atasözünü çok iyi anladım rabbim ve melegim beni affederler insallah

Allah affetsin:110: arkadaşım..

Benim Komşumun başından da böyle birşey geçti üstünden yıllar geçti hala pişman..
Rabbim affetsin o an ki karar senin durumuna bağlı olduğu için ne kadar kınasak veya üzülsek olan olmuş canım. Afetirmeye bak kendini ömrün boyunca..

Peki hamile kaldığın kişi şimdi ki eşin Mİ??

hım....eleştirmek ya da kınamak değil niyetim asla yalnış anlama....ama yaşadıgın durum benim pekde tasvip etmeyecegim bi konu...yine de yaşamışsın bence bol bol tevbe et...ve dua et...

İnşallah rabbim gönlüne göre verir....

Progestan canım kullandığım ilacın adı,adet olayım diye vermişti doktor.Yarın son kez 3 tablet alcam sonra bekleyeceğim.Söylememiştim canım adını kendine haksızlık etmişsin :KK53:

öncelikle daha önce söylememiş olmana sevindim zira artık hafızamla ilgili cidden endişenlemeye başlıyoduumm:KK45:
onun dışında progestan kullanmana şaşırdım çünkü hamilelikte onu kanama ve lekelenmelerin durması için veriyolar...yani benim anlamadıgım normalde kanamayı durduran bi ilaç nasıl adet olmanı saglıcak ilginç:KK64:
vardır bu doktorların bi bildigi :)

Merhaba kızlar,doktora gittim bugün muayenemi oldum.Polistik over olabilirmiş,adet olmam için ilaç verdi adet olduğumda 2. Yada 3.gün gideceğim hormon testleri yapılacak problemim o zaman belli olacak. Ama geçmişimde de yazmıstm kilo aldm bu ay diye belirtilerden biri de kilo alımıymıs,şimdi bana tavsiye edeceğiniz bişeyler var mı hep duyuyordum adını ama bilgim yok bu hastalıkla ilgili :KK43:

Canım pko isen mutlaka kilo vermen gerekiyor. İlaçları da mutlaka kullan. Tam tedavisi mümkün değil ama ilaçları almayınca kilo alıp başını gidiyor.

bende evdeyim idi hiiçbişey yapmıyorum desem yeridir :)
dışarı sıcak ama evlerin içi buz gibi bizde yaktık sobaları sıcak sıcak oturuyoz :)

unutkanlık bende normalde de vardı hamilelikle arttı galiba :KK43:
inşallah daha da fena olmam aynı şeyleri bi kaç kere soruyorum bazen utanıyorum resmen :KK43:
Ayy ne guzel bayilirim sobaya utanma cnim niye utaniyosun cok tatli oluyosun:KK48:

X