Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

Amiiiimnnn inşallah :)
Ne güzel senin miniktr bayaga büyümüş :)
Evet büyüdü gerçekten zaman çabuk geçti ama zor geçti birazcık hala da tam bitmiş sayılmaz belirtiler :)
Sen de hamilesin sanırım biraz okuyabildim de çok sevindim inşallah Rabbim bu sefer sağlıkla size bağışlar arkadaşım kucağına almayı nasip eder

Evet büyüdü gerçekten zaman çabuk geçti ama zor geçti birazcık hala da tam bitmiş sayılmaz belirtiler :)
Sen de hamilesin sanırım biraz okuyabildim de çok sevindim inşallah Rabbim bu sefer sağlıkla size bağışlar arkadaşım kucağına almayı nasip eder

Evet Hamdolsun bende hamileyim ama hala riskli dönemi atlatmis degilim o yüzden dua ediyorum inşallah bu sefer kucağıma almak nasip olur :)

Bence dün bugün senin icin onemli günler yarinida önemse :)
Hakkinda hayırlısı insallah iyo habere vesile olur bu ugraslar

Ne ggüzel baslamissin güne cemrecim :)
NNasılsın

Maşallah sizede ya kocaman olmus minigin :) amiinn inşallah

Zor canim esimle aramiz kotu. Bosa kurek cekiyorum adamin umrunda degil.

Kızlar üst üste 2 gün yapabildim. Birini de bayramdan önce yapmıştım.
Dünkü epey koyuydu bugün çizgiler eşit çıkar sanmıştım ama silikleşiyor.
Foto çok net değil ama.
Bu ay da boş sanırım :cry:

Eklentiler

• 2014-10-09 17.18.40.jpg
    2014-10-09 17.18.40.jpg
    775,5 KB · Görüntüleme: 29
Kızlar üst üste 2 gün yapabildim. Birini de bayramdan önce yapmıştım.
Dünkü epey koyuydu bugün çizgiler eşit çıkar sanmıştım ama silikleşiyor.
Foto çok net değil ama.
Bu ay da boş sanırım :cry:
BUGÜN OLSA İİ OLURDU AMA NEYSE :)

Hoşgeldin :) atama derken görev mi aldın hayırlı olsun...
Rahim filmi cektirmissin gecmis olsun..
Söylediğin rahatsızlık hakkında bilgim yok ama önemli değil dediyse doktor öyledir. ..inşallah tez zamanda verirsin sende mujdeyi
evet cnm öğretmen olarak atandım..bu arada stres ayrılık fln zaten doğru düzgün birleşemiyoruz...ama gene de çok istiyorum pko da var inşallah ben de gebe kalırım ya... bu arada ya mubdi,ya varis ve ya musavvir çocuk için çekilen tesbihlerden onlara devam edicem

nasıl gitsin işte, dün soğan kürüne başladım. bu ay onbeş gün yapmayı düşünüyorum. faydasını görürüm inş. herkesin bebeğine çocuğuna bakıp sevmekten, içim fenalaştı. kendi bebeğimi istiyorum artık hayırlısıyla. . . Allah'ım duy sesimizi sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eyle bizlere... AMİN...
Ins gorursun cnim biseyler vesile olur ins bizde burda yazariz hamileyiz diye yasadigin seyleri bnde yasiyorum icimde cig gibi buyuyo bebek aski bi an once olsun kokusunu cekim icime beraber uyuyalm emzirim istiyorum burdaki ve cevremdeki cocugu olmayanlarun hepsinin olucavini inaniyorum kendiminkine biturlu inaiyorum olmiycak diyo icimdeki ses napsan bos diyo boyle dogum yaptigmi ve bebegimi ilk emzirdigmi hayal ediyorum aglarim heralde sonra icimden biri olmiucak diuo basliyorum aglamaya boyle isre rabbim nasip eytsin ins hic bisey bni mutlu etmiyo eksigim sanki bebegimle tamamlanicam sanki allahim kimseye aratmasin

Ins gorursun cnim biseyler vesile olur ins bizde burda yazariz hamileyiz diye yasadigin seyleri bnde yasiyorum icimde cig gibi buyuyo bebek aski bi an once olsun kokusunu cekim icime beraber uyuyalm emzirim istiyorum burdaki ve cevremdeki cocugu olmayanlarun hepsinin olucavini inaniyorum kendiminkine biturlu inaiyorum olmiycak diyo icimdeki ses napsan bos diyo boyle dogum yaptigmi ve bebegimi ilk emzirdigmi hayal ediyorum aglarim heralde sonra icimden biri olmiucak diuo basliyorum aglamaya boyle isre rabbim nasip eytsin ins hic bisey bni mutlu etmiyo eksigim sanki bebegimle tamamlanicam sanki allahim kimseye aratmasin
amin canim benim... inanip dua edelim hayirlisi olsun... sabirli olmamiz gerekiyo iste... sabretces dua etces...

X