Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Bence hala Şansın vardir bi kac gün testi yap istersen

Tatlım köye gitmeden ayın3'ünde test yapmıştım çok silik çizgiydi.
Dün yaptığımda ise ikinci çizgi diğerine yakın koyuluktaydı.
Bugün siklusun 14. günü ve muhtemelen bugün eşit koyulukta çıkacak veya silikleşmeye başlayacak.

Seni burda görmek ne güzel :) bu aralar eski dostlarin ziyareti artti :)
Ben didem luci ve nazardegmesin en yeni hamileleriz Hamdolsun :)
İnşallah diğer arkadaşlardan da hayırlı haberleri bekliyoruz :)

ÇOK SEVİNDİM.
biz de 5. ayımızı bitirdik teyzeleri. Allah hepimize sağlıkla bebeğinizin yüzünü görmeyi nasip etsin.

Gunaydinlar herkese nasilsinz bayanlar nasil gidiyo
nasıl gitsin işte, dün soğan kürüne başladım. bu ay onbeş gün yapmayı düşünüyorum. faydasını görürüm inş. herkesin bebeğine çocuğuna bakıp sevmekten, içim fenalaştı. kendi bebeğimi istiyorum artık hayırlısıyla. . . Allah'ım duy sesimizi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle bizlere... AMİN...

Günaydın herkese :) Nasılsınız iyi misiniz :) Bizde çok şükür zor dönemi atlattık gibi ama baş ağrılarım var hala idare ediyorum işte :) Yeni hamile haberlerini gördüm çok çok sevindim Rabbim hepimize anneliği nasip etsin inşallah evlat sahibi olmak isteyenlerin dualarını da kabul etsin onlara da tez zamanda evlat nasip etsin.

AMİİİİNNN:))) iyiyiz canım. sizden güzel haberlerle daha iyi oluyoruz.

AMİİİİNNN:))) iyiyiz canım. sizden güzel haberlerle daha iyi oluyoruz.
Çok şükür 14.haftaya girdik Rabbim tamamına erdirsin inşallah. Rahim filmi çektirdikten sonraki ay hamile kaldım tesadüf mü bilemiyorum ama bizim için dönüm noktası oldu sizlere de nasip olsun inşallah canım Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

erkek bebek baş ağrısı yapar derler
bellimi cinsiyeti ?

canım ne durumdasın bende de lekelenme var iki gündür sana dr ilaç yazdı mı?ben henüz dr uma söylemedim öğleden sonra aramayı düşünüyorum.

derincim bugünü ve yarını kesin değerlendir şansın çok yüksek had hayırlısı :)

Hoşgeldin :) atama derken görev mi aldın hayırlı olsun...
Rahim filmi cektirmissin gecmis olsun..
Söylediğin rahatsızlık hakkında bilgim yok ama önemli değil dediyse doktor öyledir. ..inşallah tez zamanda verirsin sende mujdeyi

Bence dün bugün senin icin onemli günler yarinida önemse :)
Hakkinda hayırlısı insallah iyo habere vesile olur bu ugraslar

günaydın hamile olmayı bekleyen sabırlı anne adayları ve hamiş arkadaşlarım

Ne ggüzel baslamissin güne cemrecim :)
NNasılsın

ÇOK SEVİNDİM.
biz de 5. ayımızı bitirdik teyzeleri. Allah hepimize sağlıkla bebeğinizin yüzünü görmeyi nasip etsin.

Maşallah sizede ya kocaman olmus minigin :) amiinn inşallah

Amiiiimnnn inşallah :)
Ne güzel senin miniktr bayaga büyümüş :)

canım ne durumdasın bende de lekelenme var iki gündür sana dr ilaç yazdı mı?ben henüz dr uma söylemedim öğleden sonra aramayı düşünüyorum.

Ben doktora gittiğimde igne verdi hrmen vuruldum ve o zamandan beri de progestan kullanıyorum. ...kahverengi kırmızıya donmedikce korkma ama tabiki cok dikkat et bol bol yat ayaklarini yüksek bi yere koy uzan ve kendini yorma bisey olmaz inşallah ikimize de

oldu valla Maşallah'ı var. tekme üstüne tekmeler.

Ohhh masallahh :)) Rabbim sağlıcakla kucağına almayida nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…