Evet büyüdü gerçekten zaman çabuk geçti ama zor geçti birazcık hala da tam bitmiş sayılmaz belirtiler :)Amiiiimnnn inşallah :)
Ne güzel senin miniktr bayaga büyümüş :)
Evet büyüdü gerçekten zaman çabuk geçti ama zor geçti birazcık hala da tam bitmiş sayılmaz belirtiler :)
Sen de hamilesin sanırım biraz okuyabildim de çok sevindim inşallah Rabbim bu sefer sağlıkla size bağışlar arkadaşım kucağına almayı nasip eder
Bence dün bugün senin icin onemli günler yarinida önemse :)
Hakkinda hayırlısı insallah iyo habere vesile olur bu ugraslar
Ne ggüzel baslamissin güne cemrecim :)
NNasılsın
Maşallah sizede ya kocaman olmus minigin :) amiinn inşallah
derincim bugünü ve yarını kesin değerlendir şansın çok yüksek had hayırlısı :)
AHH BU ERKEKLER :) KIZ AKŞAMA KADAR YUMUŞAT ADAMIBu ay da bos gececek gibi canim. Aramiz kotu.
AHH BU ERKEKLER :) KIZ AKŞAMA KADAR YUMUŞAT ADAMI
BUGÜN OLSA İİ OLURDU AMA NEYSE :)Kızlar üst üste 2 gün yapabildim. Birini de bayramdan önce yapmıştım.
Dünkü epey koyuydu bugün çizgiler eşit çıkar sanmıştım ama silikleşiyor.
Foto çok net değil ama.
Bu ay da boş sanırım
BUGÜN OLSA İİ OLURDU AMA NEYSE :)
evet cnm öğretmen olarak atandım..bu arada stres ayrılık fln zaten doğru düzgün birleşemiyoruz...ama gene de çok istiyorum pko da var inşallah ben de gebe kalırım ya... bu arada ya mubdi,ya varis ve ya musavvir çocuk için çekilen tesbihlerden onlara devam edicemHoşgeldin :) atama derken görev mi aldın hayırlı olsun...
Rahim filmi cektirmissin gecmis olsun..
Söylediğin rahatsızlık hakkında bilgim yok ama önemli değil dediyse doktor öyledir. ..inşallah tez zamanda verirsin sende mujdeyi
Ins gorursun cnim biseyler vesile olur ins bizde burda yazariz hamileyiz diye yasadigin seyleri bnde yasiyorum icimde cig gibi buyuyo bebek aski bi an once olsun kokusunu cekim icime beraber uyuyalm emzirim istiyorum burdaki ve cevremdeki cocugu olmayanlarun hepsinin olucavini inaniyorum kendiminkine biturlu inaiyorum olmiycak diyo icimdeki ses napsan bos diyo boyle dogum yaptigmi ve bebegimi ilk emzirdigmi hayal ediyorum aglarim heralde sonra icimden biri olmiucak diuo basliyorum aglamaya boyle isre rabbim nasip eytsin ins hic bisey bni mutlu etmiyo eksigim sanki bebegimle tamamlanicam sanki allahim kimseye aratmasinnasıl gitsin işte, dün soğan kürüne başladım. bu ay onbeş gün yapmayı düşünüyorum. faydasını görürüm inş. herkesin bebeğine çocuğuna bakıp sevmekten, içim fenalaştı. kendi bebeğimi istiyorum artık hayırlısıyla. . . Allah'ım duy sesimizi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle bizlere... AMİN...
Uhubbikemiz sagolsun sayesinde burda tanisrik arkadas olduk hep beraber bekliyoruz bebisleri coguda hamile darisi bize ins kapimiz herkese acik cnmfe sabrun cemil .. konu baslıgınız cok hosuma gitti kızlarbenide aranıza alır mısınız
Hadi hayirlisi derincim tutturusun ins cnm bnde alicam bu ay test suan hastayimHayırlısı tatlım da önemli olan dündü.
Benim bu ay boş geçecek canım. Önümüzdeki aya Allah Kerim...Hadi hayirlisi derincim tutturusun ins cnm bnde alicam bu ay test suan hastayim
fe sabrun cemil .. konu baslıgınız cok hosuma gitti kızlarbenide aranıza alır mısınız
saol cnm allah razı olsunUhubbikemiz sagolsun sayesinde burda tanisrik arkadas olduk hep beraber bekliyoruz bebisleri coguda hamile darisi bize ins kapimiz herkese acik cnm
amin canim benim... inanip dua edelim hayirlisi olsun... sabirli olmamiz gerekiyo iste... sabretces dua etces...Ins gorursun cnim biseyler vesile olur ins bizde burda yazariz hamileyiz diye yasadigin seyleri bnde yasiyorum icimde cig gibi buyuyo bebek aski bi an once olsun kokusunu cekim icime beraber uyuyalm emzirim istiyorum burdaki ve cevremdeki cocugu olmayanlarun hepsinin olucavini inaniyorum kendiminkine biturlu inaiyorum olmiycak diyo icimdeki ses napsan bos diyo boyle dogum yaptigmi ve bebegimi ilk emzirdigmi hayal ediyorum aglarim heralde sonra icimden biri olmiucak diuo basliyorum aglamaya boyle isre rabbim nasip eytsin ins hic bisey bni mutlu etmiyo eksigim sanki bebegimle tamamlanicam sanki allahim kimseye aratmasin
hosbulduk cnmnerden yas kac