- 28 Şubat 2014
- 797
- 480
Bu bayram annem bize geldi evimdeydim canım,aile ziyaretleri ve kurban kestik Allah kabul etsin inş.ikinci günden itibaren bol bol yattım evde :)) bu ay çalısmalar bayağı boldu inşallah gelir bebiş yaklaşık 10 gün kaldı bat a :))Adet siklusun kac gün önemli olan o bende 15.gun baslamam gerekiyodu ve en erken 19 da pozitif i görmüştüm yani herkes ve her ay bir degil ümitsiz olma lütfen :)
tabikii dualarimdasiniz inşallah herkes vericek bu mujdeyi:)
Sen nasılsın bu arada bayram nasıl geçti
şükür idare ediyorum uhicimm midem bugün fena yineGGünaydın didem :) nasılsın bugün mu iş başı yaptin
Hadi hayırlısı cemrecim :) sogan kuru bende yaptim o ay hamile kalmadım kistlerim gidip rahim tamamen temizlenmisti. Yani her türlü faydasi var :)
Insallah minigin bu ay süpriz yapar sana
evet canım benim de amacım rahmin tamamen temizlenmesi. hayırlısı bakalım...
Bu bayram annem bize geldi evimdeydim canım,aile ziyaretleri ve kurban kestik Allah kabul etsin inş.ikinci günden itibaren bol bol yattım evde :)) bu ay çalısmalar bayağı boldu inşallah gelir bebiş yaklaşık 10 gün kaldı bat a :))
Herkeslere gunaydiiiiiiinnnn
şükür idare ediyorum uhicimm midem bugün fena yinepazartesi çalıştım dün evdeydim bugünden itibaren fuultime :) doğum iznine kadar tatil yüzüde göremem :) bu arada ikili testimin sonucunu aldım şükür herşey normal çıktı darısı sizlere uhicimm :)
İLAÇ KULLANMIYORUM DOKTORUM VERDİ AMA BİKAÇ GÜN KULLANDIM PEK FAYDASINI GÖREMEDİM O YÜZDEN BIRAKTIM EWET 32 HAFTADA AYRILIYORUZ MALESEF :) KALBİNİDE DUYARSIN MİNİĞİNİDE GÖRÜRSÜN HEPSİ OLUR İNŞALLAH CNM HAYIRLISI :)Mide bulantısı için ilac kullananlar var sonuçta sen çalışıyorsun bi de ilac kullanmak senin için daha iyi olmaz mi acaba ? Insallah çabucak gecer bulantilarin
Dogum iznine 32.haftda mi cikiliyordu ? Bayagi da var ya huu?
Bu arada ikili testinin iyi cikmasina sevindim maşallah sizee :))
Darisi başıma tabi önce minicik kalbini duyayimda :)
Simdilik iyiyuz canim 10 gun once gittim ama goremedik bayram sonu gel dedi bakalim pzts yada sali giderkm heralde sen nadilsinUhibbukecanım t: günoönce gittim 6941 .!.:Sana da gunaydiinn cici anne :) nasılsınız miniginle :) ilk doktor randevusu ne zaman ne cok soru sordum dimi :) :) :)
Hadi sşifa olsun insallahda tez zamanda ver mujdeyi :)
Ohh ne güzel bayramin güzel gecmesine sevindim herseyden önemlisi annenlerle olman..brn maalesef yine uzaktaydim bu bayramda
Yine Şükrolsun rabbim baska sıkıntı vermesin...
Bat a da pek bişey kalmamis bekleme sürecine girdin yani hadi hayırlısı bakalım :) bol mujdeli bi ay olur insallaahhh :)
CNM BNM RABBİM ŞİFANIZI VERSİN TEZ ZAMANDA YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH :)kızlar son durumu paylaşayım.. eşim iki hafta arayla spermiyogram testi vermişti ilk sonuçlar çok kötüydü.1 milyon sperm çıkmıştı..ikinci sonuç ise 19 milyon.o kadar mutlu oldum ki anlatamam.dr bu iniş çıkışların normal oldugunu söylemiş.sayıyı artırmamız lazım demiş.yarın hormon tahlili verecek ona göre ilaç tedavisi verecekmiş.varikoseli ameliyatlık bi durum değilmiş.hakkımızda hayırlısı.bu arada eşime bir aya yakındır doğal bal yediriyorum.bizim köyden geldi.onunda faydası olduğuna inanıyorum.
Adet siklusun kac gün önemli olan o bende 15.gun baslamam gerekiyodu ve en erken 19 da pozitif i görmüştüm yani herkes ve her ay bir degil ümitsiz olma lütfen :)
tabikii dualarimdasiniz inşallah herkes vericek bu mujdeyi:)
Sen nasılsın bu arada bayram nasıl geçti
merhabaUhibbuke ve diğer kızlar.
uzun zamandır buralara gelmiyordum. var mı bi değişiklik. hamile olan veya şüphesi olan?
İLAÇ KULLANMIYORUM DOKTORUM VERDİ AMA BİKAÇ GÜN KULLANDIM PEK FAYDASINI GÖREMEDİM O YÜZDEN BIRAKTIM EWET 32 HAFTADA AYRILIYORUZ MALESEF :) KALBİNİDE DUYARSIN MİNİĞİNİDE GÖRÜRSÜN HEPSİ OLUR İNŞALLAH CNM HAYIRLISI :)
Simdilik iyiyuz canim 10 gun once gittim ama goremedik bayram sonu gel dedi bakalim pzts yada sali giderkm heralde sen nadilsin
İnşallah canım yaa,beklemedeyim bakalım.ovülasyon testi kullanmadım bu ay ama tesadüf eseri yumurta akı kıvamında akıntıyla karşılaştım,karşılaştığımdan bi gün önce ve o gün çalışma yapıldı,mutluyum umutluyumm !!!!!!!!!!!
kızlar son durumu paylaşayım.. eşim iki hafta arayla spermiyogram testi vermişti ilk sonuçlar çok kötüydü.1 milyon sperm çıkmıştı..ikinci sonuç ise 19 milyon.o kadar mutlu oldum ki anlatamam.dr bu iniş çıkışların normal oldugunu söylemiş.sayıyı artırmamız lazım demiş.yarın hormon tahlili verecek ona göre ilaç tedavisi verecekmiş.varikoseli ameliyatlık bi durum değilmiş.hakkımızda hayırlısı.bu arada eşime bir aya yakındır doğal bal yediriyorum.bizim köyden geldi.onunda faydası olduğuna inanıyorum.
İlaçla olduğum için 28 günde bir oluyorum canım.